В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 876
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Честит първи рожден ден на Миташки и на Марти!   
Говорих днес с Дани - неща при нея се нормализират, въпреки, че миличката доста се е измъчила. Ще оставя тя да ви напише подробности и дано това да е много скоро.

Ще се опитам днес да кача малко снимки наДимана от морето. Ако се чудите защо пясъка и водата в морето е намаляла драстично, не се чудете вече - Димана изяда тонове пясък и изпи хиляди литри морска вода.

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 22:43 от Eliona

# 241
Забравих да кажа 4е звънях на Дани, но не ми вдига телефона Rolling Eyes.Беше ми неудобно да настоявам, защоот не знам  как я сварва позвъняването ми.ДАНо вси4ко е наред Praynig
Дано всичко е ок. Praynig

Blueeye, това твоя мъж ли беше?По новините на Нова ТВ, търсеше си номера на колата? hahahaТо не е смешно, ама... Confused Simple Smile

# 242
Здравейте мами!

Blueeye, нали не съм в грешка, че мъж ти е в новинарската емисия по НОВА? Общинари пак блеснаха !!!! Нямам думи, на всеки може да се случи, а какво съдействие????

Ах,ах,ах , как беснея и се паля. Ама като в повечето случай си глас в пустиня......

Оставих си количката изпрана и лъсната до блясък във външния коридор. След 2 седм. се прибирам, тя "осрана" (извинете за израза) , потънала в прах. Съседите пробивали и къртили стени и незнам какво, количката е в ужасно състояние. Чакам ги да се приберат от почивка да си поемат разходите по химическо чистене.

Имам да чета 4 страници назад, като се успокоя ще го направя и ще се включа по-адекватно

# 243
Не, в никакъв случай не е смешно, защото без номер отнася акт в добрия случай, а може и колата да бъде спряна от движение

# 244
                           ЧЕСТИТ МЕСЕЦ АВГУСТ НА ВСИЧКИ !!!
Честит рожден ден на Миташки и на Марти!!! nbirthday

Надявам се час по-скоро да се включи Дани, и да е добре. Мислех си, че всичко ще мине идеално гладко. Или поне вярвах в това

dushe
, честито ти християнче. Да ти е жив и здрав! Много е елегантен!!!

nana, Честито и в "Горчиво" !!!  Здраве и семейно щастие !

# 245
  • у дома
Ember, bebon, няма грешка  Mr. Green един час се е опитвал да си намери номера на служебната. ако го спрат без номер, моментално спират колата от движение и взимат книжка  Rolling Eyes ще чака да му дадат бележка, за да кара без номер докато се намери стария или се издаде нов  Crazy неприятно е, без кола е невъзможно да си върши работата... както и да е  Simple Smile

Горчиво! Горчиво! Горчиво!
married  Hug

# 246
Привет на всички ,ние най после се завърнахме  Simple Smile
 newsm59 на Миташки и на Марти!
 nbirthday на патерица на тези който сме пропуснали  Simple Smile
Да растат здрави и щастливи и да радват свойте близки

Честито  married на Нана ,много  txtloves и една сестричка на Калоянчо  Simple Smile

# 247
  • София

Честит рожден ден на Марти и Миташки   bouquet
       Честито и на младоженците  Simple Smile
       По случай световната седмица на кърменето която е от 1-7 август утре ще участваме набързо утре с малките по БТВ " В Тази Сутрин" май така се казва. Между 9 и 9 и половина някъде. Който иска как ще се изложа може да гледа, дано после не ме дават по Господари на Ефира  Wink Общо взето се надявам да снимат малките и най-много едно въпросче да ми зададат и основно да тормозят д-р Попиванова която ще участва.
        Блу много неприятно, дано скоро се реши проблема.
        Дано скоро всички болни бебчета оздравеят и майките да се успокоят и радват на рожденните дни на малките слънчица. Simple Smile

# 248
Aila, ще ви гледаме злато, обичам да ви виждам всичките   love001

По тоя повод чакам още снимки от рождения ден на Шушето. Ей Марулка само с тая тортичка ли мило мислиш, че ще се оттървеш от нашия интерес...........искаме снимки.......искаме снимки  Grinning
Нанче, снимки, снимки искаме снимки  Grinning

Чакам снимки и от днешните рожденичета.............Айде пълнете албумчето  Heart Eyes

# 249
ЧРД,Миташки и Марти!Да растети здрави и щастливи мъжаги!
Нана,честит Ви брак,госпожо/ newsm78/! Peace Peace Peaceзанапред!Шушелия е неотразима в тази рокля  bouquet!
Aila,браво,момиче!Стискам ти палци и бъди спокойна,ние сме с теб Peace.

# 250
Aila, стискаме палци, добре ще се представиш, споко, няма да блеснеш за господарити на ефирата.
Да е жива и здрава майчицата на Валката, племенничката на ели78, на патерица!

Nana, още дълги години да бъдете заедно и много обичани.
Дано да няма вече болнички бебоци. Нашия антибиотик за Т и зачервеното гърло се казва Дурацеф 250mg/5 ml, а и на други дечица в парка са предписали същия с тези симптоми.

За първа страница - нека останат датите и имената на рожденници, все пак да има ориентир, не мога да ги запомня всичките.
Целувки и спокойна нощ!

# 251
Наш е месец АВГУСТ, нека да растат децата ни във радост!!!

Едно предложение от мен за нова тема

# 252
  • гр.София
 Привет!
 Имаме ли вести от новоизлюпените младоженци и, надявам се, закрепилия се Калоян?!

Софи-то ме побърка от рев сутринта,по обяд не мигна и избутахме някак деня до 19ч, когато заспа най-сетне.  Няма слънце,няма дъжд-задължително излизаме. Тя изглежда доста зловещо,т.к. е с разбит нос след онзиденшното падане. Обикновено хората я закачат, а сега само ни изглеждат подозрително.
 Та, в 19ч я приспах и хукнах към Билла,уж да напазарувам,но по-скоро-да се махна,да остана сама, да погледам хората, просто да походя,без да се ослушвам и озъртам.

Душе, много се радвам на щастието на приятелката ти.
 Честито ви христианче. И,наистина,страшно е елегантен,събра ми очите Peace

Val_stef,много здраве и радост на майка ти!

Ели 78, палава и здрава да расте племенничката ти!

Елвинг, дълго и напоително да се обичате с мъжа ти Simple Smile

Честит празник на Миташки!!Да расте здрав, умен и щастлив!

Нана,да празнувате заедно с татко Мух платинена сватба,заобиколени от рояци Wink деца и внуци и ,защо не, от  бабчета-Августинки Grinning!

Айла,супер,че уточняваш часа. Зареждам се пред ТВ-то

# 253
  • гр.София
 Разгледах морските снимки. Май , Анди, ти най-скоро ще пътуваш.  А приготви ли си августински басейн,че както гледам, не пускат без него на Черно море Simple Smile ?

Дано Дани се прибере скоро. Направо е герой-след толкова изпитания...  Ясно,че докторЯта са си я харесали,ама да я пускат вече Tired

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 23:43 от blanc

# 254
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви, мили майки!

Моля за извинение,че отново се натрапвам в темата ви. Дано вие и децата ви сте здрави и много щастливи заедно!

Общи условия

Активация на акаунт