Отговори
# 255
Хвърлих по -едно око наэад в темата,ми то страхотни новини  съм иэпуснала.
Телма,Галита честито.Желая ви и на двенките лека бременност.

# 256
  • Пловдив
Честит празник на всички малки и големи именници!

Telma, galita, много се радвам за вас!  Heart Eyes Дано карате лека бременност и двете красиви принцеси Бояна и Вики се сдобият с по едно здраво и красиво  stork-boy или stork-girl!   Flowers Bouquet

Последна редакция: пн, 17 сеп 2007, 23:19 от Gushanka

# 257
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ, ПРАЗНУВАЩИ ИМЕН ДЕН ДНЕС! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВИ!

а това е специално за най-малките - подаръче по избор

# 258
Лили като гледам само 2 дни ни е разликата ... с малката кукличка Бети
Да ти са живи и здрави ! Снимки ще покажеш ли да ги видим ?

Последна редакция: вт, 18 сеп 2007, 07:07 от mimito-dobri4koto

# 259
  • София
Честито на всички именяци и софиянци!
Закъсняла съм ,ама ... имах шеметен ден. До скоро Hug

# 260
Добро утро мацки!

Gushanka, liliq - благодаря ви за честитките и пожеланията  Hug
Да ви се връща  Laughing

Бояна днес има още малко сополи и днес ще си остане вкъщи и от утре пак се почва одисеята.
Аз лично смятам, ако това стане практика в тази ясла да се водят болни деца ще ходя да на разговор с директорката, а ако трябва и жалба ще подам - незнам точно къде е границата  Thinking
Ако вече почти са минали сополите, бих го приела, но ако е по-зле детето не.
Ще вдим как ще ...

# 261
  • София
Честито и от мен със закъснение на вчерашните иненници!
mishlentze, Telma, за яслата - и да се тръшкаме и да не се - пак ще се заразяват.  Само трябва да ги следим постоянно и (дано!) нямаме сериозни заболявания  Praynig На моята приателка детенцето ве4е почти цяла година е със леки (прозрачни)  сополки и е на ясла (е, спирана е, разбира се, лекувана е и сериозно за първи път в живота си с АБ). А аз като гледам на Вики как едни сополи (без други усложнения) й минават за 10 дни, а кашлица - за поне 2 седмици - едва ли през цялото време е заразна и ще си стоим удома Thinking. Просто не трябва да се драматизира толкова - щом лекаря прецени, че не е заразно детето (дори и със сополки и с лека кашлица), значи е така. А сестрите в яслите нямам думи (аз на нашата като й видя само якето какво е мърляво  Shocked и ми става ясно). Между другото от една позната знам, че в Австрия ако си заведеш болно детето те глобяват, стабилно ...
И днес Вики пак си плака като влезе вътре, кога ще свикне да я оставям за спане не знам! Shocked ... А на мен ми е толкова гадно (буквално), че нищо не мога да свърша удома. Само докато ям не ми е лошо  Mr. Green

# 262
И Калоян още е вкъщи, че има малко сополки. Вече не текът и са гъсти, но лошото е че снощи почна и да кашля. Мисля си, че е от сополите, които слизат в гърлото, ама дали  newsm78

И аз съм ная мнение, че децата трябва да си изградят имунитет, но практиката в яслите според мен е следната - ако имаш познати или си дала нещо на лелките ще пуснат детето ако е спололиво. Ако не си "връзкарка" при първия сопол пращат детето вкъщи  ooooh! Иначе в яслата пише, че не се приемат деца със сополи дори и да имат бележка от лекар.

# 263
Здравейте и от мен!

petenceto, бързо да ги преборите сополите  Praynig

galita, много съжалявам за Вики, че плачка, но полека лека ще свикне и няма да е тъжна, ще видиш  Hug

Telma, хайде и Боянка бързо да се оправя.А за болните дечица в яслите - нямам думи.За съжаление тук е честа практика  Cry

БОДЛИВКА, миличката Дари като си я представих със зачервените очички и ...  Cry Много ви стискам палци бързо да свикнете - и ти и тя  Praynig Hug

Деска, Честит Имен Ден на твоята кукличка (с малко закъснение)! Да е много весела и здрава и много да помага като дойде сестричето й  Hug

Rosita, браво на Боянка! Тя май много добре се справя в яслата  Peace

Мишленце, ходи ли на лекар? Как си?

mom_an, браво на детето - хапва си, спи си - за какво ще го взимаш в 3  Joy  Peace

Ние малко нямахме нет, т.к. мъжа ми го приватизира, че пише дипломна работа.На всичко отгоре в неделя вечерта Али така ми бръкна в окото, че се наложи да тичам в ИСУЛ в спешното да ме ремонтират  Crazy Оказа се, че е наранено вътре и сега съм на капки и кремче. Да чукна на дърво, днес съм дооста по-добре. Иначе в началото зверски ме болеше, течеше нон стоп и мигах като мишка - без контрол от моя страна  Sick Но сега само малко съм подута и ме дразни слънцето, другото е ОК  Mr. Green

А моята палава дъщеря изобщо и не разбра какво е направила  Mr. Green

Иначе тя е добре, но е буйничка. Не се бие с децата, но като реши да си вземе нещо отива и го взима без значение някой играе ли с него или не  Whistling Само тича и бърбори и така  Mr. Green

Весел ден на всички!  Hug

# 264
  • София
Vili4ka, ще ти мине окото и ще забравиш!  Peace Нали и на мен ми се случва (Тобрадекс ми изписаха - капки и крем)... случват се и такива битови злополуки  Simple Smile
Аз да ви се оплача. Отивам днес в 12 ч. да взимам Вики, а тя била повръщала 3 пъти  Shocked от 10.30 ч. и никой не ми се е обадил!  #2gunfire Заварвам детето си да лежи в полусвяст в коридора самичко на една дървена пейка - целите й дрехи мокри от повръщаното (и сменените дето ги има в раничката) и да се тресе от студ. Как можаха да я оставят така като куче! Направо ми се подкосиха краката (кактоми беше лошо веднага ми мина!). Добре че една майка ми се обади 5 мин. преди това да нося дрехи и да бързам.
Водихме я на доктор - само гърлото й е зачервено. Следобед е добре.  Praynig Давак глюкоза, вит. Ц онякакви ампули, чай лайка (ама много не иска, нали се сещате).
Май и мен ще ме гази този грип  Tired
Отивам, че ме вика (а и днес въобще не спа - само в колата на връщане от доктор).

# 265
Лелеееее, Галита, как може  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Не мога да повярвам , че това наистина се е случило  Sick Това е ужасно! Как е сега детенце миличко, дано е добре! А на тия патки заспали там потърси ли им отговорност?

Лелеееееее, побеснях!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Коя детска ясла е тази?

# 266
  • София
аз въобще не можах да реагирам така тогава. НО като се върнем здрави ще им отбележа дебело  #2gunfire
57 -ма ясла "Приказка" в Гео Милев.
Да ви кажа, пак ще проуча с частните как са нещата. Не може 2 лели да гледат 20 деца (нашата група е такава) и да си доволен. А някой чувал ли е, че по закон трябвало на 5 деца 1 леля да бъде?

# 267
galita, какво е това безобразие?!Как ще оставят Вики сама на пейка в това й състояние...И защо не са ти се обадили?Ненормалници #Cussing out
Дано Вики се стабилизира по-скоро Praynig  bouquet

# 268
Безобразие в нашата само да кихнат и се обаждат аз затова смених 1 детска   като ми беше криси бебе.Ако аз бях Галита на твое място  #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out бога ми щях да ги побъркам

# 269
galita, аз просто няма думи какви са изроди. Sick
Ако можеш наистина я мести другаде...

Общи условия

Активация на акаунт