В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 870
  • 287
  •   1
Отговори
# 285
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Вики, Лорка, Самуил, Иван, Михаела и Андреас! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!  bouquet

# 286
Здравете, момичета!
Нямахме нет два дена, заради бурято онзи ден и бях луднала. Сега успях най-накрая да ви изчета.
Честит рожден ден на всички бебчета, които съм пропуснала и на всички днешни рожденици. Да са живи и здрави, весели и щастливи!
Честито и на сем.Христови! Пожелавам ви много уют и щастие в семейното гнездо!
Бубче, пожелавам ти приятно изкарване там където отиваш и да се върнеш заредена с нови и положителни сили  Hug
Блу,много неприятна историята с мъжа ти, дано да няма проблеми.
Aila, и аз ви гледах, бяхте много сладки  Laughing
Радвам се, че болничките вече оздравяват. Само да кажа за течния аналгин, че наистина е желателно да не се дава или само в краен случай, но все пак ако ви се наложи, се дава по една капка на килограм тегло. На мен ми се наложи да дам веднъж на кака ни, но сваля Т безотказно.
Аз съм вече накрая на силите си, на всичкото отгоре ми закъснява вече 10 дни. То по принцип си ми закъснява, но днес си направих тест за всеки случай, поне да знам, че не съм бременна. Утре сутринта заминаваме на море, та очаквам включване. Мъжа ми се бъзика, че ще ходи с три деца на почивка  Joy
Айде, до по-късно ще пиша пак, че дечурлига вече искат да излизаме. Приятен ден на всички.

# 287
  • у дома
НОВАта ТЕМА - използвах последното предложение на Kristianna, щото си останахме без анкета  Mr. Green

ЧъРъДъ на малчовците днес newsm59  ura newsm38

Общи условия

Активация на акаунт