В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 898
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Супер са, а много ме накефи фотото на Лори с татко си дето са с тениските със снимките, много яко  Peace

Мадонка, днес цял ден наистина се включвам като една много компетентна google манячка smile3532 ....ама сме Убави Ора нали особено татито и кръстника tooth

blanc,
стига с чоколата слънце по един на ден мое, ама по два веке идва множко....а мъжо предполагам че спи в тая вече късна доба...не мои го събудиш  чиляка после Joy

Бре, бре да бяха живи и днес пра-пра родителите ми щяха да се гордеят с мен като ме видят как ми иде отвътре родната реч, омайната, сладката  Joy

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 00:04 от val_stef

# 151
  • Бургас
vst_80 Лори е голяма сладурана пу-пу.

# 152
  • гр.София
 Вярно,мацки,забъкнах се от този шоколад-ще вземе да ми излиза от ушите и носа вече.
 Обаче,Мадона,прибирам си го твоя-бял шоколад за черни дни  bouquet
  Peace
 Аз си харесах Лори  и vst_80 на леглото-Лори върху майка си!
 И суперчистото море #Crazy Къде е таз бистра вода?!
 И вече окончателно съм влюбена във всичките ни деца ( докато по улицата рядко се умилявам като видя дете  newsm78)

Валка,мъжът е на работа, а Пепи при баба си-няма кого да будя.

# 153
  • гр.София

Честита първа годинка на Стефани!
 marulka,да ти е жива и здрава момата ( и аз подхванах стила на  val_stef ),все такава кипра,да ви слуша и радва ( и да се обажда като закъснява вечер Simple Smile)!!

# 154

Честит Първи Рожден ден на Стефани. Здраве, щастие, безгрижно детство и веселие в игрите пожелаваме!

Честито и на Зорница, Ивайло и Цветелина!

Валка, стига скромничи, ама ха!  Crossing Arms blanc , братска дялба - че вече го поизядох половината.  Joy

# 155
  • варненка от София
Благодарско за първите поздрави. За нетърпеливите, ето го и моето произведение от днес.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3582847
Сега отивам да спинкам Tired, а утре ще черпя от името на порасналото ми вече момиченце.

Мадонка, аз инцидентно ходих при Кирязов, защото нашето джипи е отпуск и я нямаше тогава, иначе нашата докторица ни е много добра. Кирязов го харесах също. Утре, по-скоро вече днес сме на консултация при нашата си докторка и ще видим до къде сме с мерките и теглилките.

# 156
Честита Първа Годинка на Стефаначето!

Да е жива и здрава, все така сладуреста!
Да расте много щастлива и усмихната!
Да има незабравимо детство, пълно с много усмивки!

Честит празник мамче и давай тортата, че вече сили не ми останаха Wink - Оххх аз докато избера букета, ти си сложила тортата Simple Smile)) ......малииии ама аз казах ли ти, че не се съмнявам в тебе, суперска си я наперавила, браво!

# 157
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛО И СТЕФАНИ!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ВЕСЕЛИ ДЕТСКИ ИГРИ!

# 158
marulka, и аз бързам да честитя празника на Шушето !!! Честит рожден ден, да си ни жива и здрава, усмихната и красива!!!
 newsm59  ura   bigdance2    Party Time   newsm59    Шуше!!!
Весело празнуване ! Tada

# 159
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ПОРАСТНАЛИ ВЕЧЕ ДЕЧИЦА - СТЕФАНИ, ЗОРНИЦА, ИВАЙЛО И ЦВЕТЕЛИНА! newsm59 МНОГО ЗДРАВЕ НА ТЯХ И НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ newsm51
Vst80, добре  сте си дошли от морето, много сте сладки  Grinning
Валка, отде го намерихте този готин кръстник? За таткото не смея да кажа нищо Wink
Нана, как сте с Калоян? Дано се оправите бързо Peace Стана ми смешно като писа, че мъжът ти може да дойде направо в ритуалната зала. И при нас се случи нещо подобно преди мнооого години. Гражданския брак ни беше в делничен ден следобяд. Мъжът ми имаше работа в София и сестра ми като го питала защо бърза толкова, отговорът бил "Трябва да се женя в 16.00 ч" Mr. Green Та и той на бегом беше дошъл в ритуалната зала. После на сватбата беше по-спокойно. Размечтах се покрай вашето предстоящо събитие, хубаво беше тогава Wink Късмет и да не забравиш да разкажеш после как е минало.

Marulka_s, поздравления за тортата, страшна е!  bouquet Понякога като видя такива хубави неща не мога да повярвам, ге ги правят нечии сръчни ръце.   chefОще един път поздравления от мен.
Пожелавам ви лека нощ. Само не знам как ще спя, от няколко дни съм станала една кукувица, не мога да мигна нощес. Дано при вас не е така Peace

# 160
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛО И СТЕФАНИ И ОТ НАС! Честито и на Зорница и Цветелина!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ ДЕЧИЦА!

Момичета, много ви благодаря за хубавите думи за снимките - много сте мили!
blanc ние ходехме на плаж на Перла - Приморско - много го обичам това местенце, особено до преди 1-2 години - беше много тихо, спокойно, чисто, без вълни. За съжаление вече и това местенце е станало шумно и населено, но все още е чисто. Само последните дни имаше вълни и едни гадни водорасли, но Лори си умираше от кеф да ги гони и пипа с ръчички  Sick

marulka_s тортата на шушето е прекрасна  smile3501

# 161
  • София
Честит рожден ден на Стефани! Нека да е много усмихнато, щастливо и палаво дете и мама и тати да я слушкат много!

За мое щастие Калоян сега няма температура. Но снощи много плака и заспа чак в 23.30 ч. За сметка на това аз май се влошавам, та сега ще се натъпча с лекарства поне до утре да издържа.

albena_vlady по принцип се надявам всичко да е наред и Митко да се прибере сутринта, за да поспи няколко часа Wink И нашият ритуал е в 16 часа.
Не знам дали ви казах, но мама и тати ми направиха предварителен подарък за 30-ия рожден ден /който е на 16 септември/ и ми поръчаха нови очила. 300 лева излязоха, та не знам сама как щях да си ги направя. Трябваше да събера 2 майчинства, а Калоян да кара на пелени и леща Joy Та имам малка надежда, че може утре сутрин да ми се обадят, че са готови, та на сватбата да съм "фешън" Joy

# 162
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФАНИ!!!!!!!!!!!!!!!!! МНОГО ЦЕЛУВКИ ОТ ВИКИ И РОСИ

# 163
Честит рожден ден на сладкишите СТЕФАНИ, ЗОРНИЦА, ИВАЙЛО И ЦВЕТЕЛИНА!

# 164
  • София
ЧЕСИТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet на всички бебоци на патерици, както и на Зорница, Стефани, Ивайло и Цветелина днес.
Да растат весели и засмени и много, много да радват мама и татко.....и весело щапукане Laughing и правене на бели ( ама само понякога).......

Отдавна не бях влизала във форума, добре, че все пак отвреме на време получавам новини за вас от сигурни източници.... Wink
Все много работа, пътувам, отделно вкъщи се мъча да наваксам пропуснатото време с Миташки.
Хубавото е, че той се чувства много добре с лелята и не съм забелязала някаква разлика. Все пак само два дена и половина ме няма на линия.

В момента се мъчим и ЧРД парти да организираме, че нещо децата се оказаха една голяма тумба...... Ние ще го правим в нашата градина, ( обаче в момента сме и разкопали да полагаме плочки, та не знам.......до събота, когато ще празнуваме, че си остане отчасти лунен пейзаж, но пък на децата може да им е весело, да му мислят майките, дето ще търчат след тях )

Иначе Миташки расте, има 6 зъба, още два почти на път. Има апетит за плодове и бисквитки ( справка - клипчето с Нийчето, добре, че тя е щедро го гощава) Прави по една-две крачки ( ама само на няколко пъти, та не се брои все още).

Това е засега, че дълго става - отивам да се опитам да ви изчета, поне тази тема днес, докато си изпия кафето).

Целувки и честита прохлада днес  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт