Телма,Галита честито.Желая ви и на двенките лека бременност.

На моята приателка детенцето ве4е почти цяла година е със леки (прозрачни) сополки и е на ясла (е, спирана е, разбира се, лекувана е и сериозно за първи път в живота си с АБ). А аз като гледам на Вики как едни сополи (без други усложнения) й минават за 10 дни, а кашлица - за поне 2 седмици - едва ли през цялото време е заразна и ще си стоим удома
. Просто не трябва да се драматизира толкова - щом лекаря прецени, че не е заразно детето (дори и със сополки и с лека кашлица), значи е така. А сестрите в яслите нямам думи (аз на нашата като й видя само якето какво е мърляво 
Иначе в яслата пише, че не се приемат деца със сополи дори и да имат бележка от лекар. 

Много ви стискам палци бързо да свикнете - и ти и тя

Оказа се, че е наранено вътре и сега съм на капки и кремче. Да чукна на дърво, днес съм дооста по-добре. Иначе в началото зверски ме болеше, течеше нон стоп и мигах като мишка - без контрол от моя страна
Но сега само малко съм подута и ме дразни слънцето, другото е ОК
Само тича и бърбори и така 
Нали и на мен ми се случва (Тобрадекс ми изписаха - капки и крем)... случват се и такива битови злополуки 
Заварвам детето си да лежи в полусвяст в коридора самичко на една дървена пейка - целите й дрехи мокри от повръщаното (и сменените дето ги има в раничката) и да се тресе от студ. Как можаха да я оставят така като куче! Направо ми се подкосиха краката (кактоми беше лошо веднага ми мина!). Добре че една майка ми се обади 5 мин. преди това да нося дрехи и да бързам.
Давак глюкоза, вит. Ц онякакви ампули, чай лайка (ама много не иска, нали се сещате).