Отговори
# 60
# 61
  • Пловдив
Здравейте и от нас! Hug
*Daisy*, търсих вчера четка като вашата, но не намерих. Ако открия, ще изпратя и на вас. Wink
Rosita, благодаря ти, че подсети за Цитросепта. Сигурно ще му давам, защото нашата одисея с неяденето на плодове продължава. SadСокове не иска, смеся ли плодово пюре с плод, го усеща и него иска. Признава само банан и диня, но дините привършват вече. Цитруси не съм му давала, дано поне тях хареса. От зеленчуците хапва малко краставица. Не ми се ще да му давам витамини на хапчета. Предпочитам по естествен път да си ги набавя.  ooooh!
Neda, аз столчетата ги гледах в нета- около 15-20лв са. Харесах едно на Нуби- около 17,50лв. Благодаря ти за пожеланието! Но едва ли скоро ще махнем лепенката. Криско много си разчопля раните. Като му сменям лепенката, ръката все му е там.  Rolling Eyes
Искам да ти кажа, че като чета за Камен и яслата, сърцето ми се къса.  Weary
ludmilana, предай поздравленията ми на Мъри! Картината е страхотна! smile3501
На всички със здравословни оплаквания - бързо оздравяване! Hug

# 62
Момичетаааааа, купих си сватбена рокля!  Party

Супер сладка е! После ще я наснимам и ще ви я покажа, заедно с поканите! И обувки си взех, и едно болеро с ръкавки за отгоре и така!  bowuu

Ето снимки Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=153701&photo=2

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 17:03 от Vili4ka

# 63
Ехааа Вили,честито мила! HugСигурно е прекрасна рокличката Grinning
Аз пък днес купих първата дрешка за моят бебо-гащеризон или по точно нещо като космонафт с качулка от нещо като мек джинсов дебел плат(ама как го обясних Embarassed ooooh!),за изписването.Взех го в жълто,че аз все още не съм убедена че трябва да е розов Wink.Така ми легна на сърцето,а нямах намерение да купувам нищо предварително.

Роси,беше ме питала дали има кой да помага (извинявай,пропуснах да отговоря в предните постове,ужсасно разсеяна съм напоследък Tired).Майка ми е помощничката,а тати събота и неделя е плътно с малката,която взе много да се привързва към него напоследък.Преди нещо не го принзаваше,а сега ако не ме пита 10 пъти на ден "къде е тати Диян",просто деня няма да мине Mr. Green.Той я води на едни люлки тук наблизо и са голяма комбина.А като му каже тати и се затича към него,направо виждам тати и как се топи Heart Eyes

Всички сополивковци да оздравяват и целувки от нас Hug

# 64
Eeех, че на красиви неща се нагледах днес! Людмилана, твоят Мъри го прави художник! Съвсем сериозно ти казвам, това дете има талант! Wink
Вили, рокклята ти е страхотна, ама аз не признавам снимките за окончателни, докато не те видим напъхана в нея!  Hug
Деси, и Максим го изписахме в жълто, хем вече беше роден, но не искахме да се ограничаваме в "момченце - синьо, момиченце - розово". Освен това после ми казаха, че ако бебо го изписват в жълто, щяла да му мине по-бързо жълтеницата. Joy Суеверие или не, обаче на Максим наистина мина по-бързо, отколкото на Стефан. Grinning
Ние днес бяхме на кръщене на едно приятелче, беше много смешно на ритуала, кръстникът, колега на мъжа ми (за първи път му беше), ни попиля от смях. По едно време, попа както си мърмори, се обръща към кръстника и казва; "Кажи, кръстник, отричам се!" и той: "Кръстник, отричам се!" hahaha На Марлон Брандо ли говореше, не знам, обаче всички, барабар с попа, се изпонатръшкахме от смях. Та поправи се човека и ритуала си продължи. После бяхме на обед в християнчето, Стефан щуря и дивя, тъпка като невидял, а дребното беше съвършено кротък, да не повярва човек.
Хайде, оставям ви, че ей на, похвалих го и той ревна. Tired

# 65
    Записваме се и ние.  Peace
    Йоана от сряда ходи на ясла. Много ми е притеснено...

# 66
Момичета, пак да ви се оплача, вече 10 дена са със сополи мишките, вярно, не са зелени, но си ги имат. Направо не знам какво да правя вече. Според доктора трябва да си ходят на ясла, но аз не смея да ги пусн,искам първо да се оправят, иначе може да се задълбочат нещата Rolling Eyes Сутринта Ели била без сополи и майка решила въпреки всичо да й сложи физиологичен разтвор и капки и пак текнали. Сега съм инструктирала бабите /децата са при ях днес/ да спратт всякакви капки. Не може 10 дена на капки да караме Sad Дано пък това помогне, не знам и аз вече какво да правя ooooh!

# 67
И Мимито като имаше сополи зимата и аз така правех - 7 дена капки слагам и прекратявам. А за прочистване на носа й пръскам Стеримар Naughty и осмия ден си има сополи , а на деветия вече няма сополи - само засъхнали корички се виждат , но като я изкъпя се изчистват и те . Ама капки ако слагаме ги слагам точно както са ни изписани  Naughty ако пише 2 пъти дневно , само 2 пъти дневно й капвам ,(ако пише 3 пъти , слагам 3 пъти ) А през другото време ако се запуши носа -използвам Стеримара.
( защото някои майки като ги чувам как безотговорно капят от капките -" абе тя докторката ми каза 3 пъти , ама като му се запуши носа и не може да диша и пак му слагам - да не се мъчи , не мога да го гледам как се тормози  и сумти ...  ooooh!") Мисля си , че по този начин не помагат на детето , а постигат тъкмо обратния ефект - още повече раздразнят и без това толкова нежната лигавица на носа... newsm78

# 68
  • София
Мишленце , с градинския сопол е така ,но не ги спирай ,ще свикнеш. Така аз щом кихне спирах щерката и я закрепвах 10 дни след като оздравее и като я пратех на градина вече се завърташе др.вирус и пак го лепвахме първи и така имахме по 4 дни в месеца посещение на общинското заведение. Много пъти съм се разправяла с родители ,които пращат болни децата си ,но винаги без резултат. Няма нищо по-хубаво от това да са напълно здрави /Дай Боже!/, но отглеждани в тази схема - просто не става.
И аз съм с ринит от един месец ,но друго нищо ми няма. И Камен е същия. Не казвам ,че е нормално ,но е факт. Особенно ако са бистри без цвят ,изобщо не се колебай.
Гушанка ,мерси и аз се ориентирах. Толкова си вървят стъпалцата ,но ме ядосаха в магазина-на всички имаше цена 12,99 лв. не само на моя ,та да кажеш лепнал се случайно етикет. Пак ще ги дам ,но не в този магазин. На НУби беше и ми хареса. Някой ако ползва такова да сподели ,моля.
Благодаря ти също за съпричасността към мъката ми относно яслата. Още не мога да си простя ,че не можах да реагирам и да настоявам аз да го заведа вътре само първия ден. Съвсем друго щеше да е сега положението. Той е толкова стресиран ,че се крие зад мен при среща с всеки др.човек. Никога не го е правил преди даването на ясла. Оставяли сме го многократно в детски кътове сам-никога не е имало проблем. На почивката беше на "дълъг повод" и целия хотел го знаеше и отглеждаше ,пак без проблем. Не му слизаше усмивката от лицето и говореше с всеки. А сега е ад направо ,промени се коренно-капризен ,щом не ме види реве ,крие се от хората. #Crazy
Това не пречи госпожо-сестрите да го хвалят колко е добър и как не плаче и че всичко си е изял ,а като се приберем в къщи ще ни изяде и ушите от глад. Разбирам ,че искат да ме успокоят ,но как да им имам доверие като ме заблуждават и като съм си гледала детето близо 2 год.и си го познавам по-добре. Бил си изял всичко ,като видях менюто ,то нищо от него не яде. Спирам ,че ...

# 69
  • София
А и Виличка не ни пробутвай снимки на тази празна рокля. Grinning Коригирай се и тутакси я напълни със себе си. Чакаме!
Людмилана ,това е то шедьовър. Браво на Мъри  Hug

# 70
Мишленце, спри наистина капките. Стефан беше така, като се върна от планината. Слагахме, слагахме капикте, без резултат - дни наред влачеше сополите. В един момент капките свършиха и аз казах - стига, няма смисъл. 2 дни по-късно вече беше без сополи.

# 71
А и Виличка не ни пробутвай снимки на тази празна рокля. Grinning Коригирай се и тутакси я напълни със себе си. Чакаме!

Ооооо, ма моля ви, едва успях да го прибера това роклище в една ракла, не мога сега да го вадя наново  Crazy

# 72
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, SEA WOMAN!
Пожелавам ти много щастие, много любов, много късмет и незабравим празник!

# 73
  • София
SEA WOMAN, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Много здраве, късмет и сбъднати желания!

# 74

Честит рожден Ден,sea woman!От сърце ти желая здраве и щастие!Нека усмивката не слиза никога от ведрото ти лице и всички около теб те карат само и единствено да се усмихваш!

Общи условия

Активация на акаунт