Някой ще ме светне ли за EBAY?

• 55 506
  • 597
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • на пистата
ако си взема количка от тук ще ми я пратят ли http://baby.listings.ebay.co.uk/Pushchairs-Prams_Pushchairs-Pram … dZListingItemList

# 47
  • На черешата

Най-вероятно,не.Големите неща не ги пращат и до Англия в повечето случаи,а искат сам да си ги вземеш. Confused

# 48
  • Бургас
Момя ви някой знае ли защо не иска да ми приеме картата Пей пал.
Опитвам с дебитна карта Виза електрон на ОББ и ми пише това
We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. Please also make sure your credit card billing address matches your PayPal street address.
 Не знам може ли проблемът да е в това че едва днес съм си я взела картата и има ли някой да пазарува с дебитна такава карта.

# 49
  • Sofia
Леле и аз се зарибих с този еbay ooooh! Регистрирах се, стигнах до някъде и спечелих някакъв търг без да искам и нито знам как да платя,нито нищо Embarassed

# 50
  • София
Да се запиша и аз от зарибените - вече се светнах как става номера от до и съм купила над 20 неща за 2 месеца, така че трябва да се внимава, че се увлича човек.

Има нещо важно - до 100 Е плащания чрез пейпал са без такса, след това ти спират кранчето, докато не платиш такса от 2 долара - после на стейтмънта от банката ти изпращат един код, който трябва да въведеш на страницата им и т.н.

Чоча, ще платиш, само ако имаш регистрация в Пейпал - просто отиваш на Pay now - бутонче, което се вижда някъде на страницата на стоката, която си спечелила - и ако имаш пейпал директно те води стъпка по стъпка към плащането. Само че преди това трябва да поискаш тотала от продавача - с пощенските разходи.

За изпращането - на всеки item има поле ships to и там пише примерно до Щатите, до Европа и т.н. От там се ориентираш дали продавачът шипва до България. После му пишеш лично съобщение да го питаш колко ще ти струва шипинга - за разлика от кокошкарските истории в Продавалника, продавачът има право да ти сложи и 10 паунда шипинг за една блуза ако си поиска, хваща си и опаковката и всичко. Когато купиш нещо си длъжен да го платиш, иначе ти поставят негативна оценка и там тя значи нещо.
Иначе, тъй като купувам от UK, нормалното е 3.50-4 паунда за доставка до БГ.

# 51
момичета а в пейпал какви кредитни карти приемат,а дебитни newsm78

# 52
  • София
момичета а в пейпал какви кредитни карти приемат,а дебитни newsm78

Не пише ли какви - би трябвало всякакви кредитни. Моята е Америкън Експрес. Дебитни не знам дали приемат.

# 53
за кредтните няма проблем,но тайно се надявах да приема и виза електрон,ама незнам,ако има някой който е пробвал... иначе ясно ще си вадя кредитна

# 54
  • Варна
А някой купувал ли си е техника от там? Интересува ме дали като пристигне пратката допълнително се начислява мито и ДДС. Харесали сме си видеокамера от щатите, но мъжа ми се притеснява да не се оскъпи с данъци и мита като дойде в БГ.
Нали УЖ сме в Европейския съюз - какво мито?!?
Има мито, когато се внася нещо от Щатите в страни от ЕС. Докато не бяхме европейци необлагаемият минимум беше мисля 100 долара. Сега доколкото знам е 50. Над тази сума се дължи мито.

Едно доуточнение.
Сега за при внос от страна извън ЕС се дължи мито за стойност над 30 $.

# 55
  • Sofia
Не мога да намеря откъде да се регистрирам в този Пейпал

# 56
Не мога да намеря откъде да се регистрирам в този Пейпал
заповядай
https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cmd=_registration-run

# 57
  • Sofia
Да продължа с въпросите си.Регистрирах се и сега какво?
Една мацка чака да й платя Embarassed

# 58
  • София
чоча - отиди в my ebay и там ще видиш бутонче I need to pay for 1 item - кликни и ще отидеш на страница, на която пише pay now. Само че първо трябва да избереш опция request total from seller - за да знаеш какво дължиш като крайна сума - продавачът ще ти изпрати invoice на имейла, с който си се регистрирала. Като го получиш, просто натискаш бутончето pay now и то те отвежда по елементарен начин към плащането. Надявам се, че ползваш ибей на англ. че за друг език не мога да помогна. Ти сигурна ли си, че тази мацка шипва до България?

# 59
  • Sofia
Аз й писах вчера,че съм от Бг и незнам как да й платя и тя ми каза да се регистрирам в Пейпал и ми направи тотала

Общи условия

Активация на акаунт