В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 872
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета! Честит РОжден ден на Боян и Тея Hug Мама Цвети няма да се вклю4и скоро, защото са на море Wink
Блан, и аз подкрепям идеята за благотворителността Peace
Сложих Дари да спи -след голямата сутрешна разходка е уморена Tired .За съжаление пропуснах у4астието на Айла и децата  по БТВ Rolling Eyes
Сега да се похвалим, снощи  мъжо донесе още един предварителен подарък за Дари от името на лелята- най-любимата коли4ка за кукли Hug.Сутринта като я видя грейна от щастие.Такива възгласи бяха..... LaughingГоляма радост.
Сега ще ставам, 4 еимам да пера и готвя ooooh!После ще се вклю4а пак Peace

# 271
  • София
Честит рожден ден на Боян и Тея! Много здраве и щастливи детски игри!  bouquet  bouquet  bouquet
И аз съм изпуснала Айла Sad , но ви видях в един конкурс и даже гласувах за вас  Wink Може и другите мами да ви подкрепят, ако не са го направили вече http://www.bg-bebe.com/index.php/home/konkurs2/  Peace
Нана, как се чувстваш като г-жа?  Mr. Green Чакаме още снимки!  Peace
Ние си имаме 5ти зъб, втори горен.
Сега отивам да приспивам дзверчо, после пак ще пиша.

# 272
Нана, ЧЕСТИТО! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ!  bouquet
ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ! newsm59

Аз не съм много адекватна днес, така че ще се включвам по-късно като наваксам с четенето и като си почина малко. До неделя съм при родителите ми и съм с друга регистрация.
Хубав ден и приятни разходки на всички!

# 273
Честит РД на днешните августинчета!!!!!!!!!!

Айла и аз те гледах, но стана случайно. Малко шашна АНито като каза нещо от рода "едната мадама". щеше да се размее

Извинявам се за нечетенето на предишни теми, но какво й е на Дани???

СЕга продължавам да разглеждам морските снимки и тайничко да ви завиждам Laughing, ноооооооо и моето време ще дойде

# 274
  • София
Извинявам се за нечетенето на предишни теми, но какво й е на Дани???

операция на жлъчката

# 275
  • София
       Нямам време да изчета добре в момента темичката, но мерси за поздравленията.  Grinning
       Който не ни е видял и иска да ни види може да погледне тук -
       http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=183&bm=2
       Към края пада се 1:42 минути от началото.
       За конкурса така и ми беше неудобно да ви пиша да гласувате за мен, а и не мислех че ще спечеля, но се оказа че и в двата раздела имам награда. Гласуването приключи.  Ето линк и за това - http://www.bg-bebe.com/index.php/archives/38 Wink
       Изобщо днес ми  е добър ден откъм изяви. Само незнам таткото като разбере че съм пратила снимка на която го има какво ще стане  Wink

# 276
  • Sofia
Aila, гледах ви току-що и сте СУПЕР! Направо ми напълнихте сърцето. Hug С тези две мадами, татко ще си отвиси по нощите на терасата с пушка в ръка Mr. Green

# 277
  Tada  costumed034 Tada Честит Рожден Ден на Боян и Тея (тия имена наистина са велики!) и от мен!  Tada  costumed034 Tada
Aila, гледах ви току-що и сте СУПЕР! Направо ми напълнихте сърцето. Hug С тези две мадами, татко ще си отвиси по нощите на терасата с пушка в ръка Mr. Green

И аз съм очарована от теб миличка и от двете кукли, евала и шапка ти свалям  newsm20 newsm20 newsm20

Г-жо Христова  Grinning (Нанка), много сте сладки и колко много ви личи колко сте щастливи и Коки е щастлив..... супер ...обичайте се вечно! Hug   bouquet
Май всичките му мъки на миличкото ще излязат от тия зъби  Close Дано всички неразположения са зад гърба ви Praynig
Дано утре чичо доктор да каже, че и Вики е оздравял  Praynig

Марулка, ще чакам с нетърпение утре вечер снимчици от купона  Heart Eyes

Elwing
, слънце, ей озъби ми се момчето още малко и ще настигне кака Али  Party

Оф иска ми се вече Дани да драсне някой ред от къщи  Rolling Eyes

Blanc, предложението ти е повече от велико, браво злато   bouquet

velmar, хубав подарък е получила Дари и Али много ги цени  кукленските колички  Grinning

При нас иначе нищо ново, по цял ден малката маймунка ме забавлява с какви ли не маймунджилъци, направо само се хилотя с нея. Най-новото е че пълзи на зад (нали си ми е раче)  smile3521 Като я оставя в единя край на стаята я намирам пропълзяла заднешком чак в коридора Joy Joy Joy
Утре отиваме да изкараме уикенда при майкини и съм щастлива ще имам отмяна  newsm68

Малиии пак изписах сумата и нещо...но ша ма извинявате, ама все имам да казвам нещо  Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 23:18 от val_stef

# 278
Валка, и аз съм лазила и ходила много назад, нали съм и аз раче  Embarassed
Даже така ми е почнало пролазването, първо назад. Майка хоп да се обърне настрана и в следващия момент аз съм изчезнала от другата страна на леглото, направо се е стъписала, помислила си, че НЛО или нещо подобно ме е отвлякло, а то Инчето взело че пролазило назад по гръб  Joy

# 279
Лелеее днес е един от плодородните дни с много бебета  Party
Честити Рожденни Дни на
  Лорка (vst_80) , Михаела (tintin),
Иван (Мария_Б), Самуил (melbi), Вики (makaronite),
Андреас (Ljubica) и Вики (rosetoboseto)!

Да са здравички, умни, щастливи и мнооого засмени!!!

dusheto, да не и се чудя значи мила Simple Smile, явно е нормално е за всички рачета  Joy

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 07:53 от val_stef

# 280
  • София

Честит Рожден Ден на нашия приятел Виктор!!!
Честит рожден ден и на Лорка, Самуил, Иван, Михаела и Андреас!

# 281
  • София
ЧЕСТИТ ДЕН ДЕН,ВИКИ,БЪДИ ВСЕ ТАКА ЧАРОВЕН И ПОСЛУШЕН  bouquet
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ,КОИТО ПРОПУСНАХ И КОИТО ПРЕДСОЯТ Heart Eyes
Момичета,съжалявам,но хич не ми остана време за анкета в тази тема CryСлед час заминавам и ми е доста криво,ама и се радвам ConfusedАбе и на мен не ми е лесно Rolling Eyes
Пожелавам на всички весели празници и като се върна ще пиша Peace
Дани,като се прибера,да си се разписала вече,че почвам да ти пиша отсъствия Whistling Heart Eyes

# 282
  • София
Добро утро и Честит рожден ден на всички мъници, които днес навършват 1 годинка!

Най-накрая се включвам с добри новини. Калоян спа цяла нощ и стана чак в 8.20 ч., което за него е равносилно на спане до обяд Wink Изяде си закуската и тича из апартамента. Мисля, че вече проблемът е отстранен, а дали беше вирус или зъби ще видим, когато реши да си отвори устата и да видя има ли ново зъбче Laughing

Ние утре също заминаваме за една седмица в Пловдив при баба. Кайли, ще се радвам, ако пратиш някакви телефони да се видим. Същото важи и за останалите пловдивски мами Wink

# 283
Честит рожден ден и на Вики, Лорка, Самуил, Иван, Михаела и Андреас!
Честито и на щастливите мами!

Да докладвам набързо че Дани отново мрънка. Вече е 8960кг и 74,5 см. newsm78 Утре освен рождения ден имаме и кръщене...малко ми е напрегнато Confused

# 284
  • варненка от София
Честит Рожден Ден на Вики! Специални поздрави и прегръдки от мен и Шушето.
Сърдечни пожелания за много здраве щастие и късмет в живота. Безгрижно детство с много веселие и игри. Роска, чакаме ви на морето  Heart Eyes

Честит рожден ден и на останалите мушмуроци Лорка, Самуил, Иван, Михаела и Андреас!
Да са весели, засмени, игриви и щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт