Жени с косми , много съм учудена

• 42 105
  • 361
  •   1
Отговори
# 180
Космите не спарват? Антилогично. Една топка с косми при подмишниците подпомага за по-бързото изпотяване в сравнение с липващата такава топка с косми. Толкова ли е трудно да се разбере. Ставнение може да направи човек, който е махал космите си, защото всички сме имали все някога.

Потенето не се променя от космите, просто космите задъжрат потта. Няма как действието на потните жлези да се променя от космите върху самата кожа.

# 181
Не можем да се разберем, добре, представи си едната мишница с косми, другата без на един и същи човек. Тази топка от косми запарва мястото и потенето се ускорява. Не е ли така? Може да греша, щом казваш, че е доказано, но аз търся логиката.

# 182
С косми или без, всички се потим, ако не се изкъпе въпросният човек ще си мирише и туй то. Желязна логика.

# 183
  • Варна
Beth, но с косми човекът ще мирише  доста по-осезаемо от този без такива  Crazy Peace

# 184
Beth, но с косми човекът ще мирише  доста по-осезаемо от този без такива  Crazy Peace

Не съм убедена в това, но щом казваш. Като няма косми, потта отива все така директно върху дрехата прескачайки всички познати козметични средства, попива си там и си мирише. Това е, независимо от космите е, зависимо от водата и сапуна.

# 185
  • при Arctic Monkeys
не, не харесвам косми. скубя, епилирам, дърпам, бръсна, за да ги няма.
никой не може да ме убеди, че това е нормално, стествено и красиво.

# 186
Бях четвърти клас, когато си махнах космите от подмишниците. Не беше заради нищо друго, овен неприятната миризма, която се излъчва от обвитите със засъхнала пот косми. Играех физкултура и се потях, нямаше как да се измия след първия час с вода и сапун. После колкото и да търках - неприятната миризма оставаше. Помолих майка ми да ми помогне да реша този проблем и ги махнах. Не съм била някаква кокетка, никога не съм била. Само съм искала да съм чиста. Това е. Който иска - нека си вони, но никой не е длъжен да понася това.

# 187
Гнусно и нехигиенично ми изглежда особено в тези горещини. То вече мъже с космати подмишници са отвратителни, та какво остава за жена независимо дали там или по краката  Sick

# 188
Редовната лятна тема ooooh!
Като вестниците през август - тогава задължително някой вижда чудовището от Лох Нес, летяща чиния или акула убиец и страниците на пресата са пълни с тези истории на "очевидци".

Айде стига с тия косми! 10 страници - ау, как е възможно някой да си ги отглежда!

# 189
  • Sofiа
А най-интересното беше, че отиде и се настани на местата, които са за ВИП гостите демек богати и поддържани люде..
Миналото лято мъжът ми трябваше да отиде до къщата на шефа за да остави нещо на жена му. Още сънува кошмари при спомена за подмишниците на жена му. Все още се води спор кой е по-косматият в къщата им: Нюфаундленда или жената Mr. Green

# 190
А за жените без косми или с окосмяване за завиждане  Laughing т.е.почти липсващо  съм забелязвала при по-улегналите ( да кажем ) жени. Каква е логиката с годините да ти окапват космите?
Аз искам сега, пък нека съм космата на 60 Laughing

Радвайте се, че имате косми - това значи, че имате и ХОРМОНИ, които да ги провокират да никнат, а същите тези хормони ви държат кожата стегната, косата - непобеляла, ноктите - здрави и прочие. 60 годишните жени не ги мислете. Ако искате ги скубете космите, ако не искате - недейте - личен избор. Кофти е малко да ходиш като Мата Космата, но всеки си има космена покривка и има право да си я култивира както си ще Laughing Laughing Laughing

# 191
Щом жената се чувства добре с космите си,аз нямам нищо против.Предлагам всеки да си гледа неговите косми.
Съгласна съм.Всеки сам за себе с решава. Аз си ги махам навсякъде ама, това си е моя работа. Може да не ми е особено приятна гледка, ама нали не аз съм с нея.   Laughing

# 192
  • СОФИЯ
Всеки сам трябва да си преценява какво да прави с космите си. Лично аз се епилирам, но това не означава, че не ми се е случвало да пораснат и да не съм ги махнала.Ако човека се чувства добре прав му път. Важното е,човек как се чувства.

# 193
Жена с косми-наистина е много гадно,второ че и е много гнусно,особено под мишниците Sick.Аз какво съм виждалаааа,не е за вярване-една чернилка с къса поличка си седнала най-спокойно в метрото и си кръстосала краката-малеее от всякъде излизаха косми.Грозна гледка.Да,ама тяхните косми не са като на онази 35.год жена,ами като на Глиган.Наистина.Но съм съгласна,че всеки сам решава за себе си.Може би мъжете им ги харесват такива-каосматки  Laughing

# 194
Цитат
Кофти е малко да ходиш като Мата Космата, но всеки си има космена покривка и има право да си я култивира както си ще
Офф:
Забелязахте ли Мата Космата колко перфектно беше епилирана в новата версия на "Планетата на маймуните" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт