ОКТОМВРИйче палаво расте и разсмива мама от сърце-2

• 11 605
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
здравейте от Дружба
Малко заваля днес и викам да попиша малко.Вчера малкия Красимирчо с 200 го  закарахме на Русе,защото то по-голямо мрънкало няма.И другото е че пюретата който стерилизирах не станаха Sick.Само едно не се беше развалило.От днес почивката за мен започна   grinning039.До днес времето беше ужасно и не ставаше за плаж и заради това само се разхождахме..Видях,че сте си уреждали срещи във Варна,но ние сме много народ и няма как да дойда ама във вторник и аз бях там. Crazy.Утре пак ще се включа.

# 196
  • Откъм Варната
Ами Таси, тя срещата беше във вторник, Миша специално дойде от Кранево да се види с  нас

В момента гледам Горчиво и повтарят предаването с Мира

# 197
Здравейте  Simple Smile
И ние сме налични. Много, много не чета пък и не пиша, но е редно да драсна един, два реда.
Добре сме. Тези работи с нощните събуждания при нас са същите. Емка си хапва сурови плодове с огромно удоволствие, а преди няколко дни за първи път изяде цяло пюре, йе!
Ще се постягваме тези дни за морето и ако понаминем къмто Варна, няма да ви се размине една  бирена срещичка Naughty Mr. Green
Честито на всички, които са имали повод да празнуват с бебоците   bouquet (прощъпване и кръщене). Живот и здраве и нас такива неща ни чакат  Simple Smile
Кали, спука ме от смях с това кукуригу на Митачето Mr. Green Мноооого ми хареса!

# 198
  • Откъм Варната
....Кали, спука ме от смях с това кукуригу на Митачето Mr. Green Мноооого ми хареса!

Ми много коса много нещо, взлиза в очите, фибичка не върви да му бодна, ама като се замисля... Mr. Green, а таткото не дава да режа, ама аз и не искам, на пролет с магаретата, тогава може да го стрижем и него  Wink

# 199
Привет!  Hug
Гудза, прощъпулникът го направехме така: Наредихме много предмети, всеки от които беше наречен за някоя професия. Търкулнахме питката към предметите и пуснахме Калоян да ходи след нея. Като стигна до предметите си хваща нещо. После от питката се чупят парченца и се раздават. Всеки, които хапне, започва да тича.  Mr. Green Хубаво е да има дечица, които ходят добре, за да тичат.
Заспиването на Калоян си е цяло приключение. Пада едно въртене, ставане, лягане, гушкане... докато каталяса съвсем. Невъзможно е да си заспи в кошарата. Вече се предадохме с баща му и разбойникът спи при нас на спалнята, с малки изключения, когато успяваме да го преместим в неговото легло ако е заспал дълбоко. В другите случаи обикновено заспиваме с него. Хубавото е, че като е при нас успяваме от време на време да го завиваме, че той не търпи завивки.
Храни се добре с куп маймунджолъци, разбира се. Зъби още няма.  Shocked

# 200
Здравейте, момичета.Аз все още си пия кафенцето..малката спи..след малко заминавам за храната от детската кухня..малко ме е страх да оставя Виктория сама..ама дано всичко е наред, но пък тя кухнята е зад блока ни. sleepy голям юнак сладуран си имаш..абе те като,че ли всички малки деца са сладички..българите са най-красивата нация Simple Smile)Пожелавам на всички лек и пълзотворен ден и днао дечицата ви да слушкат Simple Smile Целувки  mrstraetz

# 201
Здравейте момичета!
Честито на всички, които са празнували рожден ден, кръщене или прощъпулник!  bouquet  bouquet  bouquet
Много време не съм писала. Сменихме жилището, после аз бях като парцал и ме тръшна някакъв гаден вирус (май Благун го донесе, но поне го изкара само с лека хрема). След мен и татито се разболя, та съвсем я втасахме. Отделно чак днес ни включиха интернета (че били много заети  #Cussing out). Много съм назад с четенето, но направо побеснях като прочетох за Барабана. Добре, че модовете са взели мерки!
Благун е добре, голям змей е станал. Преди седмица беше 9.600 кг и 76 см. По цял ден пълзи или се опитва да ходи около опора. Новото жилище много му харесва, защото още много мебели липсват и има къде да вилнее. От първата нощ го отделих сам в стаята му и дечкото изглежда много доволен. Сам си заспива, а през деня превръща детската в истинска кочина като си разхвърля играчките.  Tired
В понеделник съм при Марков на първата ФМ и нямам търпение.  Laughing Малко се притеснявам, защото бях вдигнала температура, но се надявам да ме зарадва с добри новини.
Засега лек ден и много, много  Hug!

# 202
Здравейте и от нас момичета и бебоци HugНие след бурите нямахме 3 дни нет и направо полудяхме-и аз, и таткото...

Честито на всички, които са имали повод за празнуване  bouquet
Най-много се зарадвах на новината за Кики Ники Heart EyesДа си призная разбрах още в петък, но нямах достъп до нет и чак в неделя влязах и четях с радост. Много мило ми стана, дори си поплаках .
Кики Ники-желая ти най-безпролемната бременост и най-здравото детенце напролет /овните са чудесни хора между другото :mrgreen:, а в това съм сигурна Heart Eyes Hug

Добре дошла и на новата мама Гери!

След малко пак, че стават тук едни белиии...

# 203
За КикиНики разбрах благодарение на Дидита. Стискам й палци, този път и двете да разхождаме бебета.  Praynig
За липсата на единия тестис - Благун е така - има даже тема в Здравословни проблеми. От това което прочетох мисля да изчакам до годинка и половина и тогава да го оперират. Много против хормоналното лечение съм. Сестрата на Ейрчето ми писа, че скоро са оперирали сина й и се е възстановил много бързо. Така че мисля, че операцията е по-добър вариант. От други майки съм чувала същото. Ето линк към темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=132045.0
Ако някой пак ще се разхожда около НДК да си признава и да се виждаме за разходка.

# 204
Добър вечер,
Тъкмо се върнахме от вечеря и викам чакай да видя какво става тук.Днес бяхме на плаж цял  ден и офтикясах ама попочернях малко.Красимирчо много слушал,свекито се уби да го хвали.Утре сме на разходка с някаква платноходна яхта(мъжете запазили) ще видим какво щв стане,че аз никога не съм се возила на лодка дори Sick дано не ми стане лошо.
Лека нощ на всички.

# 205
  • Виена
Добро утро на всичкиии   Hug Hug Hug
 Ние се завърнахме най-накрая.В България беше супер.За първи път от доста време насам си прекарахме страхотно и не ни се  и прибираше  Rolling Eyes.Ама няма как.
На морето също беше супер готино,макар и само за 4 дни.Съжелявам,че не можах да се обадя на никоя мама от Варна,но нямах на никой номера,а не си бях вземала лаптопа с мен,за да вляза във форума  Sad.Иначе имах време,едната сутрин времето беше облачно и слизахме до делфинариума и после до Варна.Ама нищо,другият път пък!
 По-късно ще кача и снимки,че сега бебо много мрънка.Още не може да свикне с новия си "стар" дом и е много кисел.А му и растат 3 кътни зъбчета наведнъж и направо ме побърква милото.
 Честито на КикиНики страхотна новина,много се зарадвах  Heart Eyes
Сега не мога да пиша повече,а имам и доста да чета  ooooh!
Лек ден на всички и до по-късно  Heart Eyes Hug

# 206
Добро утро!!

Слийпи, честит проходил сладур!!  bouquet Пък и банкер ще става..пу-пу, старините са ви уредени Laughing

Аир, честито християнче!!  bouquet

Таси, почивай и разпускай и за мен! Hug

Мама Гери, welcome

Много са хубави снимките на варненски мами и бебоци с Миша и Яни Peace

Ние обикаляме по цял ден. До днес времето беше слънчево и горещо, но сега вали и е кофти. Найден е на турне за 2 дни в Германия и с Ния сме сами. Сега да видя как ще се оправям с моят немски, състоящ се от 2 думи , едната от които е неприлична! hahaha

Лек и весел ден!!!

# 207
Момичета, днес пътуваме за Ст. Загора. Има ли някой телефона на Хера, че имам да й предавам нещо?! Ако го имате моля пратете ми го на лични.
Благодаря за помощта!

# 208
Aнгелина, е аз знам две на немски и двете са мръсни.  Mr. Green
Ние сме добре, татето утре има РД и тече трескава подготовка за купона. С малкия сме главни организатори и като гледам главни готвачи, защото искал домашна тортичка.  cook
Момичета дайте идея за планинска почивка с малкия, което автоматично изключва големи хотели с шумни ресторанти и механи

Само да си пофаля чадето, научи се да припява на майка си, а в момента припява на ТВ

# 209
КОТЕ- ние ходим много често на Рила,по пътя за рилския манастир има хубави малки хотелчета,много е спокойно там.На малката и се отразява винаги много добре,много е спокойна там Grinning

Общи условия

Активация на акаунт