Жени с косми , много съм учудена

• 42 078
  • 361
  •   1
Отговори
# 225
  • Балчик
Виждала съм екземпляри с махнати косми до коляното ,което  е още  по-отвратителна гледка. Shocked По- добре изцяло космати крака ,отколкото така  newsm78

Че и над коляното ли имате косми??? Shocked

# 226

Че и над коляното ли имате косми???
Естествено Mr. Green Прави ми впечатление, че само светлите жени нямат нагоре Rolling Eyes

# 227

Естествено Mr. Green Прави ми впечатление, че само светлите жени нямат нагоре Rolling Eyes
Сега, заради вас, се прегледах над коляното. Няма да ги махам. Имам дълги поли  Crossing Arms

# 228
Абе на повечето жени там е мъх, ама нещо не ми е по вкуса като ме гали и да му се завалва нещо по ръцете Naughty.

# 229
В една мюсюлманска държава, в която съм живяла известно време, неомъжените жени нищо не махат. В деня преди годежа ги обезкосмяват.
Баси ужаса! Ходят си с косми дорде са девствени ли бре?
Че те едва ли си показват баджаците, неомъжените жени в тази мюсюлманска страна Wink

# 230

Е не съм светла, ама нямам. Мъхчето не се брои.

# 231

И то се брои, и то  Mr. Green

# 232

И то се брои, и то  Mr. Green
Я да засуча и мустаките тогаз Laughing

# 233

Аз пък съм светла и имам, така че явно правилото не важи Simple Smile

# 234
Виждала съм с доста наболи, ама чак пък да не са махани никога. Гадно ми е, не искам дори да си го представям.  Sick

# 235
добре, а за наболите какво предлагаш д се нарави? те не могат да се махнат с кола или епилатор ...

# 236
Много е лесно да се възмущаваш от жени с косми, когато нямаш проблем с оксомяванет.

Според мен е ужасно да се възмущаваш на човек, заради нещо, з акоето не е виновен (че се е родил много по-окосмен от останалите).

Аз лично съм много окосмена. Ходя винаги с панатлони и дълги поли. Дори сега по жегите.
Но на тези, на които им е паднало пердето не се крият. И не мисля, че това трябва да е повод за възмущение, присмиване, оплюване. Честно казано даже е гадно.

Все едно да се възмущам за физическия недъг на някого...

# 237
По повод това ,което бях писала по-горе за полуобезкосмените кракаще ви кажа ,4е в4ера видях такава мацка.Супер тяло,тренирано ,с тен ,приятно лице ,късо поле ,впит потник иииии................косми по бедрата,дълги .....макар да бяхба руси  Sick

# 238
  • София
Абе няма ли да оставите жените с косми на мира най-накрая. Ми имат си жените косми - това е положението. И аз обичам да съм гладко обезкосмена ама сега с този ревльо не ми остава много време да се епилирам. И кво сега дайте да си зарежа детето, щото трябва да нямам нито един косъм, че иначе може да се появи тема за мене във форума  Sick Няма да стане.

# 239
В една мюсюлманска държава, в която съм живяла известно време, неомъжените жени нищо не махат. В деня преди годежа ги обезкосмяват. Външно това се вижда по веждите - ако са оскубани - значи жената е сгодена или омъжена вече.

Divana, а след като се омъжат продължават ли да се обезкосмяват?

Общи условия

Активация на акаунт