ФОТОШОП 35

• 25 832
  • 608
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • София
Днес нещо ми се споделя  Joy Laughing
Сега ви качвам една папка с мноооого елементи, които съм събирала още в началото  Hug Около 360 МБ  newsm78 Да видим дали ще се качи  Thinking
Пише 50 минути , че ще качва  newsm78  Shocked
Маленна, защо наистина спря достъпа до нещата си  Sad За рамките и снимките разбирам, а за другите  newsm78

# 152
Най-накрая се записвам и в тази тема Embarassed. Заслугата е изцяло на Дамаянти Wink: Макар и рядко да се появявам , ми е толкова хубаво тук.....  bouquet

http://diemma.multiply.com/photos/photo/4/102

# 153
  • у нас
Днес нещо ми се споделя  Joy Laughing
Сега ви качвам една папка с мноооого елементи, които съм събирала още в началото  Hug Около 360 МБ  newsm78 Да видим дали ще се качи  Thinking
Пише 50 минути , че ще качва  newsm78  Shocked
Маленна, защо наистина спря достъпа до нещата си  Sad За рамките и снимките разбирам, а за другите  newsm78

чакаме  bouquet

# 154
Дамаянти ти хубаво ги качваш, ама аз от Датата не мога да тегля Sad Обаче си нося флашката Mr. Green

diemma , чудесна е!

# 155
Диема, страхотно! Наистина браво, ако това ти е първата рамка значи си роден талант !!!

# 156
Кошничке, не е първата и съм далеч от талантливите Simple Smile. Просто днес съм в настроение Mr. Green
Благодаря момичета за милите думи  bouquet!

# 157

Маленна, защо наистина спря достъпа до нещата си  Sad За рамките и снимките разбирам, а за другите  newsm78

кои други? не съм заключвала елементи и урици
каквото съм иска;а директно съм го изтрила
заключен е само албума на малена. всичко друго в сайта е на показ

# 158
  • София
Да, виждат се, но наистина не могат да се отварят в голям размер, дори от долу на големината посочена в скобките  newsm78 Да не би да е проблем с Мултипли тогава  Thinking , но пък снимките се отварят  Thinking
Нямам представа, защо така  Confused
Диемма , много ми харесва рамката ти  Hug Само не разбрах, защо е моя заслугата   Laughing
Лулу, ще ти напълня флаша - споко  Wink Като гледам, ще вали, т.е., ще седим боси пред компютъра, ще ядем кекс и ще пием кафета, коли и др. подобни опиати  Joy hahaha Laughing Ще носиш ли тежката артилерия? Mr. Green

# 159
Не са заключени, но не се отварят в голям размер Sad С другите ти снимки в другите албуми няма проблем но този с елементите се гледа само не превю.

# 160
  • София
Най-сетне - качиха се, да не повярва човек  Joy
http://store1.data.bg/movingpictures/
рар-а се казва 'елементи'  Hug

# 161
Не са заключени, но не се отварят в голям размер Sad С другите ти снимки в другите албуми няма проблем но този с елементите се гледа само не превю.

ами защото те просто са с такъв размер, колкото са на превюто  425x425

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 15:18 от Malenna

# 162
  • София

ами защото те просто са с такъв размер, колкото са на превюто
Не, не са - поне не всички, но големите все така не се отварят  Peace
Виж например рамката с цветя с име под  нея '322 copy.png (1181x787)' или фона с близалките  - големината на превюто е 500 на 333, според това в скобите би трябвало да има по-голям файл , но няма  Peace

# 163
  • София
Качих ви пак тук http://store1.data.bg/movingpictures/ и един рар с животни  Hug  Heart Eyes

# 164
Дамаянти едно огромно благодаря-изтеглих си всичко Hug Hug Hug  bouquet
Маленна трогната съм че за първи път коментира моя рамка  Hug -Няма да се отказвам разбира се от ФШ Peace

Общи условия

Активация на акаунт