ФОТОШОП 35

• 25 967
  • 608
  •   1
Отговори
# 210
Съмър така наистина е по-добре Wink

Кошничке мнооого харесвам стила ти напоследък!Хранителните и тази на Влади са супер!

Лулу кефи ме рамката с 8 месечната Марти!

Мира,честно да си кажа,мисля,че не си избрала подходящите текстури за последните 2 рамки.Бих ги заменила с по-естествени на вид - наподобяващи плат или хартия,добави истински копчета или нещо от сорта. Харесва ми повече старинния ти стил.
надявам се да не се обидиш.    bouquet

# 211
  • Вече в моята си приказка...
Мира,честно да си кажа,мисля,че не си избрала подходящите текстури за последните 2 рамки.Бих ги заменила с по-естествени на вид - наподобяващи плат или хартия,добави истински копчета или нещо от сорта. Харесва ми повече старинния ти стил.
надявам се да не се обидиш.    bouquet

Много ми е приятно, когато някой изразява мнение. Всяка критика и мнение за мен е от значение /има дори рима!/ Laughing Да ти кажа честно последните ми рамки и на мен не ми допадат особено. Пък и си ги изсмуках от пръстите. Правих ги снощи, когато бях малко уморена. Благодаря ти за съвета, ще се върна към старинния си стил  Laughing, че и на мен си ми най-харесва...

# 212
Какво ще кажете за тази рамка, май много се губят снимките на този фон newsm78

# 213
Мира-и на мен ми харесва повече предишния ти стил Hug
Искам съвет от вас какво не и е наред на тази рамка.Отдавна я мъча и не се получи както исках.

Също така и за тази.Какво да сложа на тоя лист или въобще да го махна?Изобщо нямам идеи какво да сложа там в ляво EmbarassedНещо нямам муза напоследък.Помагайте Hug

Горе в ляво където е печата бах сложила копче и го махнах за това седи така замазано Joy

# 214
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Лати на първата, плика ми е старинен такъв, а другото свежо много като цветове и стил!! Смени плика с новичък и шарен, цветен!

# 215
Кате нямам друг плик-шарен и цветен
Ще потърся и ще го сменя.А за втората?

# 216
Самър, може да кропнеш малко снимките и вместо цветята да са някакви по- морски елементи.
ква съм нагла, не стига че ми правят рамки, ми и критикувам  Mr. Green
Маленна, щеше да пускаш някакви статии от списание за ФШ, или аз съм изпуснала...още не съм прочела всичко от предната тема...
Айде, пробвах се с две рамки, но изсмукани от пръстите, почти нямам морски елементи.

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 19:37 от Ted_cat

# 217
Lati, за втората ти рамка, дали няма да стане ако прибавиш някакъв текст, или етикетче с подходящ текст?! Можеш да го "набучиш" с нещо, все едно е закрепен към листа. Лати, чудех се дали няма да стане да запълниш плика на първата ти рамка с кофичката, но с някакъв друг цвят или текстура и след това го дооформиш? Всъщност, никога не съм го пробвала този вариант, но може и да стане... newsm78
Хот, и на мен ми се струва, че трябва да прибавиш някакви по-слънчеви и морски елементи, мидички, вълнички. Мисля, че трябва да прибавиш и на горната снимка едно ъгълче, каквото си сложила на долната! Можеш и да ги съединиш по някакъв начин - с безопасна игла и телбот или друго подобно.
Ted_cat, трябва да потърся за нещо морско и да ти изпратя. Така ще бъдат по-слънчеви рамките ти. Харесва ми надписът "Летни момчета"

# 218
Благодаря много, Мира! Ще чакам с нетърпение  Hug  ted_cat@abv.bg

# 219
Lati , пробвай на първата рамка да сложиш сините четки или пък сините цветя върху плика newsm78. За втората - листа бих го направила бял ( като тези листи под снимката), а зеленият фон можеш да му смениш леко цвета - доближи го до зеленото на конците. Вместо надпис- може и четка, която имитира рисунка с химикал( момченце, цветенце... абе някаква скица).

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 21:01 от diemma

# 220
Ted_cat, изпратих ти няколко неща, дано ти харесат!  bouquet

# 221
lati, izvini me za latinicata.
za pyvata ramka:
cveta na plika mi haresva, obache  samiyat plik e mnogo goljam i prazen. dolnata chast na ramkata e mnogo izchistena, a v gornata sa strupani 3 snimki + nadpisi + yarki cvetya (ne im prechi che sa yarki, a che sa gore strupani). ot druga strana snimkite sa mynichki i malko se gubyat vmesto da stanat akcent na ramkata. imash li snimka, na kojato malcho da e poglednal v obektiva? taka malko se gubi kontakta. osven tova sa s edna ideja po tymni i nasiteni ot ramkata. malko da gi prosvetlish?

ako premestish nadpisa wyrhu samiya plik, shte se balansira malko po-dobre, a bukvite shte izpyknat vyrhu fona na plika.
cveta na nadpisa e mnogo blizyk do tymnite ukrasi na tagovete i se chete trudno.

za vtorata ramka sled malko, che sym na rabota i mi svyrshi pochivkata.

# 222
Благодаря, Мира, ще си проверя след малко пощата!   bouquet
Малко да се посмеете  Mr. Green

# 223
hahhahahaaa TED CAT !!!! mnogo yako! Bravo!

Lati? za vtorata ramka da si kaja? (nadyavam se, che ne syrdish... ama poneje se chudeshe kakvo ne i e nared)
tuk pyk snimkata idva malko po-bleda ot fona, i spored men e tvyrde malka. (tova maj e osnovniya problem)
na zelenoto listche (ako e malko po-bledo zeleno?) mve da napishesh neshto... naprimer nqkakvi  bebeshki razmisli.

# 224
  • София
Hot SummeR, наистина се губят, смени го
Lati, смъкни плика по-надолу, да се вижда половината му, снимките може повече да ги наклониш да са по-раздалечени една от друга.
За втората - това зелено изобщо не подхожда - нито за фон, нито за хартията. Направи я вертикална , а не както е сега хоризонтална. Сложи в центъра рамката и снимката, а отгоре и отдолу краси с нещо - това е моето виждане  Grinning
Ted_cat, първата е много сладка. А тази с Before i After - много идейна и смешна  Joy

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 23:25 от Vesika

Общи условия

Активация на акаунт