Карлово и Сопот - 8

• 15 965
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро Flutter
Не пиша ама вие си знаете че си ви чета редовно bowuu
Микки радвам се че сте си изкарали до добре,и снимчиците са супер Peace
Хай де бе нямаше ли мами дето сега чакаха да раждат ,влизам всеки ден да честитя ама някой се ослушва/ако не ме лъже ума,ама той всеки ден изтича с кърмата/Ин мисля че чакахме ,кво става някой знае ли newsm78
Ирен и Ин слушай те Микки ако искате да кърмите повечко ,тя издържа на всичко /щом мрънкало като мен изтрая Whistling/и помага с добри съвети ,казвам ви го щото тя е причината да кърмя и до сега Mr. Green,за което благодарско  bouquet
Ай де че се олях този път ,аз по толкоз не пиша бре Outta Joint

# 76
Привет! Simple Smile
 Микки, радвам се че сте изкарали добре на морето. Снимките са супер!Много странно ми звучи това, че в Созопол е по евтино отколкото в Черноморец.Възможно е обаче...

# 77
До къмпинг Градина ходихте ли?

# 78
  • Карлово
До къмпинг Градина ходихте ли?
не, не стигнахме, че много далече Mr. Green

Бимбе, добре че сестра ми я залгваше да легне, поне за снимка.
Цвети, как сте, нищо не казваш Laughing
Бубе, ти си мойта гордост!

# 79
Добро утро и от нас.Днес почивам и с малката ще намина да видя IRENN.
Ще ми се да ми пооправи ноктите ама с Габка няма да стане.Иначе в последно време имам много работа като съм на магазина/по 15 часа/ и като почивам   wash hang 1ironing 1dishes cook
Какво ще кажете да си спретнем една срещичка мамите от карлово и сопот?

# 80
Аз още съм си тук Confusedт.е. пред компютъра,а не в болницата.Хем искам вече да раждам,хем от вчера едно шубе ме е хванало ooooh!Не остана,та да видим кога вече ще е.Микки,и аз мисля да си взема една обикновена помпа,а ако се наложи след това ще си взема и хубава.Хайде де спретнете си една срещичка мамите от К. И С.,ако може и със снимков материал Mr. Green че аз със сигурност няма да мога да присъствам.Микки,завиждам ти за моренцето,как ми се ходи само.... #Cussing out

# 81
  • Карлово
И аз съм за среща, казвайте само кога и къде, как ще е удобно на сопотските мами да дойдат до Карлово, че тук сме с две бебета и май няма да стане ние да дойдем в Сопот.
Я ми кажете за изследванията за ясла за чревното там ли водя Мартина? Гладна, жадна трябва ли да е?
Ин, догодина, догодина, все моренца са пред теб.
Аз в понеделник съм при Минев на ехограф.

# 82
Здравейте пак.Днес ми е много щастлив ден ,на пук на гадния сън който сънувах снощи .Тъкмо се канех да ходя при IRENN и бртовчедка ми с която сме израснали като сестри и по стечение на обстоятелствата сега се виждаме много рядко, се обади че е в Карлово.Та с малката хайде на колата и към ДНА-то.После в къщи- обяд туй, онуй докъто се видим стана време да тръгва.Много  ама много съм щастлива че се видяхме.
А пък относно срещата, мисля че сопотските мами сме по малко и ще е по добре ние да дойдем в Карлово.Има и по голям избор на кафененца. Peace

# 83
Ето ни и нас с мишо  newsm68
Мики мерси много за съвета и аз така реших. Засега ще си купя една помпа за 4-5 лв колкото да имам и като отида да раждам ще видя какво ще е положението и ако трябва тогава таткото ще го пратя веднага да купи тази на Авент.
Ин мила малко остана кураж само и всичко ще е наред чакам съвсем скоро да разбера, че си имаш едно сладко и здраво бебче  Hug
tsvetiigabi а пък тебе  какво ще те правим незнам като дойдеш при нас,ти направо ни забрави.
Аз другата седмица ще съм по свободна ще работя само със записани часове и ако решите може и да направим нещо и аз да се явя на тази среща много ще се радвам.
Оставям ви засега, че трябва да тръгвам на работа до скоро  Hug

# 84
Ох оцелях и тая нощ TiredХич не мога вече да спя,ставам по 5-6 пъти,а другото е само дрямка с въртене-или тежи или се втвърдява пустия му корем,а тая нощ и много мърдаше бебока.Иначе съм спокойна,вече мога да раждам-окончателно приключихме с ремонта,вчера ми досложиха кухненското,днес ще го чистя и ще подреждам багажа,следобед ще ми сглобят кошарката и съм готова да влизам в болницата.Добре,че бебка си дочака термина Peace

# 85
  • Карлово
Най-напред да се похваля, че току що ми пристигнаха кърмаческите тениски. На срещата ще сме с тях, и аз, и Мартина, да видите кви сме убави.
Кога среща? Нека работещите да се изкажат първо. Ирен? Тути? Светле? Аз съм по всяко време фрий, само от 13 до 16 спим.
Ин, хайде не остана!

# 86
Ами като решите тази седмица пишете аз ако мога ще дойда. Защото ще ходя само с записани часове и няма по цял ден да съм в салона. tsvetiigabi  и тя работи но незнам и тя кога ще е свободна. Най добре да решим един ден и да видим дали ще можем да се организираме.
Лека нощ от нас  Hug

# 87
Момичета,аз ще съм и тази седмица доста заета,но за другата седмица ако организирате среща ще дойда PeaceИн-хайде,стискаме палци  bouquet

А да сте чували нещо за детските ясли?Май в ремонт ще излизат и то доооста дълъг Rolling Eyes...Вярно ли е?

# 88
  • Карлово
Тути, това за ремант...хм...вече не ми се вярва. Мартина тръгва от понеделник, ако е наред всичко с изследванията. Разбрах, че парите за ремонта са отишли за училището в Розино, а сега евентуално по някакъв европроект се работи да ремонтират яслите, ама е сезон на отпуски, докато се задвижат нещата, надяваме се да не е скоро.
Определям ден за среща ЧЕТВЪРТЪК, 10:30, в Яслите. Дайте да се преброим, да няма после не чули, не разбрали Grinning

# 89
Аз от сега казвам ако нямам записани часове за четвъртък сутринта и няма да ходим до Пловдив съм при вас само незнам как ще ви разпозная  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт