ФОТОШОП 35

• 25 818
  • 608
  •   1
Отговори
# 120
  • Вече в моята си приказка...
Magy_N, моля те, поизпразни си пощата!

# 121
Момичета, страшно ме запалихте за тия снимки...Пускам ви една, дето я измайсторих онзи ден Blush

# 122
Добро утро, закуската моля  Hug

Коригирах се ...

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 00:42 от кошничката

# 123
кошничката, страшна чревоугодничка си
ако може само червената панделка да е в най-горен слой
рамката отново е умопомрачителна

Narina
, справила си се повече от добре

# 124

Ееее направо  ме разби. Ние до предималко дет се вика вечеряхме  Joy

Narina браво добре се е получило

аз само хвърлям по някое око, за сега гледам да се въздържам от показване на творенията ми

# 125
Ilistavreva защо така се въздъжаш newsm12

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 09:20 от чучулигата

# 126
  • София
Кошничке, направо си върха!!! Heart EyesНямам думи!!!Като ги пускаш тези красоти предупреждавай бременните да не гледат, че току виж пратили мъжете за ягоди по никое време Joy
Нарина, много ми харесва!Браво, добро начало!
Лулуто, мерси за сайтовете  bouquet

Забравих да ви благодаря за критиките към рамката ми, ще я преправям, нещо не ми харесва и ще се възползвам от вашите коментари Peace

# 127
Ели, много сте сладки на снимката в подписа Grinning

Кошничке, Добро утро и на теб, много те мразя ще знаеш Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug Hug Отивам да изям изостаналото ягодово кексче в хладилника Hug

Дамаянти, та какво викаш - да нося зелени лимоти за уроците или ти ще се погрижиш за моята трудоспособност по времето на обучението Mr. Green

# 128
Момичета, аз така калявам волята  Joy Joy Joy ям с очи ....

# 129
искам да благодаря на She Devil за прекрасните табелки, които ми направи  smile3525 newsm51

а така също и на всички, които ми предложиха модели и вложиха в тях време, усилие и желание newsm51

страхотни сте, момичета! като се снабдя с малко повече време и аз ще се втурна в дебрите на фотошопа  Blush продължавайте да творите  thumbsup

# 130
Ама никаква активност нямате, всички ли сте отпускари Rolling Eyes

Аз днес сътворих това на бързо през обедната почивка:

http://luluto.multiply.com/photos/hi-res/6/199?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F6%2F199

# 131
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Лелеее Лулу, това Мартина ли е??? Помислих, че си рамкирала чуждо бебенце??!! Rolling Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes СТРАХОТНА, СТРАХОТНА!!!/бебка и рамка/  Heart Eyes

# 132
  • София
Кошнич, както винаги изби рибата  Hug Много гот  Laughing   bouquet
Нарина - ако това е първата ти рамка съм просто удивена  Shocked
Лулу, запленена от кексчетата на Кошнич реших да врътна един домашен кекс в твоя чест  Mr. Green  Heart Eyes

Ето тук качих обещания рар с доста хубави фончета  Hug Споделете дали са ви харесали като ги дръпнете  Praynig
Пак там в рар My pictures  качих събирани превюта на скрапове,  които могат да се ползват  Hug

Лулу  #Crazy , много е хубава - наистина, а Марти е неузнаваема  Joy А шрифта как се казва - изглежда като писан на ръка  Laughing

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 13:07 от Дамаянти

# 133
Дамаянти, снимай секса, аз ще го рамкирам  hahaha
Лулу, останах без дъх  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Може ли да метнеш някъде тая панделка  Praynig

# 134
Лулу, много е хубава рамката. И бебка каква е била чистичка, беличка, много красиво бебе. Обаче направи една такава рамка и на Ина, моля те, аз нали и аз съм кака и виж как мисля за по-големите дечица да не се почувстват пренебрегнати  Embarassed Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт