Жени с косми , много съм учудена

• 42 567
  • 361
  •   1
Отговори
# 165
Изобщо не ме интересуват чуждите косми.

# 166
  • На края на света !

[/quote]
Има, но не съм забелязала да ми стърчат косми от ушите и носа, нито на хората, които ме заобикалят.  Flutter
тогава просто се радвай че поне това си спестяваш Peace  Joy Joy Joy
З

Кое пък му е смешното сега? Ами ако недовиждам? Защо ми се подиграваш? Нали всички бяхте много солидарни?
Извинявай  bouquet

# 167
Приемам извинението. Аз съм на аватара.

# 168
  • На края на света !
Приемам извинението. Аз съм на аватара.
Бива си те newsm10 smile3521
То и мен не ме вълнуват ,но е ужасно в тези горещини някой да си вдигне ръцете и те да бъдат космати и потни и да те лъхне приятен аромат Mr. Green

# 169
Имам позната, също с големи претенции и с още по-голямо окосмяване... ooooh! Направо ме хипнотизира като се видяхме миналият път... Shocked Честно, не можех да отделя поглед, колкото и да се опитвах...Тя ми говори нещо, а аз зяпам... Shocked Наистина е непонятно за мен, как може човек да се зареже така  ooooh!

# 170
Вярно е, но все пак растителността ускорява процеса на изпотяване. Не вярвам някой да не се мие. Или сега ще ме обвините в тесногръдие и че това е право на избор и евала на тези, дето избират да не се мият често.

Всъщност космите задържат потта. Просто по-потливите хора си миришат повече. Може и да им помогне бръсненето, но в никакъв случай наличието на косми не ускорява изпотяването.

Миенето има доказан положителен ефект върху здравето ни. Бръсненето обаче има само козметичен ефект. Затова не смятам, че трябва да бъде задължително за всеки. Нямам нищо против хората, жени и мъже, да се бръснат където искат по колкото искат, но не искам да чувам как небръснещите се нарушават някакви норми и са гнусни. Искам ако един ден имам дъщеря, тя да направи собствения си избор сама, а не под натиск на такива мнения.

И последно, заблудени са тези, които мислят, че само гладко обръснатите жени привличат мъжете и че космати крака карат съпругада се изнесе на дивана. Даже е обидно за мъжете за това мнение.

# 171
Вярно е, но все пак растителността ускорява процеса на изпотяване. Не вярвам някой да не се мие. Или сега ще ме обвините в тесногръдие и че това е право на избор и евала на тези, дето избират да не се мият често.

Всъщност космите задържат потта. Просто по-потливите хора си миришат повече. Може и да им помогне бръсненето, но в никакъв случай наличието на косми не ускорява изпотяването.

Миенето има доказан положителен ефект върху здравето ни. Бръсненето обаче има само козметичен ефект. Затова не смятам, че трябва да бъде задължително за всеки. Нямам нищо против хората, жени и мъже, да се бръснат където искат по колкото искат, но не искам да чувам как небръснещите се нарушават някакви норми и са гнусни. Искам ако един ден имам дъщеря, тя да направи собствения си избор сама, а не под натиск на такива мнения.

И последно, заблудени са тези, които мислят, че само гладко обръснатите жени привличат мъжете и че космати крака карат съпруга да се изнесе на дивана. Даже е обидно за мъжете за това мнение.

Най-точно казано, подкрепям те  Peace По изчерпателна не можеше да бъдеш  Hug

# 172
Космите не спарват? Антилогично. Една топка с косми при подмишниците подпомага за по-бързото изпотяване в сравнение с липващата такава топка с косми. Толкова ли е трудно да се разбере. Ставнение може да направи човек, който е махал космите си, защото всички сме имали все някога.

# 173
  • На края на света !
Наскоро гледах един филм в който обясняваха защо през пубертета започва окосмяването .
Просто и ясно ,защото тогава започва половото ни съзряване и трябва да привличаме противоположния пол с миризмата ,която се образува .Като се изпоти човек потта полепва по космите и заедно с бактериите които са върху кожата на човека образуват миризмата с която се привлича противоположния пол Mr. Green

# 174

И мен. Не може да се каже, че човек с косми е нещо отвратително. Все пак раждаме се с косми, това че сме извратили съзнанията си да възприемат красотата единствено отвъд космите е друго нещо.
Аз съм се родила с доста черни косъмчета по гърба, представям си колко отвратително бебе съм била и досега се сърдя на майка ми, че не ме е епилирала тогава. Виж сега е друго нещо, всеки ден се скубя, признавам, мразя си космите, защото някой непрекъснато ми налива в главата, че са грозни и отвратителни.

# 175
Наскоро гледах един филм в който обясняваха защо през пубертета започва окосмяването .
Просто и ясно ,защото тогава започва половото ни съзряване и трябва да привличаме противоположния пол с миризмата ,която се образува .Като се изпоти човек потта полепва по космите и заедно с бактериите които са върху кожата на човека образуват миризмата с която се привлича противоположния пол Mr. Green

По тая логика ,нечистоплътните жени би трябвало да привличат доста мъже. Mr. Green

# 176
интересно ми е, тези, които призовават за толерантност и им било писнало от тесногръдие дали си махат космите  Rolling Eyes и за каква толерантност може да става дума, когато говорим за косми   Shocked не може да се разсъждава, че щом на някой му  харесва нещо, няма проблем да прави това, което му харесва. ми ако на мен ми харесва да ходя само по червена панделка по улиците, пак ли е ок , защото "нали ми харесва"? а ако реша да си покажа новия сутиен на някой познат на средата на някое заведение пак ли е ок? ами ако ми харесва да наранявам физически хората, които не харесвам? сигурно пак е ок, защото сте толерантни.  Rolling Eyes

# 177
Е, caprice, от едни косми не могат да се правят такива изводи.
Истината е, че мъжете с бради не са обществено опасни, само защото са с бради, би трябвало така да е и за жените с бради и друго окосмяване. Аз съм абсолютно толерантна, ако решиш да си покажеш сутиена, дори ще дойда да погледна, ако обещаеш, че няма да ме набиеш след това. За ходене гол по улицата могат да арестуват, но че си космата - не!

# 178
Е, caprice, от едни косми не могат да се правят такива изводи.
Истината е, че мъжете с бради не са обществено опасни, само защото са с бради, би трябвало така да е и за жените с бради и друго окосмяване. Аз съм абсолютно толерантна, ако решиш да си покажеш сутиена, дори ще дойда да погледна, ако обещаеш, че няма да ме набиеш след това. За ходене гол по улицата могат да арестуват, но че си космата - не!

аз вече казах, че не става дума (или поне така си мисля) за жени с хормонални проблеми и нетипично окосмяване. права си, че постът ми е малко краен, но направо не вярвам на повечете постове, които прочетох тук.  Peace

# 179
Аз пък не вярвам, че космите могат да са такъв проблем за някого, хеле па чуждите косми.
Не става дума само за хормоналните проблеми. Моите крака не са винаги в изряден вид. И кво?! Да не се показвам на улицата, че да могат гнусливите гражданки да се разхождат спокойно?!
Сериозно, не е проблем за мен да видя косми по нечии крака. Нечистоплътността тук няма нищо общо, невинаги космите са белег на такава.

Общи условия

Активация на акаунт