Карлово и Сопот - 8

• 15 945
  • 284
  •   2
Отговори
# 90
  • на пистата
 ирен ти какво работиш newsm78

# 91
В един салон като маникюристка

# 92
Дами, аз съм на работа до 23-ти. Тъй че четвъртък пак ще изпусна,  ама  след 23-ти съм на линия. Peace Не ми се работи, искам и аз по кафета, ама нямаааа.

# 93
  • Карлово
Аз тази седмица с Мартина, пък от следващата сама, кеф, и няма да имам претенции за мястото.

# 94
  • на пистата
ами на нас малко късно ни идва 10.30 ама ще се опитаме да дойдем,не може ли някъде по към центъра да се видим.иренн къде точно работиш в карлово или сопот,аз имам нужда от маникюр ама нямам време.

# 95
  • Карлово
Аз мога и по-рано, Мартина става с 7, хайде в 10 тогава. Измислете къде, но да не е на Дахад, че ще плащате вие по левче Мартина да се вози на количките, от ДНА-то също се виждат и не става. На Детмаг, ако сме повече е малко тесничко, пък и с количките съвсем.
Ели, къв маникюр, аз още не си пускам да растат ноктите newsm78 Майсторка си ти Wink

# 96
  • на пистата
ако ти кажа,че от миналата год не съм ходила на маникюр Shockedмале сега се сещам Joyами подържам си ги по малки и така не го драскам,преди като бяха по-големи и дерях христо и той само мрънкаше и ги отпязах.да ви се оплача вчера като режех ноктите на ники и му отрязах кожичката Cryмилия така изплака,а вечерта за капак му беше влезнало нещо в оченцето и половин час не можахме да му го извадим,той стиска а то се беше подуло даже, а бе ужас.

# 97
Микки,аз не мога да дойда и този път-на работа съм CrazyХайде другата седмица вече ще се включа Peace

# 98
ние ще дойдем ама измислете кафене  Grinning

# 99
ами аз от 6-7 месеца работя като маникюристка в Сопот салона е нов иначе преди това с какво ли не съм се занимавала newsm78
Със сигурност аз лично не мога да кажа дали ще дойда, ако сме с бебо ОК и ако нямам записани часове ще направя всичко възможно да дойда но и да кажете в кое кафе че да го знам и аз да не ви търся из Карлово каквото е разкопано  newsm78

# 100
  • на пистата
как няма да си с бебо,ще стискаш поне 38седмица да мине,ами чакаме мики да каже кафето,но на мен не ми се ходи на яслите Sad има една майка в продавалника която работи в лейдито помислих да не си ти,ама тя има дете май newsm78

# 101
Момичета не попитах Ива дали мога да кажа ама толкова се радвам, че не мога да не споделя с вас надявам се че няма да се сърди 
Ин си има момиченце добре са на 12 е родила през ноща други подробности ще каже тя  newsm44 толкова хубавко ми стана като ми писа се едно аз съм родила

# 102
Браво .... имаме си още една девойка ... да са живи и здрави ... и честито на ИН!

# 103
Коя майка от лейдито ... Петя или Нина?

# 104
  • на пистата
Коя майка от лейдито ... Петя или Нина?
тя е в майчинство знам,работи само в сряда нели се казва,честито на ин,да и е жива и здрава и много да ги радва  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт