НашиТЕ пРЕКраСНИ КухНИ, проЕкти за ТЯх и пРЕПоръКИ - треТА часТ

• 79 533
  • 589
  •   1
Отговори
# 375
Сасано аз също се бях вманиачила  на тема черна кухня и мен така ме разубедиха ,поне да е венге ,майстора казваше абе много черно ще е няма да е хич хубаво ,и накрая склоних ,не посмях да рискувам с чисто черно ,макар че все си мисля че ако беше чисто черна щеше да е по хубава Grinning
Аз съм виждала черна кухня лак, с малко бяло и сиво. Стои ми някак студено и неуютно, въпреки че първосигнално виждам хармония.

# 376

Винаги съм си мечтала за голяма кухня 

Сега виждам,че съм ви заблудила без да искам Whistling
Мечтая си за отделена кухня с маса за хранене и прозорец над мивката,а не преливащите един в друг бокс,трапезария и т.н.
И за да не ви подвеждам пак,мечтата ми не е свързана с факта,че прекарвам много време в кухнята,аз само салати мога да правя  като хората     hahaha

Чародейка,на мен кухнята ти много ми харесва,изчистена и стилна е newsm10. Щом ти се чувстваш добре в нея,другото не е толкова важно.

E aз само до прозорец над мивката успях да го докарам.. А пък за трапезарна маса отделно със столове не искам да чуя, няма кой да седи у дома на нея

# 377
  • София
О, от Сточна Гара не бих си купила мивка "алпака"  Laughing
Намерих и купих много готина Grinning .
Иначе, по принцип адреса на  представителствата на фирмите са офисите им.
Важното е да си доволна. Ако искаш сподели.
Явно аз не съм разбрала, че под най-ниски цени нямаш предвид наистина ниски цени  newsm78

# 378
Момичета, разгледах всички кухни, плагиатствах идейки, проектирах си я сама и поръчах моята кухничка Mr. Green На 29 ще ни я монтират и веднага ще я покажа  Hug

# 379
  • София
Тези мивки с най-ниските цени се оказа, че само покритието им е такова (около 70-80лв, които са). Ако се надраскат започвали да ръждясват. Така ме посъветваха проектантите на кухнята. На Сточна Гара било пълно с такива.

Отидохме в магазина на Бланко на Раковска и от там си купихме мивка (неръждавейка, едър сатен) и дозатор за веро (дозатора е Бланко за 38лв). После от магазина на Тека в Люлин купихме смесител (100лв). Общо взето цените на тези две марки са много завишени по мебелните магазини. Като казвам много...около 50-60 лв разлика, което е мноого.  Thinking

# 380
  • Варна
Ето я и моята кухня. Още не е е напълно завършена. Не съм избрала лампата под горния ред шкафове и тръбата на аспиратора трябва да се скрие по някакъв начин. Надявам се да ми дадете идеи как да стане това. Около комина е най-трудната част.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175242

# 381
  • София
mentolka, много добре оползотворено пространство. Може да сложиш пълзящо цвете по горния ред, което да прикрие въздуховода - истинското иска поливане и може да ти писне да се качваш горе и да внимаваш да не залееш шкафа, изкуственото може да не ти харесва по принцип, но временно е някакво решение. Ние сложихме гипсокартон между горния ред и тавана, който прави да изглежда сякаш сме вградили кухнята в ниша, но при теб не знам на практика как ще стане около комина - трябва майсторът да си каже.

# 382
Извинявай Ментолка , ама аз да питам кой те посъветва при съчетаването на цветовете жълто , сиво (имитация на метал ли е не разбирам , някакви лайсни като метализирани ) и в съчетание с плоскости имитиращи дърво ???? newsm78 :shock Що не си ги остави с тези плоскости имитиращи дърво .Сякаш по добре щеше да , мое мнение си е това де не го натрапвам нито искам да те обидя.Просто ми е интересно ? newsm78

# 383
  • Варна
Ох Markrit, напипа болното ми място. Работата е там, че бяхме купили мивката предварително, с идеята че плота и гърба най-вероятно ще са сиви. След това се влюбих в комбинацията лак и фурнир. Обаче не намерихме подходящи плот и гръб. Търсихме нещо бледо жълто или беже, е няма и това е. Имитациите на мрамор и тем подобни не ги харесвам хич, а пари за технически камък не останаха(там имаше подходящ цвят), така че накрая остана титана, като неутрален цвят. Честно казано и на мен не ми харесва много, гърба особено се набива на очи, но смятам, че ще измисля с нещо да убия този ефект.

# 384
mentolka  , какви пари ви искаха за технически камък?

# 385
  • Варна
В една фирма за кухни ми казаха, че грубо оскъпява поне с хиляда лева. Звънях и във фирма продаваща технически камък, там казаха че цените тръгват от 400лв/кв.м и това е без допълнителната обработка. По назад в темата baibibi беше писала, че някъде в София имало доста по-евтино, обаче вече беше късно да проверявам по-подробно.

# 386
  • Варна
dimitrina73, и аз си мислех за гипскартон, обаче е доста мръсна работа, нали трябва да се шпаклова и т.н. Ще направим нещо подобно с плоскости.

# 387
По назад в темата baibibi беше писала, че някъде в София имало доста по-евтино, обаче вече беше късно да проверявам по-подробно.
да, спомням си, аз бях питащата пак  Grinning  Исках да чуя и на теб какво са предложили  Peace

# 388
Ментолка-много яка кухня.Поздравления.   bouquet Жълтото страшно ме изкефи ,а от какъв материал е ? Коя фирма ви прави кухнята?Колко горе-долу ви излезе.Аз съм в страхотна чуденка между всички фирми за кухни.

# 389
mentolka, честито нова кухня - с здраве да си я ползваш!!!
наистина е малко нестандартна комбинацията с жълто обаче пак е интересна...важното е на теб да ти харесва. между другото аз избрах тъмен орех, титан и ванилия - не знам какво ще излезе и при мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт