В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 872
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте милички,
благодаря ви за милите думи и комплименти относно Начи и за това че не ни забравяте, аз в момента (особено последните два дни) гледам от съвсем друг ъгъл на моето дете, а именно като едно снопче от непрестанна енергия, което снове навсякъде и тътри нещо след себе си, абсолютно беладжийче  Twisted Evil Добре, че свекърите вляха свежа кръв и ме отменят, та сега имам най-сетне малко свободно време и му се наслаждавам с пълна сила, е, точно сега реших да препрочета някои стари книжки като братя Карамазов, което не е много удачен вариант  Joy Но с това искам да кажа на Бубчето, Блан, Пепърчето и другите, че е напълно естествено в някои ситуации да се чувстваме ДИСИ, както се изразява съкратено моят мъж, просто цялото повтарящо се ежедневие не предлага кой знае колко много алтернативи   bouquet
Дани, миличка, стискам ти палци, да загърбиш и забравиш скоропостижно цялата операция и всичко около нея, и да гушкаш отново с пълна сила малката сладуранка Найа  Hug
Пухче, зарадвах се на постинга ти, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТАШКИ!!!
Нана, щастлив и здрав брак, брачно дълголетие и разбирателство и още много сладки и палави дечица като Коко!!!
Блу, това е супер неприятна ситуация, и да се случи точно на бат Пеп, много кофти!
И тук е хладничко, но пече, странна комбинация newsm78 Днес, след като малкия от 8 и нещо не беше спал, напълних към 4 следобед басейнчето ни на балкона и го пльоснах да играе там, той полудя от кеф и аз се изпълних с надежди, но уви, това подейства само за 30 минутен сън Twisted Evil
Поздрави на всички, които не споменах, тях ги пазя в мислите си   bouquet

# 256
  • гр.София
 Отдавна ми се върти в главата. Има повече от месец до общия Рожден ден,но можем да приготвим една непрозрачна кутия и да съберем пари, кой колкото иска,за това детенце. Сигурна съм,че ще се получи добра сума. И друго си е като пускаш в банката нещо повече от 10лв,примерно. newsm78
 И верно,че звучи популистко,ама здравето на един човек е равно на един мерцедес за представителни нужди,да му се не види.

# 257
Blanc, Чудесна Идея!
Ако може да участваме с някаква сума и за младото семейство на Росен и Севда, които отглеждат самички двете си дечица, които са с физическо и умствено изоставане?

# 258
Здравейте и от мен и добро утро на ранобудните!
Честит рожден ден на Димитър и Мартин на патерица!
Честит да бъде и на [b]Боян[/b] и Тея!

Едно голямо ЧЕСТИТО и на Нана!

Ще чакам снимки и подробности с нетърпение и дано Коко да е по-добре  Praynig, а и всички останали болнички!
Подкрепям с две ръце предложението на blanc.
Лорито днес получи колет с прекрасни дрешки от сестричката  ми за рождения си ден и аз много им се радвам  Laughing! А ние днес отново ще поемем към издирването на обувчици - моето мишле има малко краче и сме се видяли в чудо, никъде не можем да й открием обувки.
Ох, спирам, че вече започнах да пиша глупости и то май несвързано! Желая ви хубав и надявам се слънчев ден!

# 259
Честит рожден ден на Боян и Тея!

Ама хайде и мама Цвети да се включи вече.... Naughty
Днес ще има разходккииии, урааа...... Grinning

blanc, наистина идеята е добра! Peace А за морето не ми се говори - пътуваме другата събота, а имам чувството, че остават месеци....А за басейнчето - естествено! - как ще останем без снимки от плажа. Wink

Aila, от 7 ч съм го пуснала и чакаммммм, ама казаха, че след 9 ще е Ани Салич и Сървайвар. newsm78

# 260
  • гр.София
 Ваня,ако не греша,гризе картонената поставка за чаша със знака на Бтв,  А Софийката вика-  ам-ам! Прекрасни са сладурките.

# 261
Aila, страхотни бяхте....ама май кърмата не им стига вече - много гладни бяха мадамите  Joy Joy Joy

# 262
  • у дома
страхотни бяха мадамите  Hug оператора си ги хареса  Joy а и мамата, разбира се  Mr. Green

# 263
Aila, страхотни бяхте....ама май кърмата не им стига вече - много гладни бяха мадамите  Joy Joy Joy

Наистина бяхте страхотни. И аз съм седнала от 7 пред телевизора, дори изпратих Тони на разходка с баба му че няма търпение. Обаче младежът се прибра точно навреме да види мадамите. Wink

Време и аз да се обличам за разходка.
Лек ден на всички!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ БОЯН И ТЕЯ! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ПАЛАВИ ,ИГРИВИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ! newsm51

# 264
Ех, не можах да ги гледам, че съм на работа. ConfusedВ Neterra мога ли да ги видя?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на БОЯН и ТЕЯ!Да растат здрави, щастливи и послушни деца за радост на мама и татко!

Айде Nana77, искаме снимки, искаме снимки! Mr. Green

Blanc, идеята е много добра.Съгласна! Peace

Спирам.Днес имам много работа...

# 265
  • София
Здравейте момичета!

Пак сме на линия след емоциите вчера. Сватбата мина добре, макар че коремът ме боля през цялото време от притеснение за детето. Те затова хората правят първо сватба, после деца Joy
Калоян е като че ли малко по-добре. Пие си лекарствата и дори тази нощ успяхме да поспим малко. Но не иска да яде, кисел е много, иска само на ръце и т.н

Ето единствените две снимки, които имам от вчера  - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=159136
Останалите са на фотоапарата на кумовете, ще ми ги пратят тези дни и ще кача още.

В крайна сметка май ще се окаже, че цялата истерия около Калоян ще е заради кътници ама да видим. Вчера като се опитвахме да му пръснем лекарство в гърлото г-н Съпругът Joy забеляза, че долният десен венец е страшно подут и побелял на мястото на първия кътник. А детето изобщо не разрешава да го пипнеш. Все пак с дружни усилия успяхме да му намажем венчето с Калгел и детенце заспа. newsm78
Тази сутрин няма температура, даде сам да му пръсна лекарство в устата. Дори изпи 200 мл мляко, след което повърна половината, ама и на това съм доволна. Че за 4 дена почти не е ял.
Ух...станах многословна. Отивам да си прибера колата от паркинга пред мама. После пак  bouquet

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 09:46 от nana77

# 266
Честит рожден ден на Боян и Тея! Здравички бъдете и се веселете!
Честит ви празник мами и тати!

Blanc, страхотна идея, така ще помогнем с общи усилия!

Дани от два дни като спра да го водя сутрин и го дам на баба му, започва да ме следи и да ходи по мен. Иска да го гушкам. Мием си лицето заедно и истински се забавлява със заразителен смях. Вече трябва да се крия като излизам, за да няма рев. Сутринта се накърмихме, поуспокои се и го сложиш в кошарката да се люшкат да спинкат, и така надявам се мина по без перипетии.
Като ходя в парка след работа, вече ме забелязва отдалече, иначе почти като стигна до количката ме виждаше и реагираше чак тогава с една озъбена устица.

\Лек ден и весели разходки.

# 267
  • варненка от София
Честит празник на празнуващите днес!
Да се много здрави, весели и щастливи.

Блан, тази, която гризеше поставката е Ники. Аз хванах точно от там, не съм видяла по-рано. Ще проверя дали в Нетерата го има сутрешния блок. Кърмиха се пред камера ли? Много са сладурски тия двете кифлички и като дойдем в София ще ги намачкам задължително  Hug, Мими ти си герой!

Валка, снимки от РД-то нямаме още, защото празникът ни ще е в събота, тогава ще е купонът и тогава ще снимам. Покрай празника на мъничето, моят рожден ден в неделя остава в забвение, но май вече ще е така. Аз не съжалявам, важното е да имам едно щастливо и здраво дете.

Блан идеята ти за благотворителност и на мен ми допада.

Отивам да чистя орехи, че ще пека сладки за партито   chef

Дани, оздравявай бързо и да знаеш, че те чакаме!

# 268
  • Някъде там...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЯН И ТЕЯ!
БЪДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ!

Ние пък спахме днес до 11.30  Blush и изпуснахме Айла по Тв-то Crossing Arms
Иначе Вики не е дигал Т от вчера, но и него го мъчат някакви зъби и не мога да разбера кои ooooh! Но Т над 38 не е от зъби, а при нас от гърлото и дано вече се оправя, че с тези ревове не мога да го трая вече ooooh! Tired Утре ще го закарам да го виде лекарката и дано гърлото да му минава.

dusheto със закъснение Честито ти християнче   bouquet. Опасна работа е този твой Начко с този костюм и папийонка Mr. Green

Айде аз да се оправям , че моите мъже отидоха за кухнята, че аз съм толкова бавна, че докато се облека и наконта и кухнята ще затвори  Mr. Green
Лек и спокоен ден!

# 269
Здравейте,
и тук дойде слънчицето, ура!
Миске, ти сега само ни засрамваш  Embarassed
Анди, ти едва одържаш до другата седмица, а ние какво да кажем, като сме чак на 8ми септемвру на морето  Sad
За кога последно се реши да е общият ЧРД???
Милата Дани, нали не са сериозни тези усложнения?
Моят сладурко почна да се цупи и да проявява характер, когато не е неговото, тогава крещи и мята крачета, ужаааас, не е ли много рано, бе?
Цункам днешните рожденици Боянчо и Тея (разкошно име)!!!

Общи условия

Активация на акаунт