Карлово и Сопот - 8

• 15 919
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
ами имам записан час към 10.30 и момичето каза че ако има промяна ще ми званне или довечера или утре сутринта, пък и имам малко работа на Карлово да си взема новата карта. Затова ако мога ще съм там да се видим  Hug

# 121
Микки, да си жива и здрава мила и много обичана мама и съпруга!   bouquet

# 122
  • на пистата
само да има отсъстващи утре ще има бой smile3508

# 123
само да има отсъстващи утре ще има бой smile3508
абе що не спите бре Grinning Mr. Green
Мики сега ти погледнах линийката,Минев кога ще  каже какво е бебчето,кога се виждаше бе вече забравих,а риткане вече усещаш ли?

# 124
  • Карлово
Току що си изпратих гостите, затова не спя. Бимбе, Минев каза, че не иска да избързва, най-рано 20 г.с. мисли да ми каже.
Отивам да ровя в Помода, днес дойдоха на Ели нещата и са супер, утре който е на срещата ще ги види, тотално съм запалена вече

# 125
Току що си изпратих гостите, затова не спя. Бимбе, Минев каза, че не иска да избързва, най-рано 20 г.с. мисли да ми каже.
Отивам да ровя в Помода, днес дойдоха на Ели нещата и са супер, утре който е на срещата ще ги види, тотално съм запалена вече
оф само това ми трябваше,ама размери като за нас има ли бе злато,аз съм навита и на ларедута имам и друга страст и бей Mr. Green ама съм само наблюдател,мики ти беше пускала един интересен сайт за детски парцалки,спомняш ли си къв беше

# 126
  • Карлово
Бимбе, с нейно разрешение премерих едната блузка, М-ка и ми е горе-долу добре на бременния корем, значи в Ел-ка ще съм супер.. Бамбино нещо си беше сайта, скоро мярнах пак темата В На пазар.

# 127
Бимбе, с нейно разрешение премерих едната блузка, М-ка и ми е горе-долу добре на бременния корем, значи в Ел-ка ще съм супер.. Бамбино нещо си беше сайта, скоро мярнах пак темата В На пазар.
а то за блузките е ясно,ама аз си мислех за дължината на панталоните,не ми се отваря тоя промод сега уф ще ида в напазар да го търся бамбиното.Сега в нашето бамбино нали има 50 процета намаление,ама нещо доста са си снижили качеството на дрехите та...не ги уважих тая година.Ей глейте къв кеф само седим си на компитата,пия си биричка и си правяшопинг терапия Mr. Green Joy

# 128
Ей, я издайте какви са тези дрешки ..... за продавалника ли става въпрос newsm78

# 129
  • на пистата
Ей, я издайте какви са тези дрешки ..... за продавалника ли става въпрос newsm78
не,за тукhttps://http://www.promod.eu/ ти няма ли да дойдеш на срещата

# 130
не,за тукhttps://http://www.promod.eu/ ти няма ли да дойдеш на срещата

Ами на работа съм и няма да мога, но другата седмица съм фрии, иначе тези дрешки какво производство са?

# 131
  • Карлово
Кат, май френско, ама са хубави.
Отчет за срещата-естествено обичайните заподозрени Микк, Бимба, Намейка и АнДжи с бебоци и по-големи дечица. Ще ви видя другата седмица работещите момичета как ще се представите Mr. Green

# 132
Отчет за срещата-естествено обичайните заподозрени Микк, Бимба, Намейка и АнДжи с бебоци и по-големи дечица. Ще ви видя другата седмица работещите момичета как ще се представите Mr. Green
а така де Grinning,а на нас понеже ни беше малко сутринта,та да продължим и тука, hahaha Joy

# 133
  • на пистата
а така де Grinning,а на нас понеже ни беше малко сутринта,та да продължим и тука, hahaha Joy
аха hahaha.ние се връщаме от маринова,каза,че ни намира ок ама сме били дебеланковци,откъде пък видя,че сме дебели Rolling Eyesтой е като манекен Joy

# 134
как дебел бе Ели колко е качил ,сега колко е в момента тъй де от вчера newsm78,екстра ми се видя

Общи условия

Активация на акаунт