Септемврийско бебче,я се намести,че терминът ми вече наближи

• 13 497
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!  bouquet
Желая пракрасен ден на всички! Simple Smile
Вилиан не е писала,за съжеление - ние двете ходим на лекции на 9 месеца,но не сме си разменяли тел.  doh ,ще питам една от октомврийски мами дали го няма , че да разберем как е нашето момиче,надявам се че всичко е наред просто си почива

# 211
И аз само влизам с надеждата да науча добри новини от нея Praynig Все си го представям бебчето й безпомощно и с извита назад главичка и сърцето ми се свива Cry

# 212
  • Бургас
Здравейте днес,
надявам се всичко с Вилиан и бебчего и да е наред.
При мет тищо интересно. Нали имах гости миналата седмица та тези дни ще си полежа, щото от събота пак ме нападат гостите.
Хайде бай, до скоро

# 213
  • Севлиево
Ехоо,здравейте,днес е суперски ден навън.Полъхва приятен ветрец и може да се излиза.
Абе на мен нали не са ми дали нито обменна карта нито направление за хоспитализация.Не ми се вярва като тръгна да  раждам преди да ми ги дадат,да ме върнат,или пък да си плащам.
Имам приятелка която е влязла в болница в 8ия месец без никакви документи(по спешност).Роди със секцио и не и взеха нито лев тъй че споко Тиарра.
Камелия моят мъж се старая да го информирам за всичко около бебето.Колички,кошчета,легълца,дрешки,козметика колко струват.И най-вече всичко което на мен ми се случва свързано с бебето.Мисля че той трябва да знае за да изживява с мен всичко иначе какво ще разбере от бременноста.Той трябва да е съпричастен.
Общо взето не го интересува кое колко струва,той си знае че всичко за бебета е скъпо,а и аз съм практична и ми се доверява че няма да вземам най-скъпото.
Дано всичко с Вилиан и бебето да е наред,моля се за тях. Praynig

# 214
Ох, добро утро и от мен. Цяла нощ си мисля за Вилиан, дано всичко е наред и е в болница под наблюдение. Как пък никой и няма телефона да я чуем. Дано всичко е наред  Praynig Praynig Praynig Praynig Толкова ми е мъчно, че направо не е истина.

Тиарче, в обменната карта ти пише какви изследвания са ти правили, какви са ти резултатите от тях, как е протекла бременността и пр. Що не се запишеш ей тъй за месец на ЖК, там където са те следили и да си занесеш всички изследвания. Мисля, че ще те приемат и няма да има проблем. С направлението за хоспитализация си раждаш по ЗК (и аз така знам).

Аз вчера от тази новина за братовчед ми (той ми е като братче, разликата ни е 4 месеца) толкова се развълнувах, че доста ме боля коремчето та пих едно но-шпа за успокоение. Само да са ми живи и здрави, няма значение от колко се познават, аз имах вътрешното усещане, че ще ми става снаха момичето Simple Smile Пък и следват отколешна семейна традиция - сестра му се ожени в Пловдив (на път за морето), а майка ми и баща ми - след лекция в университета  #Crazy #Crazy #Crazy

Хайде, целувам ви и най-много ВИЛИАН!

# 215
  • София
Хи-хи Мише, много готини традиции във вашия род, но ти не си ни казала спази ли традицията Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Нали не се сърдиш? Hug
Днес е супер прохладно, направо се живее, жалко че ще е за кратко Sick Sick Sick
Стискам палци на Вили всичко да е наред, дано по-скоро се обади с хубави новини. baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 216
  • Кърджали, България
Добър ви ден и от мен!
И аз все я мисля Вили, дано Мирта успее да разбере нещо за нея и новините да са добри  Praynig

Как прохладно бе, хора, при нас е толкова жега, че няма да издържа дълго на компа.

Сутринта ходих на док, гледахме бебчо - 2450 гр. и 41 см  Hug Плацентата е зряла, но не старее все още; околоплодните води са започнали да намаляват, бебка се е обърнала правилно  Peace Следобед ще ходя да ми вливат венофер и ако не помогне, ще ми преливат кръв. Трябвало да ми стане над 100 хемоглобина, като тръгна да раждам. На мен ми дадоха само направление, на което не пише дата, всичките ми изследвания и това е, нямам обменна карта. Но, може би, при нас е достатъчно това, защото има само една болница и всички лекари се знаят...

В момента дават по Канал 1 предаването на Марта за бременните при жегите.

# 217
Не Гале, аз я наруших Simple Smile Ма си исках сватба като сватба  Joy Joy Joy

Инче, слава богу поне, че вече си си вкъщи. Казват, че когато си по-напрегната, организъмт харчи повече запаси. Аз имам приятелка, която сега е в 13-та седмица с хемоглобин 84 и я оставиха на домашен стационар и й забраниха всякакви дейности + лекарства, защото организмът като се изтощи, започва повече да харчи

# 218
Добро утро мамита!  Hug брех, тая сутрин не мога да стана  ooooh!
Гледам списъци за покупки пак  Mr. Green ... едно-друго ... Mr. Green Моренка, аз вече купих Себамед, но не цялата серия, а само 3-4 неща, които прецених, че ще ми трябват основно  Peace Памперси - взех един голям 44 бр. пакет на Памперс - ню бейби 2-5 кг. /а дали не трябваше актив от 3-6 кг.  newsm78/ а за дрешките - купувам по-малко, ще видим какво ще ми трябва, и ако се наложи мъжо ще му докупува - има по-голям мерак от мен за купуване, знае всички магазини и цени, че нали го влача с мене  Mr. Green/.
Камелия,  аз на моя мъж нищо не съм му показвала предварително и на него не му се ходеше по магазините - но се налага да пазаруваме заедно, щото колата е свободна само когато и той е свободен, та го ползвам и за шофьор  Peace, ама не ще да стои в близкото кафене, а винаги е залепен и дава компетентно мнение за цветове, модели  Joy а сега му се купува повече от мене ... а бе с две думи - просто трябва да го "запалиш"  Peace
Мирта , намери някакъв телефон и чакаме да се включиш, че вече се пукаме от притеснение за това момиче  Praynig Praynig Praynig

# 219
За сега не мога да открия нищо

# 220
  • Sofia
Ей ме и мен банкирах се  Laughing... така де открих си сметка да видим какще се представят НОИ...дадоха и ми и документа за тях, добре че момичето беше в час, че аз определно не бях и го бях забравила.

Сега след малко отивам при док за дукИментите, да видим какво ще ми връчат и на мен newsm78..., пък дали имат намерение да мина и ЖК  newsm78

Ама е много кефско времето днес! Crazy Heart Eyes

Весич и аз няма всичко да взимам, ами каквото ми трябва от Себа мед - май са 3-4-5 неща..... 2 тестрчета имам от лекциите.

Вилианчето е ясно, че всички я мислим, дано помогне и се появи с добри новини! Praynig

# 221
ох,и при нас е адска жега.подлъгах се и излезнах и сега ми е кофти.свари ми се мозъка направо ooooh!

# 222
  • Кърджали, България
....Инче, слава богу поне, че вече си си вкъщи. Казват, че когато си по-напрегната, организъмт харчи повече запаси. Аз имам приятелка, която сега е в 13-та седмица с хемоглобин 84 и я оставиха на домашен стационар и й забраниха всякакви дейности + лекарства, защото организмът като се изтощи, започва повече да харчи

Благодаря, Мише, дано да е така, това не го бях чувала. Само дето не знам как ще ми се отрази тази почивка - не съм свикнала да не правя нищо, имам чувството, че ако се отдам на сънливостта и умората (неизбежни при тези стойности на хемоглобин и кравно), съвсем ще я закъсам....... Много съм смотана, нали.......

# 223
Здрасти мамета,
Тия дни лежах и не можех нито да пиша нито да чета, сега ви чета още Simple Smile много дълго.
Целувки до скоро пак!

# 224
Малко съм поизостанала и ви чета старите неща, обаче в момента съм на вредните материали и направо ми настръхнаха косите!
Аз що Геломиртол съм изпила, верно преди да забременея, ама какво ли още не, а в началото във втория месец като бях... не ми се мисли.
После взех да чета и почнах да избягвам тези за които нищо не знам и например тези препарати против комари които са много актуални в момента защото комарите нападат на огромни рояци не знам вредни ли са не са ли и само спорим у нас и се караме на тая тема  Sad

И кремовете ми за лице ги разкарах отдавна, но в началото се понамацвах с единия, абе ужас.

По тоя повод какво съдържат разните му продукти няма да забравя присъствах на една разправия в един магазин за козметика тука при нас една жена си позволи да попита за някакъв крем или нещо такова къде пише какво съдържа и тая продавачката като й вдигна един скандал как можело да е толкова проста да пита такива неща ми че то било фирмена тайна какво съдържа то ако всеки почнел да си пише по продуктите какво съдържат какво щяло да стане!

Общи условия

Активация на акаунт