Карлово и Сопот - 8

• 15 937
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Първо да й е живо и здраво бебчето на IN . Hug
И второ за кафенцето във четвъртък по принцип почивам ама тази седмица едната ни магазинерка е в отпуск и не знам дали няма да ме изтипосат мене на магазина.Ще се чуя с Ирен и ще пиша допълнително. Peace

# 106
Да е жива и здрава бебата на Ин!!!

Мики, ти защо ще си без Марти другата седмица? На някоя баба ли я харизваш?

# 107
Момичета не попитах Ива дали мога да кажа ама толкова се радвам, че не мога да не споделя с вас надявам се че няма да се сърди 
Ин си има момиченце добре са на 12 е родила през ноща други подробности ще каже тя  newsm44 толкова хубавко ми стана като ми писа се едно аз съм родила
ехаа супер чакаме я за подоробности,жива и здрава да е момата  bouquet

# 108
Да е жива и здрава бебата на Ин!!!

Мики, ти защо ще си без Марти другата седмица? На някоя баба ли я харизваш?
не съм мики ама да се обадя Mr. Green,госпоицата започва да води самостоятелен живот Grinning ще ходи на ясла,уф ели се обади да пием кафе а аз още кисна тука,ама мойто още спи Heart Eyes

# 109
  • Карлово
Светле, Бимба е отговорила вместо мен-Мартина ще е на ясли /"чище" както тя казва, от училище Grinning/ от другата седмица.
Хайде тогава на Детмаг, от мен да мине Mr. Green Значи последно ЧЕТВЪРТЪК, 10 часа, Детмаг. Пък следващата седмица отново, спешъл за работещите момичета.
И аз не сколасах за срещата с Ели. Ние сме ранобудни, ама все си намирам някаква работа и докато се приготвим за излизане... Ели, ти защо всъщност бързаш да се прибираш, да не е заради кърменето? Щото може да спретнем едно масово кърмене в Детмаг, ако те притеснява нещо Mr. Green

Ин, да ви радва много малката госпожица! Усмивки и радостно детство й желая!

# 110
Честито !Жива и здрава да е малката госпожица,Ин!  bouquet
И момичета-другата седмица и с нас на кафе-да не ни забравите Naughty Hug

# 111
Е, и аз може да имам късмет за другата седмица на кафенцеее....... Wink, мисля малко отпуск да си взема и дечицата ще ходят на Пловдив така че ще съм сама.

# 112
Честито !Жива и здрава да е малката госпожица,Ин!  bouquet
И момичета-другата седмица и с нас на кафе-да не ни забравите Naughty Hug

bouquet

# 113
  • Карлово
Ето още малко морски снимки, тук ме има и мен, че са от фотото на сестра ми Mr. Green

# 114
  • Карлово
Да почерпя, а

# 115
  • на пистата
ох тортичка Laughing мики честит имен ден,да си ни жива,здрава,щастлива и много обичана,да се радваш на мартина и зимата на едно здраво бебче   bouquet

# 116
Мики всичко най-хубаво и от мен ,бъди здрава и щастлива Hug

# 117
  • Карлово
Бимбе, Ели, утре да довете и АнДжи на срещата

# 118
МИки Честит имен ден много щастие, здраве, любов и зимаска едно хубаво и здраво бебче   bouquet
Да ви кажа ще изчакам днес и утре сутринта да видя клиентката дали ще си промени часа и ако си го промени ще съм там към 10 в Детмаг. Ако  такова може да дойдем и с tsvetiigabi

# 119
  • Карлово
Ирен, дано успеете, ще се радваме да се видим

Общи условия

Активация на акаунт