Отговори
# 240
БОДЛИВКА,аз съм слагала за само по един ден(на другия вече няма сополи) - сутрин обед,вечер по една капка във всяка ноздричка Peace

Благодаря на всички за хубавите пожелания Hug

# 241
Телма, Бодливка, Вивка благодаря за пожеланията !
Взех си Бояна към 12 ч., всички деца плачеха като излизаха, а тя си беше седнала на едно столче вътре и с едно момиченце си приказваха нещо Laughing и почти не ми обърна внимание. Като ме видя, дойде при мен ухилена, но не се разплака, даже ми се стори , че искаше да се върне обратно. Сестрата каза, че е плакала, но била общо взето много спокойна. Нищо не е яла. На тръгване каза "Цао" и даде въздушна целувка на сестрата. Радвам се , че е в страхотно настроение, непрекъснато бърбори нещо. Даже по-лесно заспа Simple Smile

petenceto, значи чакаме добри новини и от теб Simple Smile

# 242
Дес, честит имен ден на снахичката Hug Да е все така слънчева и засмяна и да помага много на мама със следващото бебче  bouquet

Честит имен ден на всички именнички  bouquet Желая им щастие, любов и късмет  bouquet

Бодливка и Росита, честит  първи учебен ден Laughing Wink Дано изкарате по-дълго без сополи. Моите още са все така, че започна и кашлица Twisted Evil Днес доктора дойде и даде разни нещица за алергия. Според него е това от белината било. Не знам, ама дано минава вече, че полудявам. 2  дни давах от Пиносола и никакво подобрение Cry Днес го смених отново с тобрекс и стеримар. Давам вече и сиропа за кашлица на Д-р Тайс, пише че е безвреден за кърмачета, пих го и докато бях бременна, така че го давам смело.

Я кажете Ехинацията на Тайс по колко се дава, четох нещо по-назад в темата за 3х10 капки, но това в рамките на деня ли и за колко време? Решила съм да дам и аз, понеже от сиропа за кашлица съм наистина доволна от ефекта върху мен. За3 дни премахна магарешка кашлица по време на бременността Wink

Днес на една много добра моя приятелка й се роди бебче  момче, още не са решили как да го кръстят. И двамата са добре Heart Eyes Каза, че е чакала 4 часа и се е нагледала на такива неща от нормални раждания докато е чакала, че не иска и да чува за нормално. Тя беше секцио. Не ми беше удобно да я разпитвам Confused

Аз утре съм на лекар, че от 2 седмици имам доста неприятно главоболие и болки в сърдечната област. Дано всико да е наред. Не смея да отида на фитнес и от най-малкия писък ме хващат бесните и съм като пребита с камъни, нямам сили за нищо Rolling Eyes

# 243
Аз използвам за Бояна капки Виброцил, за нослето, добре й действат и давам профилактично Цитросепт.
Мишленце, дано неразположението ти да е от смяната на сезоните! И мишките да се оправят по -бързо Simple Smile

# 244
ДЕС ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  НА КУБУТО Mr. Green Mr. GreenЖИВА ЗДРАВА ЗАСМЯНА И ДА БЪДЕ ДОБРА КАКА  НА БЕБЧЕТО КОЕТО ОЧАКВАШ  bouquet  bouquet

# 245
Честит имен ден на Вяра! Безгрижно детство и безброй усмивки!
Честит имен ден на всички празнуващи!

# 246
Аз използвам за Бояна капки Виброцил, за нослето, добре й действат и давам профилактично Цитросепт.
Мишленце, дано неразположението ти да е от смяната на сезоните! И мишките да се оправят по -бързо Simple Smile

Първите дни давах виброцил, ефект нулев Cry Дано наистина по-бързо, че с това главоболие и тези крясъци вкъщи ми идват в повече. Доста са изнервени милите от запушените носове. От сутринта до обяд една кутия със салфетки си замина Rolling Eyes

Много ми е странно като казва Бодливка, че приемат деца от първия ден с течащ нос. Аз сега като са сополиви не смея да ги събера изобщо с деца милите и повече вкъщи си седим, за да не заразим някое детенце. И ме хващат бесните като си помисля, че ще идват болни деца в градината да заразяват моите Twisted Evil А на врататапише с големи букви, че деца с кашлица и сополи не се приемат Crazy

Ох, забравих да ви се похваля, вчера водихме децата на футболен мач на Славия. Идържахме почти до края на второто полувреме. Ники малко се стряскаше като вкарваха головете, но общо взето децата се държаха примерни и все пак ги изведохме малко.А Елена беше много ентусиазирана и подскачаше на място и размахваше ръце победоносно, ту едната, ту другата, та се смяхме с баща й, че ще бъде най-голямата фенка на Славия Laughing

# 247
Ето ви тема за и против болните деца в градината и яслата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=223372.0. Аз съм изумена Rolling Eyes

# 248
# 249
Ето ви тема за и против болните деца в градината и яслата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=223372.0. Аз съм изумена Rolling Eyes
Много по диагонал хвърлих едно око, защото подобни ясленско-градински тръшканици и вайканици леко ме дразнят, обаче не видях нищо особено в тази тема. Има родители и родители. Аз лично смятам, сега трябва да пиша много внимателно, за да не бъда разбрана погрешно, че и от тези неща се гради имунитет. Ако затворя децата си под похлупак, то гаранция, че на 20 години ще имат астма, сенна хрема, атопичен дерматит, хронична пневмония и т.н. Не че трябва да ги вра сред болни деца, за да трупат имунитет, разбира се, но смятам че от едни сополи конкретно нищо няма да им стане. Вчера на Стефан му се разтече носа, но днес нищо му няма. Разбира се, че го пуснах на ясла. Другото, за което ще се радвам, че е прихванал от яслата, е шарката. Това нещо трябва да се изкара, такава е природата, затова няма да ги пазя. Нас на времето са ни заразили нарочно и добре, че сме ги изкарали като малки. Сега не трперя дали някое хлапе няма да ме зарази.
Това обаче си е лично мое мнение и знам, че надали ще има някоя от вас, която да го сподели, затова предпочитам да не навлизам в спорове.
Иначе моят човек днес се е държал много добре, спал си съвсем нормално следобед, макар че пак ме накарах да го взема в 3, за да не се бил стресирал след съня. Rolling Eyes Ами изобщо не беше стресиран човека. Утре ще настоявам да си го оставям до 5 вече. Дадоха му следобедната закуска в ръка, някаква кифличка, и той милият я излапа за отрицателно време. Въобще там яде страхотно.
Хайде аз ви оставям да посвърша малко работа, че с Максим цял ден мерим улиците... Rolling Eyes

# 250
Много по диагонал хвърлих едно око, защото подобни ясленско-градински тръшканици и вайканици леко ме дразнят, обаче не видях нищо особено в тази тема. Има родители и родители. Аз лично смятам, сега трябва да пиша много внимателно, за да не бъда разбрана погрешно, че и от тези неща се гради имунитет. Ако затворя децата си под похлупак, то гаранция, че на 20 години ще имат астма, сенна хрема, атопичен дерматит, хронична пневмония и т.н. Не че трябва да ги вра сред болни деца, за да трупат имунитет, разбира се, но смятам че от едни сополи конкретно нищо няма да им стане. Вчера на Стефан му се разтече носа, но днес нищо му няма. Разбира се, че го пуснах на ясла. Другото, за което ще се радвам, че е прихванал от яслата, е шарката. Това нещо трябва да се изкара, такава е природата, затова няма да ги пазя. Нас на времето са ни заразили нарочно и добре, че сме ги изкарали като малки. Сега не трперя дали някое хлапе няма да ме зарази.
Това обаче си е лично мое мнение и знам, че надали ще има някоя от вас, която да го сподели, затова предпочитам да не навлизам в спорове.
Иначе моят човек днес се е държал много добре, спал си съвсем нормално следобед, макар че пак ме накарах да го взема в 3, за да не се бил стресирал след съня. Rolling Eyes Ами изобщо не беше стресиран човека. Утре ще настоявам да си го оставям до 5 вече. Дадоха му следобедната закуска в ръка, някаква кифличка, и той милият я излапа за отрицателно време. Въобще там яде страхотно.
Хайде аз ви оставям да посвърша малко работа, че с Максим цял ден мерим улиците... Rolling Eyes

И аз съм твърдо за шарките, но да си изкарат децата ми цялото детство сополиви заради болничния на някоя майка им се струва прекалено. Теоретично казано, дано не стане така в нашата ясла и да има контрол от страна на сестрите, а да не се разчита само на морала на родителите. Аз не си представям да оставя детето с температура и отпаднало и да му дават антибиоици в яслата. След това 20 майки да гледат болни дечица заради моята безотговорност Rolling Eyes В темата имаше доста крайни изказвания Thinking

# 251
Така е, Мишленце, ако са сериозно болни и на антибиотици, мястото им е у дома. Най-малкото, защото ще им е по-комфортно и ще се излекуват по-бързо. За това, че няма да заразяват другите деца, е ясно, няма защо да коментираме. Аз само исках да кажа, че от едни сополи нищо няма да им стане, само трябва да се следят и вземат мерки да не става нещо по-сериозно. Пък че има крайни изказвания, сигурно има, наистина не четох внимателно, защото очаквах да прочета истерични постове как чедото има сополи, о, ужас, но то в коя ли тема няма разни майки, които за да са по-интересни и да става писане, минават нарочно на другата крайност, за да дразнят общоприетото мислене. Просто не им се връзвай.

# 252
Az ne moga da kaja tova za statistikata za detskata gradina sinyt mi ne e boleduval.Toest ako e boleduval to e winagi v zimnata vakanciq kogato si e v ky6ti.Tam samo supoli da ima v na6ta detska i gi vry6tat.Mnogo sym dovolna i s netyrpenie o4akvam dogodina didka da trygne Peace

# 253
Rosita браво на Бояна,дано така лесно се адаптира и да и е интересно,пък и ти ще си по-спокойна. Wink

Аз като отидох в 12 да си я взема,беше необичайно тихо.Показа се сестрата и каза че обядвали още.След малко всички ревнаха и първа я изведоха,гледаше малко стреснато и като ме видя на секундата се разрева,но бързо се успокои.Oчичките и зачервени,поревала си е но после се е заиграла с някакви кубчета..   Само обухме обувките и бързо се изнесохме,да не чува другите дечица как плачат.
Не искала да закусва каза сестрата/изяде половин банан сутринта/и съм сигурна че е от притеснение,тя иначе обича да си похапва има си апетит.И май наистина е обядвала /едната леля и е помагала/защото не пожела нищо от детската кухня.Искала си е дудА (вода).

mishlentze снощи тамън това четох и аз..

И още нещо по темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187514.0   ooooh! #2gunfire

# 254
Здравейте,мили майчета и сладки дечица!
Най-накрая след почти двумесечно отсъствие сме отново на линия(надявам се по-често).

Честит имен ден на Вярка!Да бъде добра кака.

Честито на всички праэнуващи.

Някои вече са на ясла,за което стискам палци да свикнат бързо.
Аз мисля да я дам като стане на 2год.пък ще видим.

Лека вечер.

Общи условия

Активация на акаунт