Отговори

Първото ни ЯНУАРЧЕ се появи през Ноември

Indian rose - Борис -2100гр, 42см

През Декември се появиха още нетърпеливи ЯНУАРЧЕТА

salai - Веселина - 1980гр, 43см

Rosita - Бояна - 2900гр, 51см
tani07 - Ивет-3170гр, 49см

аз - Мила - 3380гр, 50см

niunia - Мария - 2470гр, 44см

dodi - Калин - 2400гр, 49см

БОДЛИВКА - Дарина - 3300гр, 51см

mamma Di - Габриела - 3000гр,50см

Родените през ЯНУАРИ са:

shannia - Юлия - 3000гр, 49см
grisha_81 - Никола - 3400гр, 51см
tanq_83_ - Maрия - Тереса

petenceto - Калоян - 3300гр, 49см
Зарче - Кристиан - 4650гр, 56см
MamaChrisi - Александър

mamavassi - Петър - 4150гр, 53 см

nathalie - Даниел - 2800гр, 49см
Mama Titi - Георги 3850 гр, 53см

casiopeiya - Кристиян - 2800гр, 48см
lika - Александър - 2850гр, 48см
BON_TONI - Иван - 3250гр, 50см
Tushe_v_ataka - Михаил - 3550гр, 51см
Stefania - Натали - 3050гр, 52см

[desi] - Ерик - 2600гр, 45см
mishlentze - Николай - 2450гр, 47см и Елена - 2680гр, 48см
Lauretta - Мартин

emmy - Виктор -  3050гр, 50 см

zori_d - Калина - 3330гр, 52см
ditka ta83 - Рали - 3000гр, 49см

ilindi4ka- Самуил - 3500гр, 53см
Laleva80 - Йордан - 3600гр, 53см
nenepygka - Симона - 3200гр, 51см
daisy_st - Паолина - 3200гр, 48см
ani_ji - Жулиен - 3290гр, 52см
kotkaaa - Янислав - 3380гр, 48см

Gushanka - Кристиян - 3040гр, 47см
palindrom - Надежда  -  3050гр, 49 см

zaicheto - Никола - 3200гр, 52см
dididaskalova - Теодор - 3050 гр, 48 см
pozor - Венцислав - 1850 гр, 43 см

kleo_80 - Алекс - 3050гр, 50см
balerinkata - Стефания - 3650гр
d_velinova - Кристиян - 3600гр, 53 см
ludmilana - Мариян
desiii - Дейвид - 3500гр

anjelina - Матю - 3300гр
pepi - Станислава - 3200гр, 51см
de4e - Кристиан - 3650гр, 50 см

VIVKA - Калоян - 3600гр, 51см

kukuruku1 - Матея - 2900гр, 49см
Tedo - Никола - 3700гр, 52см
usmivka - Виктор - 3300гр, 51см
yanica - Георги - 3520гр, 51см
ira_ic - Ники - 4100гр, 52см
bordima - Aлександър - 2050гр,44см

Vili4ka - Алекса - 3200гр, 49 см
Гаргамелчо - Викториа - 3108гр, 52 см
Sonja - Али Йосеф - 3740гр,53 см
mom_an - Стефан

Конче - Полина -  2600гр, 50 см
jeni23 - Александра - 3000гр, 47 см
Лисана - Дарис -  3540гр, 51см
мишонка - Ния - 3600гр, 50см
NinaMG - Никола - 3050гр, 51см

Ал Бънди - София - 4050гр, 52 см
tony_nm - Дияна -  2600гр

Анелче - Мирослав - 3300гр, 51см
Uoanina - Ивайла - 2860гр, 48см
mai4ence - Ани - 3200гр, 49см

Nellina - Йоана – 3200гр, 50см

Telma - Бояна – 3000гр, 50см
didun4o - Димитър – 3450гр, 51см
galita - Виктория - 3300гр, 49см

7of9 - Борил – 3985гр, 53 см
muzunka - момиченце – 2950 гр, 50 см
JiM - Емилия – 3620 гр, 51 см

Дес - Вяра – 3500гр, 49 см
Maria23  - Михаил – 3100гр, 51см
frina - Никола – 3300гр, 52 см
delga - Гергана –  3200гр, 48см
makaui daniela - Фатима –  3690гр, 50см
Nasinda - Александра
curly - Джаклин –  3422гр, 53см
tanq_ovnarova - Габриела –  2940гр, 47см

Neda - Камен – 4100гр, 53 см
sea woman - Александър – 3950гр, 53 см
nellykoyo - Иван – 4350гр, 54 см
surfline - Симона – 3400гр, 53.5 см

didish - Мариян - 3130гр, 51см

brambar4e - Емма – 4000гр, 50 см
fanita - Гого – 3200гр, 50 см
mi6onka - Деа – 4050 гр, 50 см
зайка- Нино - 3,400гр, 54см
krasii - Пламена – 3200 гр, 49 см
mimito-dobri4koto - Мария - 3400гр,52см

doritt - Мирабел Йоана – 4 620гр, 55см
DIVA_ORHIDEQ - Диана – 3050гр, 51см

liliq velikova - Бетина - 3550гр, 52см

Lati - Виктор – 4400гр, 56см.
dreshkata - Димана - 3500гр, 52см
pepita78 - Георги – 3600гр, 53см
пепито - Анджела - 3700гр
v.ivanova - Ивона

Mi6leto - Симона – 3700гр, 52см.
malvina74 - Моника – 3650гр, 51 см
tanitaia - Йоан – 3250гр, 51 см
my_litlle_princess_loreta /мама Ева/ - Лорета

Имаме си и едно Февруарско ЯНУАРЧЕ

Gerylyn - Даниел – 4310гр, 53см

...или 53 момиченца и 54 момченца.

НОВОТО НИ АЛБУМЧЕ

Потребителско име: bebe2006
Парола : bebe

ОКТОМВРИЙСКОТО АЛБУМЧЕ

Потребителски име: bgmama
Парола : bebe

Старият ни албум

Предложения за следващите темички:

ЯНУАРИ месец сме родени и сме весели деца засмени/Krasii
ЯНУАРЧЕТА сме ние и сме яки беладжии/Krasii
Вън е вече златна есен, януарчето на ясла ходи с песен/mom_an
Есента цветни килими реди, януарска мама от хубост цъфти/mom_an
"Януарче любимо съм на тати , мама  ще ме прави кака  или бати!"/VIVKA

Имунизации: (Специално предоставени от VIVKA)

От 13 месец-Морбили , паротит , рубеола
От 14 месец -Първа реимунизация против Полиомиелит
От 24-тия месец(но не по рано от 1 година след 3 -тия прием)-Първа реимунизация против Дифтерия , тетанус , коклюш(ДТК)
6-7 години -Реимунизация против Полиомиелит
Реимунизация против -ДТК
Реимунизация против туберкулоза (след отрицателна проба Манту)

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 11:35 от Дес

# 1
Хех, първа ли съм? Заглавието ми харесва. Simple Smile
ОРХИДЕЙКЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Бъди щастлива и обичана жена   bouquet
Галита и аз недоумявам как се е случило това Shocked
И при нас лелките са малко, виждат че пускам детето през врата, мързи ги да се надигнат да я посрещнат например.
Майка ми е бивша детска учителка и каза, че до 5 годишни е посрещала и гушвала децата от нейната група, за да не плачат и да не се натъжават.
На всичко отгоре и ще стачкуват от понеделник /за неопределено време/- нямам нищо против да стачкуват, но да не става за сметка на децата. Извинявали се за причиненото неудобство. Дечицата тъкмо започват да се адаптират и хоп- не работят...

# 2
  • Варна
 Party Хаххаа, интересно заглавие. Моето януарче и да моли и да не моли -  Naughty

# 3
Party Хаххаа, интересно заглавие. Моето януарче и да моли и да не моли -  Naughty

А моето пък е януарско декемврийче Simple Smile

# 4
Пуснах новата тема,заповядайте Grinning

Ако има недоволни от заглавието да казват да го сменям,ама помня че на някои им хареса и затова си го позволих.Пък и малко по-закачливо-весело,много ми харесва Grinning
За ВИВКА  bouquet

Супер си е заглавието , и ти се от поетесите  bouquet
Даже някои вече се възползваха , а такива като мене , дето си правим "оглушки" още - то си е за наша сметка baby_neutral

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 11:24 от mimito-dobri4koto

# 5
  • София
записвам се и отивам да почина малко, че баща й я изведе навън...

# 6
Заглавието е жестоко, браво на Вивка, за което!  bouquet
Дес, честит ти брат-рожденик, да е жив и здрав! И на зъболекарката ти също! Joy Честито и на сестрата на мъжа на Галита (нали и тя беше рожденичка, да не се обърках?). Абе честито на всички, пожелавам им много щастие!   bouquet
Галитка, радвам се, че Вики е по-добре. За лелите - ок, разбирам, че са много деца (при нас са 30 Shocked), разбирам, че не могат да отделят внимание на всяко, ама за какво са там, все пак? Поне един телефон да ти бяха звъннали! Както си и бременна, само такива емоции ти трябват. Аз също ги съжалявам персонала на яслите, от нашите не мога да се оплача, защото досега са показвали единствено и само всеотдайност, но има ангажименти, които те трябва да поемат. Грижите за децата трябва да им е приоритет. А не да оставят болничко детенце да се мъчи, само и изоставено. Ей това най- ме притесни, даже не толкова, че е била болна, колкото, че са я оставили сама. Ама хайде, минало, дано не се повтаря вече и повече да не боледува сладурката!  Praynig
Мимито, тя и Дес пише в "Породените". Grinning Не съм сама де...
Абе момичета, какво става с моя гръб, не знам. Като бременните съм.  Rolling Eyes Докато бях бременна и не можех да стоя повече от 5 минути права и на едно място, все се успокоявах, че ще родя и мъките ми ще свършат. Обаче не! Ей сега изгладих 4-5 парцалки и не мога да стоя от болки в гръбнака. Май ще се ходи на невролог... ooooh!  Има ли мами в подобно състояние?

# 7
Деска, моля моля, другарчетата когато им дойде времето  Crossing Arms Joy

Момичета, след малко отивам да взема поканите за сватбата  Heart Eyes После ще ви ги покажа Simple Smile

# 8
Момичета, след малко отивам да взема поканите за сватбата  Heart Eyes После ще ви ги покажа Simple Smile
Ааааа, непременно! Чакам с нетърпение!  Hug

# 9
  • Варна
Деска, моля моля, другарчетата когато им дойде времето  Crossing Arms Joy

hahaha Joy hahaha Joy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ОРХИДЕЙКА! ЛЮБОВ, ВЗАИМНОСТ И САМО ЩАСТИЕ С БЛИЗКИТЕ ТИ ХОРА!!!

# 10
Ха честита ни темичка,благодаря ви Дес и VIVKA!

Преди малко се прибрахме от ясла,вчера и днес не е плакала само е мрънкала.Хапва си и закуската и обяда.Похвалиха ми я,че всичко говори и си казва,седи на гърне и се надявам да махнем памперса скоро.. Rolling Eyes
От лелите засега не мога да се оплача,винаги едната е на вратата сутрин ги посреща,на обяд като я взимам преди да си отворя устата вече ми е казала как се е държала и т.н. Дори втория ден на обяд видях другата леля/на смени са/ и се изтъпанчихме ние с мъжа ми на вратата,а тя вика"за Дарина бяхте,нали?" Запомнила ни е,което е добре при толкова родители..
galita не прочетох нищо за бременност и Пиносол,само да не се използва от кърмачки.Оправайте се бързо,а ти използвай да почиваш. Peace

Май ще се ходи на невролог... ooooh!  Има ли мами в подобно състояние?

Има,има.Но по-скоро в таза.Често се будя и през ноща от болка.Така съм почти от както родих. Tired Ходих и на невролог,правих ядрено-магнитен резонанс,еми нищо не откриха!Няма прищипан нерв,течността му/прешлените която играе ролята на смазка била ок,ама продължава да си ме боли,на периоди.Слагах и тези загряващите пластири на кръста,но ефекта е временен..  Обаче нали три месеца не трябваше да стъпвам на счупения крак и от там си изкривих стойката,та може и от това да е.. Confused

До после,да използвам докато спи да обядвам и аз.. Crazy

# 11
galita не прочетох нищо за бременност и Пиносол,само да не се използва от кърмачки.Оправайте се бързо,а ти използвай да почиваш. Peace
Аз тъкмо бях разбрала че съм бременна (март месец) и такава хрема ме хвана,че ooooh! И се доверих на една добра дружка с медицинско образование,всъщност тогава открих Пиносол-а и почнах да го прилагам и на Вяра.Та ми мина бързо де,знам че става за бремнни щото си е само от билки.В момента една от "колежките" в Ноемврийската тема го слага също,така че галита ако си го взела не се притеснявай.Всъщност аз защо съм пропуснала постът ти дето питаш дали може..... newsm78
Как е Вики?

Вяра днес стана в 6:30 ревейки за едно безумног грозно бебе-кукла(някога едно русначе го беше пратило на сестра ми,но сега е без коса без дрехи.... Sick),което тя е кръстила бубок (понякога му казва бебок или бибок) мислех че ще помрънка и ще заспи дааа ама нееееееее.Тя е луда по това бебе ви казвам и непрекъснато го носи,където ида идем.Зарида със сълзи "къдееее бубокаааааааа" и баща и хукна да го търси.За нещастие го бяхме забравили на двора та той докато го намери тя милата едва издържаше вече.Гушна го,полежа и се сети "искам да пикам,да акам на гънето" скочи със бебока и право към вратата ooooh! Лошо ми стана ви казвам.Та оттогава е на крак,ей сега заспа моменталически Mr. Green
А пък засякохме Алф сутринта по GTV леле като се ококори,не мръдан докато не свърши.От тогава до преди малко през 5 минути ме питаше "къде е АЛъф" Crazy,искала Алъф и сега ще го търся да сваля отнякъде серии,че щом се захласва по него ще убиваме време когато не става за навън Wink

БОДЛИВКА,браво на Дари че така хубаво се адаптира Hug

# 12
Днес Бояна си поплака при влизането, беше ме прегърнала много здраво през врата.
Сестрата ни е много симпатична, веднага я гушна. Жалко, че лелките не са такива.
Когато я взех, казаха че дори е хапнала днес /за разлика от първите дни/ . Искала да пее Simple Smile
Бодливка, при тях явно е професионално да запомнят веднага кои са родителите и имената на децата.
mom_an , май наистина е добре да отидеш на невролог. Мен гръбнака не ме е болял, но кръста ме боли доста често.

Вчера следобед ми се случи нещо странно, имах температура 34,9 /по дигитален термометър/ и 35 по другия. По телефона лекарката каза, че не знае от какво може да е, но  следобед поначало температурата на човек се повишавала, а не обратното. Днес е 35,6 но пак е ниска. Случвало ли ви се е нещо подобно?

# 13
Мале много сте изписали момичета.Ама ЛЕйдито няма кой да моли за другарче ама за баткото  той иска още  2 деца  1 момиче и ч момче  мишленце къде си даи ми назаем близнетата да видиме детската градина как ще е hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 14
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден,
Орхидейке!
Бъди здрава , обичана и много щастлива!
Радвай се на това , което имаш
и имай това , което искаш!
Н А З Д Р А В Е!

Общи условия

Активация на акаунт