НашиТЕ пРЕКраСНИ КухНИ, проЕкти за ТЯх и пРЕПоръКИ - треТА часТ

• 79 596
  • 589
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, най-накрая ни дадоха мострите на кухнята. Но сега като ги гледам се чудя какъв да направя пода и стените. Събирам идейки. Това са мострите

Горния ред шкафове ще е екрюто, а долния червени.

Понеже е с всекидневна, там пода ще е ламинат, а видях, че има теракот, който имитира ламинат и се чудя дали да не сложа такива в бокса, доближени максимално до цвета на ламината. Много се забърках вече. От толкова много цветове.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 16:42 от galiabalq

# 481
Ето един линк, който намерих с доста модели кухни:
http://www.europeancabinets.com/modern.htm

# 482
BOTZ79 , според мен не са ти нужни 2 реда шкафове на малката стена, дето е издадена напред най-вдясно. Там не ти трябва работен плот-далече е и от мивка, и от печка, и от хладилник-няма да го ползваш.
По -добре направи един "гардероб", цял шкаф от 3 части, нещо като в линка на Etomira на първа страница на темата. Може да е с 2 реда вратички - горните 3 със стъкло, долните-венге.

А иначе - хубаво е жилището и дано скоро да си го направите и да му се кефите!!!

# 483
  • София, Младост
Вече повече от месец се радвам на новата си кухничка, но чак сега се наканих да я снимам и покажа  Embarassed. Мъничка е, но ми е много удобна и с удоволствие се изявяам като   chef  Wink
кухнята

# 484
 viliandar, много симпатична кухня!

# 485
Вече повече от месец се радвам на новата си кухничка, но чак сега се наканих да я снимам и покажа  Embarassed. Мъничка е, но ми е много удобна и с удоволствие се изявяам като   chef  Wink
кухнята
Как се води цвета на вратичките и на коя фирма е ?
Да ти е честита !!!  chef  bouquet

# 486
  • в моя свят на мир и любов
Чудя се с тези мънички кухнички, като на viliandar, къде успявате да си приберете чините, тенджерите и хранителните продукти.

Питам сериозно, защото на мен все не ми стига мястото.

# 487
  • На края на света !
Чародейка,какъв модел ти е фурната,че аз тия дни мисля да купувам?
Моята е Електролукс Peace

# 488
  • гр. София
Чародейка,какъв модел ти е фурната,че аз тия дни мисля да купувам?
Моята е Електролукс Peace
Доволна ли си от нея?

И моята е същата марка само,че втори месец си стои още в кашона и си чака монтажа.Някъде из кухненските теми някой беше писал,че Фурните Електролукс печали по-бавно.

# 489
  • На края на света !
Да много съм доволна ,поне засега, немога да кажа дали пече по бавно от другите марки ,но сравнение със старата ми антика е направо спринтьор Joy

# 490
  • София
За кухнята остана да купим единствено фурната.Четох,четох и аз май ще се съглася да вземем(може още утре) Електролукс.
Чародейка,с какви функции е твоята?

# 491
marianasot, която и марка да вземеш все ще е добре  Simple Smile  / Веко, Нео и разни такива не се броят  Naughty/ , по-скоро гледай колко функции има за цената си  Grinning  Аз така направих и си взех.. ами.. Електролукс  Joy Все още не съм я ползвала, защото кухята ни е още в производство.

# 492
  • Монреал
Моята също е Електролукс. Програмите са горно и долно печене, грил, вентилатор и размразяване. На мен не ми и трябват повече, засега съм ползвала само вентилатора. Пече си идеално, много съм доволна. Още повече, че я взехме на промоция преди половин година за 350 лв.

# 493
  • София, Младост
кухнята
Как се води цвета на вратичките и на коя фирма е ?
Да ти е честита !!!  chef  bouquet

Вратичките са цвят орех, а кухнята я правихме при  Кухни ALNO.

# 494
  • София, Младост
Чудя се с тези мънички кухнички, като на viliandar, къде успявате да си приберете чините, тенджерите и хранителните продукти.

Питам сериозно, защото на мен все не ми стига мястото.

да ти кажа честно освободила съм се от много излишни нещица. Имам един сервиз чинии, които ползвам всекидневно и за гости, чаши..Една голям тенджера, една малка, тиган, грил тиган, тави-3 броя
Това ми е по-обемистaта посуда. На  снимката не се вижда, но чекмеджето под фурната е по-дълбоко от стандартните-стига до земята и там съм събрала тавите+страшно много др. неща-точилката, сито, аби много събира. Шкафа под мивката също има чекмедже-там побрах чиниите. 

Общи условия

Активация на акаунт