Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да намеря информация за 2500 евро помощ при раждане в Испания?
Къде трябва да отида, за да получа апостил на акт за раждане в Мадрид?
Как се казва апостил на испански?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да намеря информация за 2500 евро помощ при раждане в Испания?
-
Къде трябва да отида, за да получа апостил на акт за раждане в Мадрид?
-
Как се казва апостил на испански?
-
Къде мога да закупя тези големи топки, които помагат при болки в гърба и кръста?
-
Какви са изискванията за получаване на 2500 евро помощ при раждане в Испания?

,няма да си купувате заради моето коте
вестник
.Мислех си ,4е пове4е хора си купуват този вестник
).Направо ми се "реве",не ми се пла4е ами ми се реве..........Минах поне по три пьти от там кьдето сьм минавала и ниЩо.....парите сьм ги прежалила ,но вьтр имах снимки на децата от както се родиха(на моето и на племенницата ми).Навсякьде питах дали не са го намерили и никьде го няма....Да му се невиди аз нали имам много пари "та"аз трябва да си го изгубя
...Както и да е ,ве4е не мога да го вьрна......а си мислех ,4е е паднало някьде в кьЩи

, в спешното никога няма да ви върнат. Добре би било да си извадите от Бг такива здравни карти, щом децата са и с бг гражданство. С кола ли ще идвате? Благодаря за закуската!
Просто трябва търпение, а и сега те очакват толкова разнообразни емоции в очакване на бебо,че ще загърбиш лошите мисли!! Леко бременеене!!
Но нищо изпрати някоя снимка да го видим.

Малко се изгубих и не съм ви чела всичките постове, но напоследък бях много заета по потготовката около сватбата, но всичко вече мина и започваме вече само да мислим за бебка. Е, в крайна сметка вече съм госпожа
Всичко мина перфектно. И ходенето до Мадрид, посолството и церемонията в църквата и в ресторанта, нямам думи. Само където се притеснявах предварително, но после всичко само си идваше на мястото. Като кача снимки и ще кача и тук.