НашиТЕ пРЕКраСНИ КухНИ, проЕкти за ТЯх и пРЕПоръКИ - треТА часТ

• 79 777
  • 589
  •   1
Отговори
# 225
Разбирам Ви  Simple Smile.Аз последните 2-3 месеца не спирах да говоря за светла кухня(ванилия) и в крайна сметка  вчера реших да е орех,защото мога да комбинирам със страхотен плот Rolling Eyes.
Страхувам се да не стане много мрачно в кухнята,но плота е светъл  newsm78,знам ли.Това ще го разбера,като я монтират.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134142&photo=6
това е кухнята на КОТЕТО и мойта ще е такава,но плота ще е мааалко по-тъмен,като  светъл Врачански камък  Wink
Ще ми струва 1900лв 3.50м вратичките са МДФ. Как Ви се струва цената.
На Котето не е ли цвят череша.Иначе цената е добра,но не ти препоръчвам врачански варовик,много е капризен и трябва да се пази от почти всичко-киселини,препарати...Имала съм такъв плот в банята и стана целия на петна от сапуна и препаратите за миене,веднъж оставих една праскова отгоре замалко и беше пуснала сок,от който оснана едно грапаво петно на камъка.По-добре гранит сложи.

ДесиХ2 не си ме разбрала или аз съм го обяснила не както трябва.Плота ще имитира врачански камък. Иначе  знам,че стават много петна.

# 226
И аз се включвам да следя темата много е хубава и полезна.
На мен ми предстой цялостно обзавеждане и ми се иска да поръчам всичко на една фирма някакви идеи за такава фирма да имате?

# 227
Момичета, какво мислите за вида на шкафовете на горния ред? Дали е по-удобно  да е един ред от обикновени шкафове с вратички, или два от "хоризонтални" шкафове, които се отварят с механизъм нагоре?
Долния ред съм го решила вече, но за горния се чудя...

Ние ще я правим с два реда хоризонтални които се отварят нагоре с газови амартисьори Grinning

# 228
момичета, слагайте втори ред хоризонтални шкафове само ако сте достатъчно високи - иначе как ще ги затваряте???
ако много държите да има хоризонтален шкаф, който да се отваря нагоре, този над него го направете да се отваря встрани. аз бях направила така в предишната си кухня и беше добър вариант, защото съм ниска, а много исках отварящи се нагоре шкафове.

# 229
момичета, слагайте втори ред хоризонтални шкафове само ако сте достатъчно високи - иначе как ще ги затваряте???
ако много държите да има хоризонтален шкаф, който да се отваря нагоре, този над него го направете да се отваря встрани. аз бях направила така в предишната си кухня и беше добър вариант, защото съм ниска, а много исках отварящи се нагоре шкафове.
Права си, аз също съм дребосъчка, но там ще държа неща, които по-рядко ползвам. За да няма обаче разлика смятам на горния ред дръжката да се сложи в центъра също като на долния, нищо, че отварянето ще е настрани. Оптически ще изглежда еднакво.

# 230
# 231
  • София
Права си, аз също съм дребосъчка, но там ще държа неща, които по-рядко ползвам. За да няма обаче разлика смятам на горния ред дръжката да се сложи в центъра също като на долния, нищо, че отварянето ще е настрани. Оптически ще изглежда еднакво.
Така ми звучи добре. Иначе наистина става много високо. Аз съм доста висока и ми е проблем отварянето на най- горните шкафове. А те са странично отварящи се. Не мога да си представя ако бяха с хоризонтално отваряне.

# 232
Така ми звучи добре. Иначе наистина става много високо. Аз съм доста висока и ми е проблем отварянето на най- горните шкафове. А те са странично отварящи се. Не мога да си представя ако бяха с хоризонтално отваряне.
И този вариант е удобен - Система сгъваеми врати

# 233
  • гр. София

Ние ще я правим с два реда хоризонтални които се отварят нагоре с газови амартисьори Grinning

Ние също. Grinning  Не съм от най-високите(169см),но мъжът ми много държеше на този вид амортисьори.

# 234
  • София
И този вариант е удобен - Система сгъваеми врати

Да, но при мен шкафовете започват от тавана. Не си представям как ще ги стигам, за да го затворя. Ако са по- ниско, да  newsm78.

# 235
Да, но при мен шкафовете започват от тавана. Не си представям как ще ги стигам, за да го затворя. Ако са по- ниско, да  newsm78.
Дам, в такъв случай не става.

# 236
[/quote]

Защо ще ти започват от тавана newsm78
Ние ще направим около 60см от плота до началото на горните шкафове, и докъдето стигнат, ще бъдат по 30см високи Grinning

# 237
  • София
Моите са високи 95 см. Така исках и сега съм доволна. Най- горните са малко високи, но в тях съм наслагала неща, които не се ползват почти.

# 238
Моите са високи 95 см. Така исках и сега съм доволна. Най- горните са малко високи, но в тях съм наслагала неща, които не се ползват почти.

Да разбирам тогава Grinning
Ние искаме да спазим линията на правоъгълните издължени шкафове и затова ги правим по този начин с повдигащи врати yes

# 239

Мерси   bouquet даде ми идея за горните шкафове Peace

А тези газови амортисьори и мен ме кефят, ама с моята височина newsm78

zigizagi - аз съм за хоризонталните, но ако като мен не ти достига височина  Laughing ще направя като тосси Wink

Общи условия

Активация на акаунт