Жени с косми , много съм учудена

• 42 091
  • 361
  •   1
Отговори
# 210
В края на краищата всеки може да си ходи както иска и най-важното е да се чувства добре.Условностите в които живеем не само не ни правят живота по-лесен,а и ни натоварват,запълвайки времето ни с неща,които не желаем,но се налага да направим,защото иначе обществото няма да ни приеме или ще ни се подиграе.Какво лошо има в  това,че дадена жена е избрала собственото си удобство,пред удобството на познати и непознати хора Rolling Eyes

същото е и моето мнение
Peace
Ама вие сериозно ли  Rolling Eyes Какво ви става, бе, хора? Не живеем сами на този свят и трябва да се стараем да сме приятни на околните. За да не сме аутсайдери,е нужно да се съобразяваме с изградените норми, а хората са решили, че косматата жена е отблъскваща  Sick Да не говорим,че се намираме в ерата на метросексуалните мъже ,та ние, жените ли да приличаме на ходещи храсти ? Е, да, със сигурност има такива,на които не им пука, за което искрено ги съжалявам  Tired 

# 211
В края на краищата всеки може да си ходи както иска и най-важното е да се чувства добре.Условностите в които живеем не само не ни правят живота по-лесен,а и ни натоварват,запълвайки времето ни с неща,които не желаем,но се налага да направим,защото иначе обществото няма да ни приеме или ще ни се подиграе.Какво лошо има в  това,че дадена жена е избрала собственото си удобство,пред удобството на познати и непознати хора Rolling Eyes

същото е и моето мнение
  и аз така мисля-нали живеем в свобожно общество Grinning

# 212
 newsm78 направо съм учудена,  съмнявам се, че се чувстват комфортно с косми, явно проблема им е друг. Никоя космясала жена не би изглеждала добре, не за околните, ами и за себе си

# 213
  • у нас
Миналото лято като бях на море до нас на плажа се настаниха словенци, по космати руси жени не бях виждала и всичко натюрел стърчи от триъгълник, крака и отгоре на всичко се завират в нас направо си завряха главите в краката ми.Вдигнахме си хавлийте и беж.Тая година същата история с тинейджери словенци,пак космати и пак се навират.

# 214
  • при Arctic Monkeys

същото е и моето мнение
Peace
Ама вие сериозно ли  Rolling Eyes Какво ви става, бе, хора? Не живеем сами на този свят и трябва да се стараем да сме приятни на околните. За да не сме аутсайдери,е нужно да се съобразяваме с изградените норми, а хората са решили, че косматата жена е отблъскваща  Sick Да не говорим,че се намираме в ерата на метросексуалните мъже ,та ние, жените ли да приличаме на ходещи храсти ? Е, да, със сигурност има такива,на които не им пука, за което искрено ги съжалявам  Tired 
ах, недей така. пуснах една темичка за много дебелите жени, които се пускат голи по плажовете. провокира ме една такава, която със 120-те си кила (може и повече да са били) развяваше цици пред очите на шашнатите люде. много хора се възмутиха и ме оплюха (естествено). за мен обаче си остава твърдото убеждение, че би следвало да се съобразяваме с някои норми и не живеем сами на този свят. от друга страна пък, който иска да се излага - негова воля...

# 215

същото е и моето мнение
Peace
ах, недей така. пуснах една темичка за много дебелите жени, които се пускат голи по плажовете. провокира ме една такава, която със 120-те си кила (може и повече да са били) развяваше цици пред очите на шашнатите люде. много хора се възмутиха и ме оплюха (естествено). за мен обаче си остава твърдото убеждение, че би следвало да се съобразяваме с някои норми и не живеем сами на този свят. от друга страна пък, който иска да се излага - негова воля...

Ох, аман. Норми много. Ти примерно наруши някои от моите с онази тема, пък и с този постинг. Като искаш, излагай се! Що не можете да разберете, че колкото хора, толкова гледни точки?

# 216
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Представям си как 10 годишните момиченца трябва да се обезкосмяват , защото ги гледат лошо и ми идва да се гръмна

# 217
Представям си как 10 годишните момиченца трябва да се обезкосмяват , защото ги гледат лошо и ми идва да се гръмна

Аз по-горе обясних съвсем подробно защо се обезкосмих в четвърти клас, била съм на 11 години и причината съвсем не беше как са ме гледали!

# 218
  • Пловдив
Това пък вече са пълни глупости.

# 219
Много ми е гнусно това жена с косми,но все пак е въпрос на личен комфорт Grinning

# 220
Това пък вече са пълни глупости.
Изобщо не са глупости! Факт е, че много жени не биха имали токова силно окосмяване , което да се забелязва ако не бяха започнали с депилирането в средния училищен курс още.  Особено светлите и с недотам силно окосмяване момичета.

# 221
Миналото лято като бях на море до нас на плажа се настаниха словенци, по космати руси жени не бях виждала и всичко натюрел стърчи от триъгълник, крака и отгоре на всичко се завират в нас направо си завряха главите в краката ми.Вдигнахме си хавлийте и беж.Тая година същата история с тинейджери словенци,пак космати и пак се навират.

Масово се наблюдава това явление при чужденците. Необяснимо за мен.

# 222
  • На края на света !

Масово се наблюдава това явление при чужденците. Необяснимо за мен.
харесват си космите чужденците  Joy Joy Joy
Но доколкото съм чувала  в мюсулманския свят жените махат всичко Flutter

# 223
В една мюсюлманска държава, в която съм живяла известно време, неомъжените жени нищо не махат. В деня преди годежа ги обезкосмяват. Външно това се вижда по веждите - ако са оскубани - значи жената е сгодена или омъжена вече.

# 224
В една мюсюлманска държава, в която съм живяла известно време, неомъжените жени нищо не махат. В деня преди годежа ги обезкосмяват.
Баси ужаса! Ходят си с косми дорде са девствени ли бре?

Общи условия

Активация на акаунт