Септемврийско бебче,я се намести,че терминът ми вече наближи

• 13 492
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
продавачката като й вдигна един скандал как можело да е толкова проста да пита такива неща ми че то било фирмена тайна какво съдържа то ако всеки почнел да си пише по продуктите какво съдържат какво щяло да стане!

Shocked Shocked Shocked Shocked Ми то те са задължени да пишат!
Луди хора

# 226
По повод комарите - аз доскоро ползвах райд /течния изпарител/, който се включва в контакта. След това видях на Чико - пак се включва в контакта, но без течности и препарати /принципът - звуков/, нооо 22 лв.   И докато преди седмица не видях същото у-во като на Чико, но за 5-6 лв. в Метро  . Засега сме доволни - включвам го само вечер и не ги усетила гадинките 

# 227
  • София
Ето ме и мен!
Вярно, че днес времето разхлади, ама чак пък толкова...  #Crazy Сега ми е студено, та се чудя на акъла си защо не си взех някаква жилетка сутринта.  cold То и това не е нормално, какви са тия температурни амплитуди от по 10-15 градуса... Та и на всичкото отгоре взе, че ме наваля баш в обедната почивка. Mr. Green

# 228
еее, Сладка мама, чак пък студ  #Crazy вярно, че има ветрец и няма слънчице, ама пък де го видя тоя студ   #Crazy #Crazy аз се потя пред компа, та съм вир-вода  ooooh! то верно, че докато изстинат тия апартаменти  ooooh!

# 229
Май и на 50г. пак са си в пубертета.

Супер си права. Моя мъж е на 50 ама това не значи, че е "улегнал".

Ние снощи за първи път подхванахме темата за името на бебето, че до сега все я избягвахме. Интересното е, че и двамата имахме готови имена, но не бяхме обсъждали от суеверие. До сега като почнех да питам нещо и все до там стигахме, че е рано още. Снощи обаче викам "чакай сега, няма рано вече, та то почти е дошло. Дай да се разберем да не ставаме за смях". Та така успяхме да си кажем кой какво мисли. Много мило ми стана от тоя разговор.

Искам да питам мамите, които нямат брак - как става тая работа с припознаването на бебето от таткото. Какво е необходимо да донесе - декларация, съгласие или те нотариусите си знаят за какво става въпрос да не го мисля аз как ще е?

# 230
Снежи, бащата още в болницата го припознава - подписва се на някаква декларация, че той е бащата. В болницата добре я знаят процедурата. Пред нотариус май не се ходи

# 231
ми аз направо ще ходя в Токуда без здравна каса-там май е към 500.
Там май е 500 СЪС здравна каса. Без каса май беше повечко...

Абе мацки вие казвате ли на мъжете си кое колко струва(особено за мамите ,които чакат първо)...показвате ли им в интернет например различни креватчета колички и т.н.Имам чувстовото,че на моя като му покажа списъка с необходими неща+цените ще си помисли че преувеличавам или си измислям глупости...  Sad 
Моят е абсолютно в час, а и нали заедно ходим по бебешки магазини. Дотук е ОК с всички цени (вижда, че няма как) и само за количката на Чико 3-в-1 ми мрънка, че била много скъпа. Между другото, по моя идея и инициатива ние още от февруари-март си направихме бебе-касичка. Всеки месец отделяме в нея по 200 лв (100 от мен и 100 от мъжа ми), а може и повече, ако е бил добър месец. Идеята беше да не ни се съберат изневиделица накрая всички разходи наведнъж. И определено е по-добре, отколкото август-септември да трябва изведнъж да се бръкнем с няколко хиляди за всичко накуп. Също вече сме отделили и парите за самото раждане.

Bravy, и аз съм за последен ден на работа (и на мен ми е стана нещо мъчно обаче...). И тъй като от утре сме свободни души, ще вземем ли с теб най-сетне да се видим по съседски?  Laughing

Все още стискам палци и се моля за Вилиан и бебечето й. Дано скоро влезе във форума и ни донесе добри новини!  Praynig

# 232
  • Севлиево
Хекси,ми и ние тъй си имаме бебе фонд.Така е по-добре,че да не се озорим накрая с парите.Въпреки че и бабите ще помагат.

# 233
Ето ме и мен, завърнала се от лекцията и от пазаруването след това Hug
Починах си малко докато четях новите постове, качих снимки от лекцията и се впускам да пиша  Wink

Момичета, да ви кажа - тръгнете ли с Катрин на пазар колкото и да не ви се иска все ще си купите нещо, много заразително действа на желанието за пазаруване  Laughing Мойта приятелка Гери ама изобщо още не мисли за пазаруване, но днес не се стърпя  Laughing Не че правихме големи покупки, но все пак ... А и разходката беше много приятна в това сравнително прохладно време  Peace

Иначе лекцията беше интересна и доста информативна. Лекторката говори за най-често срещаните очни инфекции и промени. За сроковете, в които трябва да се правят задължителни очни прегледи в зависимост от това дали бебето е доносено или не, дали е здраво или има семейна обремененост или вродени общи усложнения и т.н.
Каза също, че в Александровска болница има специализиран детски очен кабинет, който работи и по здравната каса, но само в понеделник и четвъртък след 14ч. Не е нужно предварително записване. Иначе през цялата седмица приемат и със заплащане,  като работното време е от 8 до 18ч.( за 18 не съм сигурна ) - телефона за инфо е 923-05-76. Е, дано не ни се налага да ходим там, но е добре човек да има информация за всичко.

И да ви се оплача Sad
*И наш'та кола е на ремонт - утре ще стане 1 седмица #2gunfire. Не разбирам какво толкоз и ремонтират - уж малко хидравликата на волана трябваше да погледнат и електриките на таблото, ама чак пък цяла седмица да им е трябвала за това ...#Cussing out Ми ако не са имали намерение да я почват веднага, що трябваше да я оставяме там още предната седмица newsm78
*Още не сме почнали и ремонта на терасата, и дограмата не сме сменили... Sad Направо почвам да си мисля, че няма да сколасаме с всичко докато дойде време да раждам Rolling Eyes . Ма с тоя мой работен мъж....тъкмо се наканим, че аха-аха ще започваме и му изникне някаква спешна работа. Направо не знам вече... Де да можех аз да ги свърша тия неща, ама...
*За капак на всичко и пералнята ми се повреди в неделя и още не сме викали майстор. Та сега си приплаквам разни дрешки дето са ми по-удобни за обличане на ръка. Ама с големите неща като чаршафи не ми е ясно как ще процедирам ако до края на седмицата не е готова пералнята newsm78
Та ни се очертава голямо харчене, за съжаление не за бебка...
Аз за бебка с дрешките съм готова почти. Може да купя още някое боди и евентуално една пелена за изписването, щото нещо не ми се дават толкова пари за комплект.
Обаче още не сме пазарували шишета, ваничка, козметика, термометри...
А и за мен нищо не съм си купувала, освен бабешките гащи  Joy , ама аз и сега си нося от тях, щото са памучни, не спарват и са ми удобни.
Гледахме на Плиска днес в един магазин нощници. Имаше и с копчета до долу и такива с копчета до пъпа, ама още им се чудя.

Аз май пак прекалих с писането  Embarassed
Отивам да хапна и по-късно ще ви хвърля пак едно око  Wink

# 234
О, аз забравих да се похваля, че ние от днес започнахме големите ремонти. Пей сърце!  smile3506
Adi san, иначе и аз не съм пазарувала нищичко за мен, само за бебчо.

# 235
Здравейте  и  от  мен.Дано  да  чуем  хубави  новини  отВилиан ,защото  всички  се  претисняваме.Ако  не  вляза  поне  да  прочета във  форума все  едно  нещо  не съм  направила.До такава степен свикнах.Дано  и  после  имаме  време  да  си  обменяме  информация.Аз  ходих  на  преглед  взех  си  болничния  премерихаме  ,  бебо  още  е седалищен .И  май  секциото  ми  е  сигорно  още  малко  ще  изчакаме  и  ще  планираме  дата  след  25.08.

# 236
  • Sofia
...Починах си малко докато четях новите постове, качих снимки от лекцията...
..........
*Още не сме почнали и ремонта на терасата, и дограмата не сме сменили... Sad Направо почвам да си мисля, че няма да сколасаме с всичко докато дойде време да раждам Rolling Eyes . Ма с тоя мой работен мъж....тъкмо се наканим, че аха-аха ще започваме и му изникне някаква спешна работа. Направо не знам вече... Де да можех аз да ги свърша тия неща, ама....
  Иии Ади браво бе ..... хубави снимки и добре си се сетила, че много зле го даваме в нашата тема откъм снимки.
Лейчето, добре че я видях на снимка, че гласа и' хич се не чува напоследък.... то и за Мацкото би могло да се каже ама се разписа все пак де.
...........
Т'ва за ремонта все едно аз съм го писала.... същата ситуацийка и мен такова шубе ме гони, че няма да ни стигне времето. ooooh!

Аз се прибрах  от ЖК с документите - болничен, ЛАК и Направление на бременна за болнично заведение( да не би това да въпросната обменна карта newsm78 Rolling Eyes)... пък следващия път щели да ми дадат и Направление за хоспитализация . Новото дваЙсе е, че си платих ехото и вече така ще е  Shocked Twisted Evil.
Иначе беба е ОК, намърдала си главичката точно където трябва Heart Eyes Heart Eyes, дано не се сети да прави салта, колкото и да и' е широчко още Praynig.  Плацента и води - ОК.  Тоновете 140-150, каквото и да значи това. Кръвното ми - 90/60, кг- 63( +12)
И следващата ми ЖК е след седмица, следващия вторник.... това е положението, зачестиха ги вече.

# 237
  • у дома с любимите си хора
Бързам да съобщя,че всичко е наред с нас,момичета.Бебка е добре.Утре пак съм на запис.Макар и рядко се случвало бебетата да имат неравномерна сърдечна дейност.А като се комбинира и с факта,че беба не риташе направо се побърках.Слава Богу,че всичко е наред.Бях на прага да откача.Обичам ви всички!Благодаря ви че бяхте с мен в мислите си.Сигурно и това е помогнало да сме добре.Сега не мога да спра да рева от щастие.Направо съм за бой.

# 238
Вилиан Hug радвам се, че писа - не ми излизаше от главата...Всички се притеснихме за теб, но се радвам, че епопеята е завършила благополучно Praynig
Ето за такива и дурги случаи са телефоните на вестоносците на първа страничка, запишете си някой от тях момичета Praynig, че да не изпадаме в луда паника всеки път Peace

# 239
  • у дома с любимите си хора
Никога в живота си не съм се чуствала толкова объркана в чуствата си-от вина и отчаяние до облекчение.Още не мога да се успокоя.От вчера търча като една луда по болници и лекари.И се държа като луда.Видя ли доктор и сълзите сами потичат без да мога да обясня смислено защо рева.
Толкова съм щастлива,че не мога да го опиша.Толкова много го обичам това бебе!!!!

Общи условия

Активация на акаунт