Жени с косми , много съм учудена

• 42 076
  • 361
  •   1
Отговори
# 240
Divana, а след като се омъжат продължават ли да се обезкосмяват?
ДА! Задължително. Peace

# 241
  • София
настръхнах, докато четях... Имам такива познати, да...  #Crazy Мислят си, че е по - добре да си държат "незабелязващите" се космалаци, че иначе по - лошо щяло да стане...  Shocked Аз не виждам накъде, обаче... То това си е голям "чар" и автентичност...  Sick Толкова да не можеш да отделиш 1 час да се епилираш...  Stop

# 242
Няма ли кой да изтрие тази тема. Отвратителна е. Всеки път като вляза тук ми се появява. Толкова ли няма по сериозни и смислени неща и проблеми  които да обсъждате. Ами като си нямате работа отворете теми: жени с криви крака например, жени с крив нос, жени с жълти зъби и хиляди косури които могат да се намерят още. Ще има да си запълвате времето доста.

# 243
А пък аз познавам жени, които са БЕЗ ЕДИН КОСЪМ по краката и винаги са били така, не се е налагало нищо да обезкосмяват. 

Вие срещали ли сте такива жени ?

Да, майка ми.
За съжаление, в това отношение нито аз, нито сестра ми сме се метнали на нея.
Понякога тя ни се смее и ни нарича моите маймунки или акселератчета, щото сме имали косми по краката.

# 244
Ех, все се чудя как тука във форума все всички са поддържани, обезкосмени  и тн, ама я ако сега се наредим и си събуем гащите, друга ще се окаже работата ми се струва.

# 245
Ех, все се чудя как тука във форума все всички са поддържани, обезкосмени  и тн, ама я ако сега се наредим и си събуем гащите, друга ще се окаже работата ми се струва.

hahaha Искам да ме извикате!

# 246

Може ли и аз да се присединя към наредените, че да се покажа каква съм обезкосмена като по учебник  bowuu Ама що пък гащите ще си "събуваме"......то нали за краката ставаше въпрос  newsm78  Twisted Evil

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 10:56 от me4eto

# 247

Ама що пък гащите ще си "събуваме"......то нари за краката ставаше въпрос  newsm78  Twisted Evil

Ще събуваме анцунга.

# 248
Пфу, брутални сте. Искате да събуете н ССФ гащите и да щръкнат космарляци  Mr. Green Ей те това е сриване на имиджа  Twisted Evil

# 249
  • Пловдив
Пфу, брутални сте. Искате да събуете н ССФ гащите и да щръкнат космарляци  Mr. Green Ей те това е сриване на имиджа  Twisted Evil

Нали?  Laughing

Тук всичко се показа, освен... прическите под анцузите.

Аз пък не съм учудена от нищо. Даже и впечатление не ми прави кой какви косми си отглежда и къде. Сигурно съм претръпнала... newsm78, знам ли. Всекидневно виждам всякакви мадами. Малко е гнусно ако ти се присегнат с космати подмишници  Sick, но крака досега не са ми навирали в лицето и съм доволна.

Всеки да се "обслужва" както намери за добре.

# 250
  • The wild, wild west
Абе хора, вие верно не сте в час...
Това си е лично предпочитание и изобщо не ви влиза в работата...
Мен пък ме напушва на смях от ограниченото мислене на някой хора... Crazy

# 251
  • Пловдив
Външно това се вижда по веждите - ако са оскубани - значи жената е сгодена или омъжена вече.

Тея пък са наобратно. У нас по-скоро се забелязва омъжените жени да се позанемаряват.

Хаха, представи си, да си търсиш мъж и да си маймунясала навсякъде, ужас Mr. Green

# 252

Ама що пък гащите ще си "събуваме"......то нари за краката ставаше въпрос  newsm78  Twisted Evil

Ще събуваме анцунга.

Е то на това гащи ли му се вика  Crazy Аз пък реших, че кЮлотите ни иска  Twisted Evil Изоставам..... Mr. Green

Абе хора, вие верно не сте в час...
Това си е лично предпочитание и изобщо не ви влиза в работата...
Мен пък ме напушва на смях от ограниченото мислене на някой хора... Crazy

Мнее.....не сме в час! В междучасие сме в момента (малко училищен хумор, ама днес ми е лигаво  Whistling )
Ми смей се на воля тогава.....Свобода е тука  Laughing 

# 253
Ами майка ми има косми на краката, но млада жена - ужас!!!
Нямам думи. Епилацията може да й е неприятна, но красотата иска жертви LaughingЗатова да не е излага, а да се захваща за работа.

# 254
Ами майка ми има косми на краката, но млада жена - ужас!!!
Нямам думи. Епилацията може да й е неприятна, но красотата иска жертви LaughingЗатова да не е излага, а да се захваща за работа.
Същото важи и за майка ти. Защо не и го кажеш?

Общи условия

Активация на акаунт