ФОТОШОП 35

• 25 830
  • 608
  •   1
Отговори
# 135

Лулу, Кошничка- страхотни рамки  bouquetЛулу, и аз искам да знам името на шрифта Praynig

# 136
  • Вече в моята си приказка...

Гледам и твоят съпруг е военен?

# 137
Мартина, Мартина е туй косматото маймунче Mr. Green Heart Eyes На тази снимка е на 5-6 часа. Имам още една, където е на 2 часа и кака и я е гушнала, но там е още червена, мърлява и неизкъпана Grinning

Кошнич, пускам панделката, обаче моля те спретни още някоя рамка на нещо хранително или коктеилесто, та туко виж Дамаянти взела та се вдъхновила и за още нещо за довечера Joy Joy Joy
http://luluto.multiply.com/photos/photo/28/41

IvelinaAtanasova имам огромното желание да направя пълен албум и на Инчето, но за съжаление първите и четири години са заснети с един отвратителен лентов апарат Cry Снимките освен че ги имам само на хартия са с отвратително качество Cry Confused Сега ще си купуваме скенер и ще сканирам няколкото, които горе долу стават, за да мога да ги рамкирам Grinning

Шрифта се казва LAZY CRAZY.

Димика, много мила снимка Hug

# 138
  • София

Ето тук качих обещания рар с доста хубави фончета  Hug Споделете дали са ви харесали като ги дръпнете  Praynig
Пак там в рар My pictures  качих събирани превюта на скрапове,  които могат да се ползват  Hug

Само аз ли немога да ги отворя , излизат ми някакви иероглифи  newsm78  Blush

# 139
  • Вече в моята си приказка...

Ето тук качих обещания рар с доста хубави фончета  Hug Споделете дали са ви харесали като ги дръпнете  Praynig
Пак там в рар My pictures  качих събирани превюта на скрапове,  които могат да се ползват  Hug

Само аз ли немога да ги отворя , излизат ми някакви иероглифи  newsm78  Blush

Отваря си се! В датата

# 140
Лулу, на какъв скенер си се спряла?

# 141
Лулу, на какъв скенер си се спряла?

И аз незнам Close Четах, рових, четах ровик, и накрая на нищо конкретно не се спрях Embarassed Искам да сканира прилично негативи и най- вече диапозитиви. Имаме 4 кашона от нашето детство и ми се ще да ги докарам до електронен вид.
По настоящем със задачата по избор на скенер съм натоварила брат ми и мъжа ми - и без това са компютърджии, поне да ми свършат малко работа Mr. Green
Като цяло гледах един Епсън който е приличен и един Канон, който също ми го поФалиха, ама да видим Tired

# 142
да кажеш, като приучиш, че моя мъж не са мо няма да помогне , ами ще ме гръмне. нали съм обещала да не купувам нищо фотографско още 4 години, 8 месеца и 5 дни Mr. Green
колко парички са горе долу? аз имам разни стари филми, които надали стават за нещо, но да се пробвам все пак... ако не, мога да купя половин скенер от теб за един месец Simple Smile (под наем)

# 143

IvelinaAtanasova имам огромното желание да направя пълен албум и на Инчето, но за съжаление първите и четири години са заснети с един отвратителен лентов апарат Cry Снимките освен че ги имам само на хартия са с отвратително качество Cry Confused Сега ще си купуваме скенер и ще сканирам няколкото, които горе долу стават, за да мога да ги рамкирам Grinning

Аз все забравям, че наистина преди около 10-тина години, тя е там някъде, нали, май даже не бяхме чували за цифрови апарати. Нищо, нацелувай я!!!! Ще имаш възможност все пак да й направиш невероятни рамки от най-хубавите й и безгрижни години. Аз казвала ли съм ти колко много харесвам нещата, които правиш?  newsm78  bouquet

Дамаянти, има страхотни неща, аз набързо свалих всичко, което си ни събрала там. Благодаря ти   bouquet  bouquet  bouquet

# 144
елементите и другите неща, които качвате, триете ли ги в последствие? Аз още не съм започнала да събирам, но кажете ако триете да тегля навреме.

# 145
Не, стоят си където са качени...

# 146
Калина, 270 лв  http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09003152  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Аз само да се докопам до един такъв другия месец  и за по- дълго ще ти го предостъпя и без наем Hug
Аз елементи не трия, но Малена си е направила албумчето така че не вече да не можеш да теглиш в голям размер и много страдам, че не изтеглих книжките навреме Confused

Ivelina БЛАГОДАРЯ Hug  bouquet Hug  bouquet
На 8,5 години е Ина и наистина тогава нямаше много цифрови апарати. За първи път ползвах такъв 2002 година, когато ни зачислиха един служебен в офиса, да снимаме колите. Струваше майка си и баща си и аз тормозех шефа да ми го дава събота и неделя да снимам диването Grinning

# 147
  • София
елементите и другите неща, които качвате, триете ли ги в последствие? Аз още не съм започнала да събирам, но кажете ако триете да тегля навреме.
Аз не, имам си папка в мултипли с елементи и сега се сетих, че в датата много да ви качвам архивирани файлчета с интересни неща.Тях може би ще ги изтривам периодично, за да мога да качвам нови  Hug

# 148
Aз пък страдам много за цветята на Малена, обожавам ги ....

много страдам, че не изтеглих книжките навреме Confused

Тея цветните тефтери ли? Мога да ти дам сайта, от който да си ги дръпнеш....

# 149
Ами дай де Praynig

Общи условия

Активация на акаунт