Отговори
# 75
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, SEA WOMAN!!! БЪДИ ВИНАГИ УСМИХНАТА, ЩАСТЛИВА И КРАСИВА, ДАНО ДНЕС И ВИНАГИ ИМАШ ПОВОДИ САМО ЗА РАДОСТ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

# 76
  • София
ludmilana, да не забравя и аз да похваля Мъри!  Hug Много сладко!
Ние си пазим една гипсова фигурка, която Вики оцвети с акрилни бои в един дет. кът лятото - много мил спомен Heart Eyes
Vili4ka, хубава рокля!  Hug Ще чакаме другия месец снимки отсъбитието! Църковен брак ще имате ли?
Neda, както казах, на нас въпросното столче (на НУБИ) ни е ниско за миене, затова пък много добре пасна в коридора да сяда като я обуваме и събуваме на излизане. (http://i118.photobucket.com/albums/o98/galia_gtsp/Sled%20remont/ … .jpg?t=1190614770)
И бързо адаптиране на Камен в яслата.  Praynig
Ние тази сутрин се успахме малко и станахме в 8.00 ч.. Набързо я оправих (добре че и тя съдействаше де) и до 8.30 ч. бяхме там на линия. Тя изобщо не плака, отиваше с желание и все разправяше какво ще яде на закуска. Даже погледнах през прозореца като я оставих и тя се беше омешала с децата, ама гледаше уплашено де. Един Никола й се хилеше и я закачаше (тя все го споменава него  Laughing). Дано е спокойна, че ми се ще да я оставя и за спане вече днес (ама забравих да кажа на лелята Embarassed), че от другата седмица тръгвам на работа и нямам друг избор.
Успешен ден и хубава седмица!

# 77
Честит рожден Ден, Sea woman! Да си жива, здрава и мноооого усмихната!

Калоян днес е на градина! Вярно е че още малко му тече носката и покашля от време на време, но доки още в четвъртък е казала, че нищо му няма и днес го заведох.

Neda, Калоян е абсолютно същия откакто тръгна на ясла - крие се, реве, лигави се... Вчера бяхме на рожден ден в KFC и тия деца като ги пратихме в стаята за игра, като ревнаха (помислиха че отиват на градина) - целия празник беше ред сълзи, ред сополи... ooooh!

Мишленце, и Калоян е така със сополите. Според мен даже не е вирус, а настинка в комбинация със зъбоникнене  Rolling Eyes

Виличка, страхотна рокля!  Peace

Телма, как си днес? Пази се, че сега отговаряш за двама  Hug

За миенето - аз го качвам на капака на тоалетната. Точно по мярка му е!

За зъбите - мием ги отдавна със ненедент и четка (сега е на триза) и давам "зимафлуор", ама понякога умишлено го пропускам.

Захващам се със задачите и после пак ще надзърна!

# 78
SEA WOMAN
ЧЕСТИТО И ОТ МИМИТО-ДОБРИЧКОТО ! Hug  Party
ЗДРАВЕ , РАДОСТ И ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ

Виличка,  роклята е СУПЕР! Ще чакаме с нетърпение голямото събитие !(а относно дали да имате църковен брак - сами ще си решите дали искате , не допускай да ти се налагат с  свекърви , приятелки и др.)

galita успех с яслата , сигурно свиква вече Hug

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 10:16 от mimito-dobri4koto

# 79
sea woman, Честит Рожден Ден!Здраве, късмет и безброй щастливи моменти с любимите ти 3-ма мъже!Хубав празник с много усмивки!

# 80
  • Варна
Благодаря, момичета!

# 81
  • там където ме зове сърцето!!!
sea woman,
 Честит Рожден Ден!
Нека здравето , късмета и любовта
 бъдат твои вечни спътници!
С щастие и смях да е пълен  домът ти !
Чувството ти за хумор никога да не угасне
и приятелите   не те разочароват!
Н А З Д Р А В Е !

# 82
  • Пловдив
Честит Рожден Ден, sea woman!

Много здраве, щастие и късмет!

# 83
sea woman,  Честит Рожден Ден!
Желая ти много здраве, щастие и късмет за тебе и за цялото ти семейство!!!

petenceto месри за вниманието  Hug Боли си ме бъбрека, но сега нищо не мога да пия - ще лежа само.
Тази седмица и без това съм си вкъщи  Rolling Eyes
Бояна пак е болна  Cry Ходи 3 дни на тъпата ясла и в петък през нощта беше един рев едно чудо - не мога да разбера какво и има. Сутринта без никаква температура изглеждаше адски отпаднала и само се гушеше в мен и от време навреме подскача в ръцете ми и започва да пищи  Cry Аз си поревах с нея.... В един момент взе да си сочи ухото и ми стана ясно за какво става въпрос - викам си как по-рано не се сетих  Rolling Eyes
Хайде на доктор - силно зачервено гърло, възпалени уши и ... антибиотик - толкова ми е криво, че още не мога да се съвзема.
Сега твърдо съм решила да отидем на хомеопат - не искам да пие антибиотиииик  #Cussing out
Бях много смела с тая ясла - явно не биваше да я местя Cry
Ох много ми е тъжно - извинете за мрачния постинг ама...
И тя като Камен не е същото дете  Confused

# 84
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, SEA WOMAN! ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧ, ТОПЛИНА, СЕМЕЕН УЮТ, ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ, ДЕТСКИ СМЯХ ДА ИЗПЪЛВАТ СЪРЦЕТО И ДОМА ТИ!

# 85
Telma, много съжалявам за Бояна! Миличкото детенце! Дано бързо минават ушите и гърлото, а за яслата - незнам какво да кажаа ... Ще свикне, но кога и как... Rolling Eyes

# 86
Мерси Вили  Hug
Роклята ти е страхотна и аз ще чакам с интерес да те видя в нея  Wink

# 87
  • София
Честит да бъде този ден рожден за Sea Woman!
 newsm51
Телма ,знам какво ти е ,повярвай ми! Но въпреки това няма несвикнало дете ,има неиздържали родители. Нямаш гаранция за болестите в частната ,както и в държавната. Само не се обвинявай ,няма полза от това ,а горе главата и напред. Бързо оздравяване ви желая и гушки на Бояна. Скоро да стане "Бояна - мома засмяна". Какви капки ви дадоха за ушите?

petenceto,galitaHug
Нас днес ни посрещнаха вече в сградата на яслата и то както трябваше да бъде като първи ден. Много внимателни и ме пуснаха да го заведа ,но след дъжд качулка. Той вече е наплашен и пак рева. На обяд е заспал на масата. Просто съм изумена ,толкова е нетипично за него това поведение. #Crazy

# 88
ЧРД,SEA WOMAN!Ако любовта е море,никога да не намериш бряг!
Ако щастието е магия, никога да не се избавиш от нея!
Ако живота е борба, печели всяка БИТКА!!!!

smile3525 newsm59

Като ви чета за вълненията относно яслите,настръхвам.Дано бързо свикнат дечицата,а ние трябва да сме настоятелни.Наше чудо след Нова Година.

# 89
Сиренке, честит рожден ден, сватя Hug  bouquet Mr. Green

Да си жива и здрава, много да те слушат мъжете вкъщи, на ръце да те носят и много любов и щастриви мигове ти желая Hug

Момичета, спрях капките, даже и физиологичния разтвор спрях, обаче давам сироп за кашлица, Ники доста кашля и ако не облекчи до утре пак ще го преглежда педито. Иначе и двамата са изключително нервни,просто на моменти едвам се изтрайваме взаимно Embarassed ели уж си има всички зъби, само последните кътници, дето никнат след втората годинка остават, да не би и те да са тръгнали не знам ooooh! Има ли вече други дечица, при които са изникнали последните кътници или само аз си мисля, че може от това да е? Просто такива лигни никога не са били като вчера и днес. При Ники си го обяснявам с кучешките, но при Ели просто не знам ooooh!

Телма ,при вас само болежки Cry Щерката ще се оправи, за теб ми е по-притеснено и мен ме оляха бъбреци по време на бременността, накрая пих антибиотик, защото беше възпаление и можеше да стане по-зле Confused Дано се разминеш по-леко Praynig

Общи условия

Активация на акаунт