ФОТОШОП 35

• 25 816
  • 608
  •   1
Отговори
# 105
И аз искам маковете, плюс стрелката .... Mr. Green
А, рамката е върхОООвна. Имам една малка забележчица
това червеното...

# 106
Дамаянти, чувствай се длъжна да ми пращаш всичко макове до които се докопаш, тези включително Joy Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Dmaqnti... vijdam tuk pokana za mohito Joy

# 107
  • София
И аз искам маковете, плюс стрелката .... Mr. Green
А, рамката е върхОООвна. Имам една малка забележчица
това червеното...
То е цял фон това с все маковете - ако променя червеното, ще се промени и другото, а още не знам как да сменя цвета само на определен елемент от цялостна снимка  Thinking
Ето момент да науча нещо ново - казвайте как става  Hug

ТУК стрелката и други работи  Mr. Green

# 108
Ммммм Дамаянти, харессах си и други работи  Heart Eyes Фонът с маковете не го видях обаче  newsm78 Аз нямам представа как може да се сменя цвят на част от фон....

# 109
  • София
Фонът с маковете не го видях обаче  newsm78
Няма макове, до като не качиш шарените букви  Crossing Arms  Laughing
Забравила съм, но пък по край него качих още няколко интересни фона тук Hug 

# 110
нямам представа как може да се сменя цвят на част от фон....

Аз пък имам
selection - selective color - селектираш си с пипетката цвета който ще променяш и после се заиграваш малко с hue saturation Mr. Green
Та викате мухитце а Mr. Green
Ние утре с Дамаянти ща правим сухи тренировки на по биричка и е крайно време с дружно всички да пийнем по мухито, бира, уиски и там кой на каквото набляга Grinning

# 111
Дамаянти, шарените букви са мое производство. Всяка буква различен цвят и шрифт, послед сянка и bevel and emboss... Aко искаш кажи ми какво искаш да напишеш и мога да ти направя един... Къде и в колко е срещата ?

# 112
  И на мен ми харесва:) Само ще те помоля да пускаш снимките в малко по- малък размер в темата Praynig Админите са въвели ограничение да са до 500 пиксела по дългата страна.

Искрено се извинявам за което... няма повече  Embarassed

# 113
  • София
Кошнич, не искам да ми правиш, че е срамота, но би било чудесно и прекрасно да обясниш как ги правиш  Praynig  Praynig  Praynig
За целта ти казвам мястото на срещата  Mr. Green Фифти-фифти ?  Laughing Joy
А Лулуто преди да я заведна на бира, май ще преподава малко уроци у нас преди това, като толкова знае  hahaha Joy
Сега рарнах една папка с интересни картинки, които са достатъчно големи за фон и ще се пробвам да ви ги кача някъде  Hug

# 114
здравейте момичета
търпеливо дочетох редната тема и тази
има очарователни произведения, невъзможно ми е да ги изброя
Игуанка, последната ти рамка е доста различна и много хубава. Дано след като се отказваш да ги споделяш в темата, поне не се откажеш да ги правиш за теб и приятелите ти.

Ние бяхме няколко дни в Априлци /то там вече ни стана родно село/

# 115
Дамаянти харесват ми свадбените рамки особено първата-не знам дали са в стила ти но определено е в стил който на мен ми допада  bouquet

# 116
мАЛЕНа  Hug
Дамаянти много е просто с надписа. Просто всяка буквичка я изписваш на отделен леър и с различен шрифт, цвят, размер... След което ги събираш всичките с group in to smart object. Като ги направиш на едно цяло им слагаш малко сянка и bevel emboss и това е всичко...
Ето ги близначките, нещо на последък не ги бях рамкирала много милите...

# 117
  • София
Кошнич, аз имах предвид буквите от тази ти рамка например , за другите се досетих, но тези са като направени от текстури  Thinking
На теб стрелките ще ти останат като запазена марка  Hug  Heart Eyes

# 118
Дамаянти и аз се досетих какво имаш предвид, но и тези са правени по същия начин. Просто съм им слагала точки, обкантвала съм ги с четки и прочие. Иначе формулата е същата, само малко по-голяма играчка....

# 119
  • София
Дамаянти и аз се досетих какво имаш предвид, но и тези са правени по същия начин. Просто съм им слагала точки, обкантвала съм ги с четки и прочие. Иначе формулата е същата, само малко по-голяма играчка....
Ааааааааа, мерси много  Heart Eyes  А шрифта ,тогава, от шоколадовата как се казва  Blush

Общи условия

Активация на акаунт