Жени с косми , много съм учудена

• 42 027
  • 361
  •   1
Отговори
# 255

ами и аз и майка ми и баща ми, нямаме почти никакви косми, баща ми няма дори под
А пък аз познавам жени, които са БЕЗ ЕДИН КОСЪМ по краката и винаги са били така, не се е налагало нищо да обезкосмяват. 

Вие срещали ли сте такива жени ?

Да, майка ми.
За съжаление, в това отношение нито аз, нито сестра ми сме се метнали на нея.
Понякога тя ни се смее и ни нарича моите маймунки или акселератчета, щото сме имали косми по краката.
И аз съм в отбора на безкосмените Laughing
 ами и аз и майка ми и баща ми, нямаме почти никакви косми, баща ми няма дори под  мишниците- той няма нито един косъм,освен брада, коетоо е много странно за мъж, аз имам по  5 косъма и то само до колената на двата крака и си ги махам с пинсета, на ръцете нямам и съответно не ги махам!!Майка ми и тя кат мен, по 5 косъма да колената и с това приключва окосмяването в семейството!!! Whistling

# 256
Блазе ти!!!

Simple Smile

# 257
Странна работа, интересно ми е мъжа й (ако има), какво мисли за преприята по краката й.

Не искам да си представям за рошавия разперен гарван и за пуделите, които разхожда  Sick Sick Sick

Twisted Evil

# 258

ами и аз и майка ми и баща ми, нямаме почти никакви косми, баща ми няма дори под
А пък аз познавам жени, които са БЕЗ ЕДИН КОСЪМ по краката и винаги са били така, не се е налагало нищо да обезкосмяват. 

Вие срещали ли сте такива жени ?

Да, майка ми.
За съжаление, в това отношение нито аз, нито сестра ми сме се метнали на нея.
Понякога тя ни се смее и ни нарича моите маймунки или акселератчета, щото сме имали косми по краката.
И аз съм в отбора на безкосмените Laughing
 ами и аз и майка ми и баща ми, нямаме почти никакви косми, баща ми няма дори под  мишниците- той няма нито един косъм,освен брада, коетоо е много странно за мъж, аз имам по  5 косъма и то само до колената на двата крака и си ги махам с пинсета, на ръцете нямам и съответно не ги махам!!Майка ми и тя кат мен, по 5 косъма да колената и с това приключва окосмяването в семейството!!! Whistling

Благородно ти завиждам! Осъзнаваш ли колко си щастлива и колко време имаш за важни неща без да губиш часове за обезкосмяване  Confused

# 259
Блазе им на тези, които нямат косми! Тези, които имаме просто трябва да ги мъчим гадинките...
Не съм виждала жена с дълги косми на краката или пък подмишниците, но ако видя не би ми било особено приятно. Не одобрявам отглеждането им!  На ръцете не ми пречи, но крака и подмишници - задължителнО!!!

# 260
  • София
Преди няколко дни видях едно момиче във влака (около 20-те).Половината крак беше почистен ,другата половина беше с дълги изрусени косми.Забелязваха се под определен ъгъл.Това ми напомни преди,как по списанията и вестниците за красота се даваха съвети за изрусяване.На мен лично не ми хареса,но и не искам аз да съм съдника.Тя така иска,може и така да си я харесват мъжето около нея.

# 261
  • BABYLAND
Не проумявам как го допускат. Гадно е.
   На чичо ми жена му ... има мустаци. Сега, срамно няма, ма поне да ги елиминира по някакъв начин, а тя си ги отглежда.  Не й ли е кофти като се гледа в огледалото и знае, че с пинсета за 2 минути ще заприлича на нов човек?  newsm78

# 262
Не проумявам как го допускат. Гадно е.
   На чичо ми жена му ... има мустаци. Сега, срамно няма, ма поне да ги елиминира по някакъв начин, а тя си ги отглежда.  Не й ли е кофти като се гледа в огледалото и знае, че с пинсета за 2 минути ще заприлича на нов човек?  newsm78
Има хора, на които не им прави впечатление.

# 263
Най- ужасна/ за мен/ е гледката...избуяли косми под мишницата... Sick

# 264

Аз пък днес загледах счетоводителката - имаше по квадрат къси черни косми под мишниците. Женствено е, кефи ме, трябваше да я поздравя.

# 265
А за жените без косми или с окосмяване за завиждане  Laughing т.е.почти липсващо  съм забелязвала при по-улегналите ( да кажем ) жени. Каква е логиката с годините да ти окапват космите?
Аз искам сега, пък нека съм космата на 60 Laughing

Това и аз съм си го мислела, ама уви. А по тоя повод една позната веднъж ми каза, не можеш с такава гъста коса и такива дълги мигли да нямаш другаде по тялото косми.

Не е вярно. Аз съм с гъста коса, а съм кьосе. Не се обезкосмявам по краката..защото няма какво.  Wink Ген.

Иначе не възприемам космати мишници и крака, изглежда ми много гнусно. Но никога не бих го направила на въпрос-всеки си знае..

# 266

Аз пък днес загледах счетоводителката - имаше по квадрат къси черни косми под мишниците. Женствено е, кефи ме, трябваше да я поздравя.
Аууу......нали се бъзикаш.... newsm78..... Rolling Eyes  А как миришат само..... Sick

# 267
ами и аз имам косми...

# 268

Мацки ,спрете се че замириса! smile3515

# 269

Мацки ,спрете се че замириса! smile3515
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт