Отговори
# 270
galita  Просто думи нямам  #Cussing out Как ще оставят детето цялото мокро и в безпомощтно състояние да лежи на пейката в коридора ... Shocked #Crazy #Cussing out думи нямам
Мимито е още малка за яслата , ама като ви чувам какви неща разправяте , бая се замислям дали да не си остана в къщи и да я гледам докато стане за градина... newsm78 Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 02:31 от mimito-dobri4koto

# 271
galita как сте днес и двете? Това наистина е безобразие!Докато четох поста ти така ме напираше отвътре.. #Cussing out Била си много притеснена тогава разбираемо е,но според мен не бива да оставяш нещата така..говори с директорката,ако трябва и жалба подай ще им се невиди! #2gunfire

# 272
                              Oрхидейке,Честит Рожден Ден!
      Много поводи за щастие ти желая и хубав празник!

# 273
Благодаря   Embarassed Embarassed ето почерпка

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 09:18 от DIVA_ORHIDEQ

# 274
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ОРХИДЕЙКА! Пожелавам ти много щастие, любов и усмивки! Весел Празник!

# 275
Лелееее, Галитка, полудях направо! Close Само си представих мъничето как лежи и се тресе и ме се насълзиха очите! Как може такова нещо?!?!?! МЕСТИ Я!!!! Егати отношението, егати чудото! Само си представям да заваря Стефан така - разтрепервам се от яд и мъка! Миличката душичка, дано е по-добре днес! Егати яслата! #2gunfire Пиши как сте.

ОРХИДЕЙКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ВИНАГИ ЩАСТЛИВА И УСМИХНАТА!

Мишленце, а ти как си? Какво каза лекарят? Praynig

# 276
  • София
Орхидейке, чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти много здраве, късмет и любов!
(и на мъжа ми сестра му е родена днес, та вчера ходих за подарък)
Вики е по-добре - не е повръщала, но е още на диета, по-точно се захранваме вече. Не е вдигала и Т, което е добре, че с това гърло да не направи ангина. Утре мисля да я заведа на доктор. Весела е.
А за яслата не ми се говори направо ... не ми се ще да се карам с тях, ако я оставям там, за да не рефлектира върху детето ... като се замисля за 8 дни като беше ходила, 3 от тях съм си я взимала с наакано дупе и съм сменяла памперс в коридора (била акала преди това и втория път не са я усетили или било станало скоро) ... и това само дообяд ... какво остава за цял ден като остане! ooooh! Ама всичко пак опира до персонала - как 2 жени ще гледат 20 деца - едната, докато гледа Вики другите 20 деца може да се наакат, да плачат и т.н.
Мен пък ме хвана грипа с пълна сила вече - ужасна хрема и болки навсякъде, едвам стоя на краката. Този вълшебен Пиносол дали става за бременни?

# 277
DIVA ORHODEQ, Честит Рожден Ден!

Бъди мнооооого щастлива!
Весел празник и много емоции днес!

# 278
Дива Орхидейке, Честит Рожден Ден!

mom_an - засякох те и в друга тема - Майки на породени деца - 4 baby_neutral Heart Eyes
И аз пиша на още едно място - една тема за детски филмчета , стихчета и прочие... Изтеглих от Замундата една серийка Телетъбис - Мимито толкова й се радва ... Shockedгледа така  Shocked и почти не мига  Laughing Joy А аз си мислех  " Това е адски тъпо " и затова не съм го искала да го тегля , ама като разбрах , че други деца много му се радват , реших да  опитам и аз ...     С  "Том и джери "  дори не се заглежда повече от 5 минути , а това е  цял час дълго , и докато не свърши , не мога да я откъсна от компютъра ...  А трябваше да тръгваме за детската кухня  Naughty , та се наложи незабелязано да го превъртя напред , че да свърши hahaha , та да тръгваме...   Инъче е добре дошло докато се храним , защото каквото и да й предложа , го излапва да го гледа много-много и да му се назландисва дали да го яде - докто е зазяпана в екрана - мога всечко да й пробутам Party Laughing ( е , не всичко де , така е думата Laughing )

galita много ви съчувствам , оправяйте  се бързо ooooh! аман от тия вирусиии ooooh! #Crazy Тези в градината , това че са само 2 лелки , не ги оправдава да зарежат детето по тоя нечовешки начин - да му е зле , а те да го зарежат в коридора на пейката самичко да пъхти и да се мъчи #2gunfire Crossing Arms  В края на краищата на другите деца не им е зле , каквото и да правят едната да гледа останалите (че ще направят сто бели  и ще са кое опикано , кое разревано , то е ясно) , ама другата неотлъчно трябваше да е при детето ти и да се грижи Naughty

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 11:06 от mimito-dobri4koto

# 279
Орхидейка,мила честит празник!Да си жива,здрава от късмет да не се отървеш и мноооооооооооооооооооооого семейно щастие!

Eхх днес много рожденници... Grinning Отидох на зъболекар,зъболекарката ми почерпи,брат ми е рожденник също днес абее....все "Убави Ора" Mr. Green
Хайде едно кафенце от мен

# 280
Galita,как е Вики днес?

# 281
Пуснах новата тема,заповядайте Grinning

Ако има недоволни от заглавието да казват да го сменям,ама помня че на някои им хареса и затова си го позволих.Пък и малко по-закачливо-весело,много ми харесва Grinning
За ВИВКА  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт