НашиТЕ пРЕКраСНИ КухНИ, проЕкти за ТЯх и пРЕПоръКИ - треТА часТ

• 79 576
  • 589
  •   1
Отговори
# 345
  • BG
Тапета е 36 лв. на метър и не съм го купувала от София. Но мисля че в студио за интериорен дизайн не може да няма каталози  Peace
Ето още една снимка на тапета:
  http://img166.imageshack.us/img166/7005/picture098rw4.jpg

# 346
Тапета е 36 лв. на метър и не съм го купувала от София. Но мисля че в студио за интериорен дизайн не може да няма каталози  Peace

Благодаря за отговора!   bouquet

# 347
  • София
Момичета, наскоро видях кухня с гръб (над плота на стената) от стъкло. Много красиво стоеше - стъклото беше бяло и някак си разширяваше пространството..., но си мисля, че ужасно много ще му личат пръски и ако има някой с такъв, моля да пише, дали е практично.

Скоро питах за това, но явно са го пропуснали . Много е красиво ,наистина, и смятам ,че е по-лесно за поддръжка от обикновените плотове,да не говорим за плочки. В крайна сметка като се изцапа едно забърсване е достатъчно, има всякакви препарати. Иначе и да не се вижда толкова си е там мръсотията, все трябва да се почисти, едва ли ще се махне сама. Та поне да се чисти лесно, нали? Аз поне така си мисля,сигурно щото съм много навита на такъв гръб Wink.

# 348
  • гр. София

Благодаря за отговора!   bouquet

И аз. Grinning

# 349
Но как не си спомням на коя фирма бяха, то аз толкова католози изгледах  ooooh! 
Дженезис имат такива тапети Peace

А къде е Дженезис -координати ? Аз съм в София, нооо не го знам

# 350
Genesis има срещу Mall Of Sofia със сигурност. За друг магазин не се сещам... newsm78

# 351
  • гр. София
Genesis има срещу Mall Of Sofia със сигурност. За друг магазин не се сещам... newsm78

Не съм 100% сигурна ,но на витрините на този срещу Мола съм виждала само съдове и аксесоари.Мисля ,че този за тапети и текстил е срещу входа на Южния парк.

# 352
Не съм 100% сигурна ,но на витрините на този срещу Мола съм виждала само съдове и аксесоари.Мисля ,че този за тапети и текстил е срещу входа на Южния парк.
Ааа, може, може, не споря. Само са ми казвали- лично не съм ходила  newsm78 . Утре мога да разбера със сигурност Peace

# 353
Ето координати на всички магазини на Дженезис:     
http://www.genesis.bg/shops.php

Все съм се чудела защо са толкова високи цените на разните им джунджорийки....толкова ли са дизайнерски newsm78

# 354
  • София
Срещу МОЛ-а има тапети и интериорен текстил. В момента до Ю парк се продават само лайсни - тече ремонт ли, преместване ли не знам, не се разхождайте излишно.

# 355
  • гр. София
Много благодаря за полезното инфо.  bouquet

Вчера ми се обадиха от фирмата ,която ни изработва кухнята, да ме предупредят,че заради  4-те дни празници по 6 .09. се забавяли поръчките по 3-4 дни.Ако ще е само толкова бял кахър. Wink И без това още не сме съвсем готови с някои поправки,които мъжът ми сам трябва да свърши.

# 356
  • София
Можете ли да ме посъветвате, къде мивките са с най-ниски цени? Питам за алпака, кръгла. Днес ни предстои закупуването на таква, но не знам от къде  Rolling Eyes

# 357
Но как не си спомням на коя фирма бяха, то аз толкова католози изгледах  ooooh! 
Дженезис имат такива тапети Peace

А къде е Дженезис -координати ? Аз съм в София, нооо не го знам

Има в СкайСити в Гео Милев и мисля в Мол оф София.

# 358
  • На края на света !
Момичета най сетне ето я и моята току що монтирана кухня   Grinning

# 359
Ауууу много черно бе. Няма ли друг цвят за акцент поне? Честито!

Общи условия

Активация на акаунт