Отговори
# 225
Още един поет си имаме - Neda  Peace  Дано Камън лесно свикне в яслата...
талантливи хора са се събрали тук в януарската темичка Wink Simple Smile

Мимито също казва доста различни думички , повечето от тях не ги казва правилно , а по неин си начин. Ама се опитва и сложни напр. кукуриго не може да го каже както трябва , ама наскоро я чух да казва "салатка" докато татко й режеше доматките.Но не свързва думи в изречение. Незнам за възрастта дали трябва да го прави вече  newsm78
А относно спането - обикновенно спи спокойно и не се върти много , но не иска да е завита.Завивам я след малко , за да е заспала вече дълбоко и да не усети... Rolling Eyes Но през нощта пак се отвива понякога , затова напоследък (понеже зъбите я тормозеха и беше неспокойна) в по-хладните дни  я слагах да спи с нощничка с дълъг ръкав и дълго крачолче и на краката чорапки  , и не я завивах въобще , за да не ставам постоянно да проверявам дали е отвита Hug

# 226
  • Варна
За нощното спане - промрънква рядко. заспива около 21.30-22 и сутрин до 7.30-8. Вечер спи в чувал по боди с къс ръкав.

# 227
Как се научихме да правим кълбо ли? Wink Ами тя непрекъснато заемаше една поза с глава забита в пода,а дупето вирнато и вика "бабооо бий дупето" Joy И веднъж ми хрумна да и покажа,ама на леглото на мекичко,очаквах да се уплаши и да не повтори ,ама за мое учудване тя каза "пак къбо" (забележете,вече е кЪбо,вместо кУбо,ама на мен кубото по си ми харесва) и направи няколко.После показа на вуйчо си как прави кълбо на неговото легло,а днес как се сети без да я карам сама започна да се търкаля.Но не го прави много точно но пък е голям кеф Crazy

Неда,и ти май си скрит талант - поетеса Wink Успех утре на малкия красавец в яслата и на теб успешен старт в работата.А колкото до свързването на изречения на тази възраст мисля че хич не  притеснително ако не го прави.После като почне няма устата да му затвориш вероятно Grinning

# 228
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЯРА НА ДЕС, КАКТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ИМЕННИЧКИ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВИНАГИ ДА ПРИТЕЖАВАТЕ МЪДРОСТТА ДА НАПРАВЛЯВАТЕ САМИ ЖИВОТА СИ, ВЯРАТА В СОБСТВЕНИТЕ ВИ СИЛИ, НАДЕЖДАТА, ЧЕ ДОБРОТО ВИНАГИ ПОБЕЖДАВА И ЛЮБОВТА НА НАЙ-БЛИЗКИТЕ ВИ! ХУБАВ ПРАЗНИК!
Това е за всички именници и за прекрасната синеока Вяра!

И сега да почерпя за моята сладка почти 3-годишна племенница София, да ми е жива и здрава и все така хубава!

Хубав ден на всички!   bouquet

# 229
Добриутро, поненеделнишки! Simple Smile

Сутринта прекрачихме прага на яслата.. Rolling Eyes Мога да кажа нормално,защото тръгна да влиза усмихната и с обувките,та сестрата я догони да се обуем.. Мисля, че днес ще и е интересно,но утре и нататък ще е най-тегаво и за двете ни.. Confused
Две неща обаче ми направиха лошо впечатление-докато чакахме сестрата да приеме децата и за ясла и за градина,не прегледа нито едно!Само събираше документите.. На моя позната дъщеря и се оказа в една група с Дарина- ми детето беше със сополи до брадата. Shocked Далеч съм от мисълта,че до края на седмицата и ние няма да сме в това число(педито ме предупреди) ама да му се невиди,поне в първия ден от учебната година децата да са здрави.Иначе за какво са тези контактни бележки?! Close

Някой ми беше казал,че затова всяко лято гледали поне да пребоядисат градините-като мярка за отстраняване на упоритите бацили..

Дес,честит имен ден на бърборанка Вяра! [/b]   bouquet  bouquet  bouquet

Честит празник и на всички останали именници!Да ви е живо и здраво името,и хубав празник!

Моята баба също е Вяра,а на днешния ден преди 1г.кръстихме Дари.   Wink

# 230
Чести празник на всички които празнуват днес!
Благодаря за пожеланиятя, Ани,БОДЛИВКА!
Да са живи и здрави племенничката София и баба Вяра Hug!
Ето нещо от моята именничка:

# 231
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВЯРА! бъди здрава и щастлива Heart Eyes
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕНАТА ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ И СОФИЯ!!!

Бояна днес е за първи ден на ясла, мисля че много й харесва за сега. Докато я записваше сестрата, си отвори вратата и влезе в групата с децата.После през стъклото видях, че носи двама мечовци за ушите и се смее. На входа прегърна едно момченеце, което плачеше истерично. Казаха ми да я взема в 12.
Приятен ден от мен! Simple Smile

# 232
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАШАТА ВЯРА, НА ПЛЕМЕНИЦАТА НА АНИ И НА БАБАТА НА БОДЛИВКА! ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!

Честит празник на града на софиянки!

# 233
Честит имен ден на малка слдка Вяра на Дес!!! Желая и много здраве, щастливо и голямо семейство  Laughing  bouquet
Честито и на всички имнници днес!
mom_an да е здрава и засмяна и твоята племенница София!

Telma , при Калоян дипломатичността дава много по добри резултати! Hug

Ами така е деликатни натури  Laughing

Neda добре, че е имало кой да дава зор за второ  Joy А колко е голяма дъшеря ти - нещо съм пропуснала  Embarassed
И успех дес на малия ученик Камен! Не с етревожи - всичко ще се нареди!
БОДЛИВКЕ ами хайде чакаме те в отбора на бременните  Laughing Успех и на твоята малка кукла днес! Това със сополите, направо не ми се коментира - още се оправяме от първия транш сополи  Rolling Eyes
Дес - ама много се смях с историйките на Вяра  Hug
За носенето - Прави си Гопод да ни ази и това е!
mom_an дано няма проблеми и при нас, но както казваш 4-6 месец само е по-спокойно. Много малко беее.
А на тебе ти се чудя как спокойно се оправяш с двамата - дано и ние сме така  newsm78

Оставям ви, че работата ме зове!

# 234
ДЕС Честит имен ден на ден на синеоката бъбривка ! Hug Да е все така засмяно и безгрижно дете ! Heart Eyes

mom_an Честито и на малката София , весел празник , да е жива и здрава , да е красива като името си и като тези хубави рози с които украсихте страничката тук ! Simple Smile

п.п. бонбоните и на двете ви бяха много сладки , изядохме ги всичките с Мимито-добричкото Flutter Wink

# 235

Rosita на добър час в яслата на Бояна!  Hug

Neda,mislentze хайде разказвайте как мина днес..?

Telma и мен много ме притесняват тези сополи,на връщане от яслата влязох в първата аптека и взех Пиносол..
Дес по колко капки слагаш на Вяра,предполагам са силни..Еднократно ли как? newsm78

Уф,нещо ме човърка и ще взема да звънна в яслата да питам как е положението.. Confused

# 236
Rosita и от мен на дъбор час!
БОДЛИВКЕ нашата педка я питах и аз за пиносола и тя каза, че е за по-големи деца и нормално е да минат сополите на нашите бебешоци от тях, но не бива да им се дават - особенно пък често - получавало се увреждане на носната лигавица, каза, че и разрешените капки не бива да се слагат повече от 3 дни сега като са постоянно със сополи само стеримар и инхалации, повече витамини, пресни сокчета и това е. Ако няма друго де, а са само сополи. Знам, че Дес и Вивка са доволни от тези капки, но аз лично предпочитам да минем за сега без тях - пък ще видим за напред  Rolling Eyes
Обади се - ще си по-спокойна.

# 237
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит празник
 на нашата бърборана Вяра ,
 на София(на Ани)  ,
баба Вяра(на Бодливка)
 и на всички , които празнуват днес!

Rosita ,Neda,БОДЛИВКА бързо адаптиране на малките ученици!Дано болестите да ги подминават! Praynig

БОДЛИВКА ,Telma толкова мило те е поканила в отбора , че не знам как ще откажеш! Hug

Neda, и аз съм доволна от голямата разлика , но си мисля , че за децата май по малката е по -хубава!Аз и братята ми сме с 2г.и 5м. разлика и за нас беше веселба (за мама не знам Wink)!И моята щерка даваше зор , за бебе от 5 годишна , ама аз нали мислител го давам  Joy

Telma,капките  ми бяха препоръчани от приятелка с дете на възрастта на Калоян , на която педиатър и ги е изписал при хрема newsm78 ! Аз преди да ги сложа звъннах на моя  педиатър, той пък ми обясни   , че на повечето "разрешени" капки пише след 2 години , но ги дават , а при тези проблема бил , че са етерични масла и ако има алергия да се внимава -аз и за това си позволих да ги сложа!Вече честно не знам на кого и до колко да вярвам!Права си обаче , че три дни се слагат всички "разрешени" капки ! HugНе знам дали сте обърнали внимание , но на  сиропите , които дават дори и при малки бебета пише -след две години  Shocked-значи фармацевтите -забраняват , педиатрите -ги дават! Cry

# 238
Честит Имен Ден на Вяра, племеничката на mom_an, бабата на БОДЛИВКА и всички, които днес имат повод за празнуване!

# 239
Честит имен ден на Вяра на Дес и на всички, които носят прекрасните имена Вяра, Надежда, Любов и София!!!  bouquet

Честит събор на софиянци! Mr. Green

Виждам, че ще се разширява отбора ни! Peace Телма, Галита честито! Леко бременнеене!  Hug
Аз отдавна врънкам мъжа ми за второ - то така и така докато Калоян стане на 6-7 год. временто ни все с него ще е заето, та поне и още едно да отгледаме  Joy Той май вече взе да се навива  Blush Доколкото си спомням и Танитаня май беше бременна, ама не се вясвала отдавна  newsm78 Ей голям отбор ще си спретнем  Laughing

Калоян днес е вкъщи, че и ние сме със сополи. Не са много, но все пак реших да не рискувам да зарази други деца или да се влоши. В събота учителката в яслата каза, че се справял много добре, плачел само сутрин, ядял и сигурно от тази седмица ще почне да остава за цял ден. Дано не сме смарангясали положението с днешното отсъствие  Praynig

Ще ви пиша после пак, че много време ми отне да ви изчета, а трябва да побачкам

Общи условия

Активация на акаунт