ФОТОШОП 35

• 25 813
  • 608
  •   1
Отговори
# 90
Дамаянти, мерси за идеите, ще си я оправя, че ще я пращам във Варна на другото детенце и искам да са ок

# 91
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Абе Кате ,скоро да си била на плаж пред Тоталли Романтик newsm78, гледах, гледах и май беше ти ,но ми беше неудобно да питам Embarassed
лелеее сигурно имам двойница, дебеличка ли беше като мен??? Joy Joy Mr. Green Не съм ходила там още!!!!  Mr. Green Да не си ме видяла другаде из Варна? Laughing

# 92
ООООх, добър ден и от мен. Лати, много хубава рамка, само като че ли нещо ми липсва горе в дясно... Може би ако обкантиш синия фон с някакви точки  newsm78
Дамаянти, прощавай за откровеността, обаче тази с младоженците не ми харесва. Цветовете са много убити, абе изобщо не ти е в стила. Надявам се няма да се обидиш, зная че носиш на критика ....
Иначе да ви кажа по въпроса за платените сайтове, аз съм на съъъъъвсем мъничко вече от това да започна да пазарувам от там. Просто има някои неща, които са неустоими, но няма как да се изрежат....  #Cussing out Ужас, просто някой път като харесам нещо и по пет минути го гледам, не мога да откъсна очи. Спираме единствено убедеността ми, че веднъж започна ли да купувам, няма да мога да се спраааааааааа...... Тея сайтове дето ги е дала Лулуто не съм ходила, чак ме е страх  Crazy
Айде разпис от мен, Кате пратила съм ти я на мейла ...

# 93
Здраейте! Аз досега само четях темата ви и се радвах на страхотните рамки,които правите и се пробвах и аз и реших да ви покажа какво се получи Wink

На мен много ми хареса как се получи,като се има предвид,че ми е първи опит:) Надявам се и на вас да ви хареса

# 94
  • Вече в моята си приказка...
Magy_N, много добре е станало. Поздравления! Единствената ми забележка е на малките снимки да им дадеш малко сянка. Може би трябва и на безопасните игли да се даде, не съм сигурна, но пробвай! И не съм сигурна за цвета на четките - дали няма да е по-добре да са зелени или сини? newsm78
Ами големината на рамката каква си я дала?

# 95
Magy_N, много добре е станало. Поздравления! Единствената ми забележка е на малките снимки да им дадеш малко сянка. Може би трябва и на безопасните игли да се даде, не съм сигурна, но пробвай! И не съм сигурна за цвета на четките - дали няма да е по-добре да са зелени или сини? newsm78
Ами големината на рамката каква си я дала?

хмм..нямам никаква идея как да ги направя тия сенки... а иначе за четките не знам,но на мен в този цвят ми харесва:)

# 96
  • София
Кошнич  Hug  Heart Eyes
Трябваше да е по-стилна - за това е такава, но пък ме амбицира да пробвам нещо по-весело, че булката е доста колоритна личност (в хубавия смисъл на думата)   Joy Laughing  Hug
А ти не знам от къде сваляш или от къде купуваш, ама имаш много интересни елементи.Искам буквите които имаш и черната дантела - мрън  Praynig
Твоят стил доста се е променил от началото до сега.Преди ги връткаше едни такива симетрични  Joy  Hug  Heart Eyes
Маги, добре дошлаНе хапем - само критикуваме, гардивно при това Wink ) , така, че пускай смело  Hug

# 97
Не знам защо така излизат снимките ми. Ще ги пусна сега така:

http://gstaykova.multiply.com/photos/photo/18/49

http://gstaykova.multiply.com/photos/photo/18/48

# 98
Дамаянти, пробвай ти пробвай още няколко варианта, пък после и върху още няколко снимки - аз после трябва да има откъде да крада идеи, септември сватба ще снимам Mr. Green

Лати, освен вече споменатото, може да издърпаш нагоре животинките и съвсем леко надолу етикетчетата с надписите.

Magy_N , кликваш два пъти върху слоя, на който искаш да сложиш сянка. Отваря се меню и чекваш най- горе дясно. Някакъв shadow пишеше, обаче точно какъв, да каже някой който в момента може да отвори фотошопа.
На оранжевите четки ми харесват - връзват се с блузката на дребосъка Grinning

# 99
Ето позаиграх се със сенките...май ми харесва как стана..не знам вие какво ще кажете:)

# 100
  И на мен ми харесва:) Само ще те помоля да пускаш снимките в малко по- малък размер в темата Praynig Админите са въвели ограничение да са до 500 пиксела по дългата страна.

# 101
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Леее лееее КОШ!!!! Hug Hug Hug УБИЕЦ, Просто нямам ДУМИ!!! Много КУУУЛ!!!
Моите отиват в коша!!!!! Whistling Whistling Whistling Embarassed Mr. Green
Диването ще полудее и пак ще се влюби в себе си като се види!!! Joy
ТЕНкЮ!!!!
  Heart Eyes

# 102
Кошнич  Hug  Heart Eyes
Твоят стил доста се е променил от началото до сега.Преди ги връткаше едни такива симетрични  Joy  Hug  Heart Eyes
Такава съм си аз, винаги се стремя към симетрия, дори и сега, макар и по-неуспешно  hahaha И все пак нали се уча, търся прогреса...
Както и да е, качвам ти черната тантела, която искаш.
Кате   Heart Eyes
Сега се прехвърлям в готварския да търся как се готви пиле с ориз. Мойто "мило" е решило, че като съм в отпуск трябва да си прекарвам времето в готвене newsm66

# 103
  • София
Кошнич, убиваш ме  Joy Искам и шарени букви пък  fiuuuuuu icanfly 
Ето за проба , чакам критиките  Crossing Arms Whistling Laughing

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/1/79?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F1%2F79

# 104
Дамаянти, чувствай се длъжна да ми пращаш всичко макове до които се докопаш, тези включително Joy Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт