ФОТОШОП 35

• 25 839
  • 608
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Mar 4, '07 2:34 PM
for everyone
всичките албуми са ми for everyone

ето тази за която питаш в голям размер
не знам защо при вас не се вижда

# 167
  • София
Всеки път си казвам да не слагам цветя, нали рамкирам момченце, и всеки път едно и също става. (Той с тази капела същинско момиченце  Mr. Green )

Narina, добре дошла  Hug Много добър старт!
diemma, радвам се да те видя! Чудесна рамка!
Дамаянти, мерси и от мен за елементите и фоновете   bouquet Сватбената рамка е разкошна!!!
ДИМИКА, много хуваба рамка Simple Smile
лулу!, бебешката е очарователна!
кошничке, нямаш равна!!!

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 16:07 от Vesika

# 168
Веси може ли да те помоля да качиш рамките с хартишките Praynig  Страшно е готина рамката Hug Ако може всъщност и цветенцата да качиш хич няма да ти се разсърдя Hug

Малена, наистина много странно newsm78 От всичките ти албуми в момента в голям размер се отварят само пощенските кутии, амстердам, детските площадки и PS Shocked

# 169
Здравейте, момичета!
Гледам критическа вълна е връхлетяла темата.... та в таз насока да си попитам - какви са критиките към мен? Въпроса ми е към по- опитните. Изключително много ще ми е интересно да разбера какво мислите за рамките ми, ама честно!

И ако на някой му се рамкират морски снимки, да заповяда  Mr. Green ние се прибрахме едва вчера и скоро няма да отварям фотошопа, а и идеи  нямам  никакви  Confused
http://tedca.multiply.com/photos/album/7

# 170
Ted_cat , страхотни снимки, виждам, че добре сте си изкарали!

# 171
  • Бургас
ДамаянтиHug
Весика, последната ти е страхотна!
Тед-кат, на мен ми харесват рамките ти. Имаш собствен стил. За критика - моля да кажат "професионалистките"

Ето това е от мен. Кажете ми какво не ви харесва. Май коалите идват в повече  Thinking

# 172
Лелее Весика-страшна рамка а и малкия е бонбон Heart Eyes
Сега ще гледам и снимките на Ted_cat.От мен тази Hug

# 173
Здравейте ,ние най- накрая се завърнахме в София!
Радвам се да видя колко много теми сте изписали Hug,а кога ли ще ги разгледам! Rolling Eyes
Това е първата ми рамка от три месеца насам,липсвахте ми!

# 174
  • Вече в моята си приказка...
Ted_cat, добре завърнала се!
vanda, и ти!  bouquet
mle4ko, рамките ти напоследък много ми харесват! Аз май всеки път ти го казвам, но пък е истина!

# 175
  • София
Еееее, как се запълва темичката - така се радвам  Hug  Heart Eyes
Добре дошли  Hug   bouquet
Ванда, много ми харесва, само датата ми идва огромна  Shocked А герданчето да не е от морето, че купих на братовчедка ми такова  Mr. Green
Ставрева, хубава е станала .Поиграй си с надписа, че не се чете добре, и пъхни под рамката забодена с кабърче някакъв друг весел фон  Hug
Весика, впечатлена и възхитена съм - наистина!Нямам никакви критики - просто МНОГО ми харесва  Heart Eyes
Млечко, твоята също  Heart Eyes - мисля си ако махнеш картинката с шкафа и жирафа и едната коала я сложиш там, че ще стане по-добре и тогава коалите няма да ти идват в повече  Joy
Лати, радвам се да те видя  Hug Сложи малко сянка на надписа или смени цвета - не се чете - инак ми харесва  Hug

Днес не съм отваряла ФШ, но пък си оправих къщата и сготвих разни вкуснотии  Joy Laughing Mr. Green  Hug

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 17:15 от Дамаянти

# 176
Добре дошли на всички почиващи! Hug  bouquet Hug  bouquet
mle4ko на мен ми се струва завършена Wink
Vesika раздвижена и по-различна рамка, супер  bouquet

# 177
  • София
http://damaianti.multiply.com/photos/album/16
Ето тук на края качих 3 стрелки - точно като за Кошнич   Laughing

# 178
  • София
Лулу, качих ги, заповядай http://konkurs1.multiply.com/photos/album/20, само на хартиената рамка преработих единия ъгъл, че там има нещо като печат, та качих и 2-то варианта.
Ted_cat, даже и в Ботаническата градина в Балчик сте били  newsm10. () Харесват ми рамките ти, но най-вече в албума Friends Simple Smile
vanda, и ти ни липсваше  Hug
Рамките ви са много хубави, само за Mle4ko - подкрепям предложеното от Дамаянти.
Лелее Весика-страшна рамка а и малкия е бонбон Heart Eyes
Затова му и викаме Бонбончо  Grinning

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 18:29 от Vesika

# 179
качих 3 стрелки - точно като за Кошнич   Laughing
Еххх, друго си е ближния да помисли за теб Heart Eyes  bouquet Hug
Ако ми остане време и аз ще направя един архив на моите елементи да ви ги пусна. Ако не -след морето....
Весика, за теб само хубави неща мога да кажа, рамката ти е великолепна. Ивайло е велик!
vanda , предостави огромна радост на очите ми ....  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт