НашиТЕ пРЕКраСНИ КухНИ, проЕкти за ТЯх и пРЕПоръКИ - треТА часТ

• 79 540
  • 589
  •   1
Отговори
# 360
Честито!Много е хубава!Със здраве да си я ползвате!

# 361
4естито за новата кухня  Simple Smile
Моми4ета,спе6но ми трябва инфо за обзавеждане на кухня!
Сестра ми имат малко време за тьрсене на магазини с кухненско обзавеждане(в провинцията живеят).
Моля ви пуснете ми координати на магазини в София.
Предварително благодаря!

# 362
  • София
Можете ли да ме посъветвате, къде мивките са с най-ниски цени? Питам за алпака, кръгла. Днес ни предстои закупуването на таква, но не знам от къде  Rolling Eyes
Гледам, че в железариите продават. Погледнете на Сточна гара - наредени са отвън по тротоарите. Иначе марковите си имат представителства.

# 363
Ауууу много черно бе. Няма ли друг цвят за акцент поне? Честито!
Shocked

# 364
  • София
Можете ли да ме посъветвате, къде мивките са с най-ниски цени? Питам за алпака, кръгла. Днес ни предстои закупуването на таква, но не знам от къде  Rolling Eyes
Гледам, че в железариите продават. Погледнете на Сточна гара - наредени са отвън по тротоарите. Иначе марковите си имат представителства.

О, от Сточна Гара не бих си купила мивка "алпака"  Laughing

Намерих и купих много готина Grinning .
Иначе, по принцип адреса на  представителствата на фирмите са офисите им.

# 365
  • Варна
Много ми харесва темата и ако може ще се присъединя към вас   wavey

Винаги съм си мечтала за голяма кухня и много се надявам да имам скоро такава Praynig
Междувременно с огромно удоволствие си правя най-различни проекти и благодарение на вас ми се избистриха много подробности,за които не бих се сетила.
Много се радвам на кухните и идеите ви,особено когато виждам смели и нестандартни решения. smile3501

Направих няколко снимки на  кухненския ни бокс .Аз си го харесвам,но е правен с много малко средства,от двама майстори и в крайна сметка си остана недовършен Joy   

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174678&photo=1

# 366
  • На края на света !
Ауууу много черно бе. Няма ли друг цвят за акцент поне? Честито!
Shocked

не е черно макар че много исках да е чисто черна венге е

# 367
Чародейка, честито - да си готвиш с удоволствие в нея Peace

ria - никак не ти е малка кухничката Wink
Кефи ме черната дъска Laughing

# 368

ЕЕЕ това е друго нещо. Липсвала е светлина, но все пак ми се струва, че й липсва цветен акцент. Иначе ми харесва цялата линия.

# 369
  • гр. София
И на мен много ми допада кухнята на ria.Хич не е малка даже. Wink

# 370
Направих няколко снимки на  кухненския ни бокс .Аз си го харесвам,но е правен с много малко средства,от двама майстори и в крайна сметка си остана недовършен Joy   

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174678&photo=1

Много е кокетна, хареса ми  Wink

# 371
  • На края на света !

ЕЕЕ това е друго нещо. Липсвала е светлина, но все пак ми се струва, че й липсва цветен акцент. Иначе ми харесва цялата линия.
Самата стая е доста осветена , а истените са в карамел ,затова  рискувах да е в по тъмно  Peace

ria кухнята ти е супер и не е хич малка  Hug,виж моята каква е малка Peace

# 372
Когато правих проектът за моята кухня, първоначално исках да е черна със светъл цвят за акцент оранжево.Но проектантите от фирмата ме разубедиха напълно, че това не е цвят за кухня, особено като моята - тъмен бокс. И сега изобщо не съжалявам, че се вслушах и избрах доста свежи цветове. Така, че при тебе се е получило добре.

# 373
  • На края на света !
Сасано аз също се бях вманиачила  на тема черна кухня и мен така ме разубедиха ,поне да е венге ,майстора казваше абе много черно ще е няма да е хич хубаво ,и накрая склоних ,не посмях да рискувам с чисто черно ,макар че все си мисля че ако беше чисто черна щеше да е по хубава Grinning

# 374
  • Варна

Винаги съм си мечтала за голяма кухня 

Сега виждам,че съм ви заблудила без да искам Whistling
Мечтая си за отделена кухня с маса за хранене и прозорец над мивката,а не преливащите един в друг бокс,трапезария и т.н.
И за да не ви подвеждам пак,мечтата ми не е свързана с факта,че прекарвам много време в кухнята,аз само салати мога да правя  като хората     hahaha

Чародейка,на мен кухнята ти много ми харесва,изчистена и стилна е newsm10. Щом ти се чувстваш добре в нея,другото не е толкова важно.

Общи условия

Активация на акаунт