Отговори
# 45
Честит Рожден Ден на твоята половинка, sea woman! Много щастие, много късмет и много усмивки ви желая!  bouquet

# 46
Честит Рожден Ден на didun4o! Пожелавам ти много весел празник и много настроение!

Ако още четеш при нас драсни някой ред!

# 47
sea woman, да ти е жив и здрав най-големият мъж и много да те слуша!

А как е ученикът?

Честит Рожден Ден на didun4o!

# 48
честит рожден ден и на didun4o!.Очите ти от щастие да греят,
в сърцето ти любов да затрепти
и всички птички на света да пеят,
защото днес празнуваш ти.

# 49
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЪПРУГА НА БИСТРА И ОТ МЕН! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, БИСЕ, ВИНАГИ ДА СТЕ ЕДИН ДО ДРУГ (може и един под друг Wink)!

Мисля да ги оставя в яслата да ги учат и ддано дочакам момента, за който доста майки разказват, че  децата им сами си поискали гърнето да пишкат в него и сами се отказали от памперса. Друг начин не виждам вече Embarassed ooooh! Ако до другото лято положението е все така ще ги тормозя пак.
До същите извод и решение стигнах и аз! Колкото и да завиждам на майките, които са успели да приучат децата си, явно няма да сме от тях. Tired Уж на яслата се надявам, но онзи ден като ги питах, ми заявиха, че Стефан още не го слагат на гърне. "Още малко, и ще почнем". Не попитах какво чакат. Тяхна си работа.

Ей, опасни са тия деца! Аз често казвам "Боже Боже, тия деца!" и Али се е научила и казва "Бодеееее, детатааааа!" и се хваща за главата  Joy Много е смешна!  hahaha
Joy  Joy  Joy Сладурана!  Joy  Joy  Joy

Ние отиваме на консултация с дребния, малко подраняваме с 2 дни, но нещо ми е сополив и буха, страх ме е да не зарази и брат си, че ще трябва да го спра от яслата. Tired Приемам хомеопатични съвети за кърмаче на 3 мес. всякакви, защото мойта педка е малко смахната на тема "Оспамокс" (АБ), а аз съм ТВЪРДО против антибиотиците!

# 50
  • там където ме зове сърцето!!!
sea woman,
Честити Рожден Ден, на любимия!
Да е жив и здрав, обичан и обичащ
 и много щастлив и всеотдаен баща и съпруг!
Н А З Д Р А В Е !

# 51
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден ,
didun4o
Весел празник!
Н А З Д Р А В Е!

За гърнето през жегите го държах по пликче и за това се пробвах да го науча!Видях , че не става и ще оставя за след 2-рата годинка (нали твърдят , че тогава ставало бързо)!Другото лято  вече трябва да сме без памперс! Peace

Vili4ka, радвам се че окото ти вече е добре! HugЩе чакаме снимки да видим поканите! Laughing

mom_an, и аз съм твърдо против АБ!Не мога обаче да ти дам съвет за хомеопатични! Sad Дано да се оправи бързо  шишкото Максим Hug!

# 52
Честит рожденник,sea woman!Да ти е жив и здрав,другото ще си го купи!

mom_an,защо така малкото човече се е разсополивило Confused?Капвай му витамин Ц в нослето,на мен само това ми препоръчваха за хрема на тази възраст,мисля че той изсушаваше лигавицата,ако не греша.Физиологичен р-р също,но това предполагам и ти си го знаеш де.Дано му мине бързо на мишлето.

И при нас забелязвам от вчера известни протичания от носа,не много но има.От време на време гледам лъщи на нослето нещо,освен това говори носово което не ми харесва.Не съм почнала терапия ама май ще почвам.

Вили,много смешно това "бодее.....",ама умирам си от смях с тия наши калпазанчовци Hug

Гърнето у нас е най култовият уред за момента.Никакви гафове нямаме вече.Добре че бяхме настоятелни и най-вече това че беше лято много ни помогна.Напишкваше се един месец редовно и после се научи.А и както Орхидейка ми каза трябва да си постоянен,предадеш ли се малко - край.Забелязвам че Вяра се е научила и да стиска,ако не реагирам ведна га за гърнето,абе просто е перфектна в това отношение.Само нощния незнам как да махна Thinking

Аз от 1ви съм на работа (а от 29ти в болничен Mr. Green),хората излизат в болничен,а аз малко ще поработя че ми се схван дупето цяло лято у дома Joy

# 53
Хиляди благодарности, момичета!  Hug Heart Eyes
Радвам се, че не сте ме забравили, макар да не съм писала в януарската темичка от 100 години. Ама какво да се прави, имам си и аз едно занимание като вас, което ми гълта цялото време  Wink От време на време надниквам и чета какво става с януарчетата, ама пусто не остава време за писане  Rolling Eyes
Почерпете за мое здраве:

# 54
Честит Рожден Ден на didun4o!
Честит рожденник на sea woman!
Желая им много щастие, здраве и любов!!!   bouquet

galita тази история с Вики в яслата и мене много ме възмути - изпитах желание да отида да ги посъветвам малко  Twisted Evil
Как се чувстваш?

И Бояна 2 пъти вече съм я возила на автобус и е много интересно - тя казва тобусче Laughing
Rosita - кажи моля те как даваш цитросепт на Боянката.

Аз пак имам много работа, но на всичко отгоре пак съм с бъбречно възпаление, болки - екстри всякакви.
Казаха, че няма страшно за сега, но си се поизплаших де  Rolling Eyes

# 55
Дес, вярно бе, за физиологичен р-р не се бях сетила! Confused А ти внимавай с тази работа, да не се преумориш много!
Телма, пожелавам ти бързо излекуване и дано наистина не е сериозен проблема, че това са бъбреци, не е шега работа! Praynig
Много вкусни почерпки тука, да са живи и здрави всички празнуващи!
Шишока е добре, имал "заден ринит", т.е. няма сополи, седят някъде назад, предписаха ни морска вода, ще го оправя. И вече не е шишо, щото за един месец е наддал само 500 гр. Rolling Eyes

# 56
Честит рожден ден на didun4o!
Sea woman, честит ти рожденик!
Телма това с бъбреците много лошо, съчувствам ти ....
На листовката на Цитросепта пише, че ако е за лечение на дете броят на капките трябва да съответства на кг., а когато е профилактично- на половината на килограмите. Аз давам още от края на август 6 капки дневно заедно със сока или млякото точно с цел укрепване на имунната система.
Който не е чувал, може да прочете http://citroseptbg.hit.bg/index1.htm. Дано не се сметне за реклама само

# 57
  • София
Честито на рождениците!  bouquet
Нашата лекарка предложи да давам Есберитокс за подсилване на защитните сили и днес дадох ,но той доста се намръщи. Някой давал ли е и с какво ,че да е по-приятно и безпроблемно?
Галита,Гушанка и всички запознати с тези столчета за миене на ръчички -знаете ли как вървят като цена по магазините ,че вчера купихме от Хиполенд и на него пишеше 12,99 лв.,а на касата мъжо платил 17,99 лв. #Cussing out
Така се ядосах ,че го върнах дори без да го пробвам дали ще върши работа. Притеснява ме ,че пак ще е ниско. Някой да има опит?
Иначе малчо като видя ,че няма да го спасим от ясла ,реши сам да се спасява с бягство. Ако не беше тъжно ,щеше да е доста смешно. Обърна се и беж да го няма. Поне не е отчаян и предаден като първия ден. Станал е много капризен обаче и почна да реве от всеки срещнат непознат ,който има неблагоразумието да го закачи. Въобще не е моето дете-смениха ми гооооооооо. ooooh!

# 58
  • София
mom_an, тебе те щипят мъжете по циците, мене пък по дупето... Embarassed Laughing Rolling Eyes
Мъри само да ме зърне разголена и трътва да ме щипе -Дипата, дипата! (в превод - Дупето, дупето!)
Като види баща си гол пък почва да го преследва за бубата..

Честит рожден ден, didun4o!

За нашата ясла - засега се провали (по-точно се отлага), защото ходи 2 дена предната седмица и хвана сополи...Тази седмица сме си у дома заради тях, а в понделник ще заминаваме пак малко по селата да поседим при бабите седмица-две.

# 59
  • София
Вивка ,гледах снимките ,които си качила. Много е оригинална наклонената пързалка и ние така се качваме ,а Калоян /вече съм убедена/ е  с излъчване като моят Камън ,т.е.прелестно. Joy
Гушанка ,на Криско много му отива лепенката  Wink,но дано скоро да я махнете и забравите.

Общи условия

Активация на акаунт