благодаря ви за милите думи и комплименти относно Начи и за това че не ни забравяте, аз в момента (особено последните два дни) гледам от съвсем друг ъгъл на моето дете, а именно като едно снопче от непрестанна енергия, което снове навсякъде и тътри нещо след себе си, абсолютно беладжийче
Но с това искам да кажа на Бубчето, Блан, Пепърчето и другите, че е напълно естествено в някои ситуации да се чувстваме ДИСИ, както се изразява съкратено моят мъж, просто цялото повтарящо се ежедневие не предлага кой знае колко много алтернативи 
Дани, миличка, стискам ти палци, да загърбиш и забравиш скоропостижно цялата операция и всичко около нея, и да гушкаш отново с пълна сила малката сладуранка Найа

Пухче, зарадвах се на постинга ти, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТАШКИ!!!
Нана, щастлив и здрав брак, брачно дълголетие и разбирателство и още много сладки и палави дечица като Коко!!!
Блу, това е супер неприятна ситуация, и да се случи точно на бат Пеп, много кофти!
И тук е хладничко, но пече, странна комбинация
Днес, след като малкия от 8 и нещо не беше спал, напълних към 4 следобед басейнчето ни на балкона и го пльоснах да играе там, той полудя от кеф и аз се изпълних с надежди, но уви, това подейства само за 30 минутен сън Поздрави на всички, които не споменах, тях ги пазя в мислите си

, а и всички останали болнички!

А за морето не ми се говори - пътуваме другата събота, а имам чувството, че остават месеци....А за басейнчето - естествено! - как ще останем без снимки от плажа. 

и изпуснахме Айла по Тв-то 
Но Т над 38 не е от зъби, а при нас от гърлото и дано вече се оправя, че с тези ревове не мога да го трая вече
Утре ще го закарам да го виде лекарката и дано гърлото да му минава.