ФОТОШОП 35

• 25 894
  • 608
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
здравейте момичета, може ли някоя да ми изпрати линк към някоя версия на фотошопа, за да си я изтегля?

# 196
  • Вече в моята си приказка...
Май сама ще си поствам. Лека-полека ми се завръща желанието да правя рамки. Ето още една:

Липсва ли й нещо? Нищо не казвате...

# 197
MiRa_55 и двете ми харесват, но първата повече Peace Hug
MadGirl благодаря Hug
caisa аз не знам, на мен ми го инсталираха от диск Rolling Eyes

# 198
Пускам една рамка, да ми кажете дали трябва да променям нещо Thinking

Големи благодарности на Дамаянти  за споделените елементи newsm51

# 199
Аз бих махнала двете копчета между снимките и вместо това бих сложила някакви рамчици на самите снимки - тип сламки, въженца или просто стандартен контур от stock, но примерно в мръсно бяло като на цветчетата. Бих прехвърлила надписа долу, до мишока, а китката на негово място. Пак лично аз бих мацнала и фона с някаква по- дискретна четка, ама аз нали си падам по циганийките и шаренийките, та не знам.....
Снимките са много весели Hug И идеята за рамката ми харесва Heart Eyes

# 200
лулу! мнооого благодаря за съветите, ще я променя както казваш и пак ще я пусна  bouquet  bouquet  bouquet

# 201
Summer, много благодаря за рамките!  Hug
Аз днес се пробвах да рамкирам, но не се получава. Особенно снимките от Двореца са си така красиви, че не смея да изрежа нищо, тях май ще ги изкарам в оригинал.
Кошничке, много е хубава морската на Влади, искам и аз такаваааааааааааааааа   newsm45
Момичета, страшно е хубаво да си си у дома...толкова се радвам, че си спя на моето легло, че съм като в транс  Mr. Green Чак другата седмица сигурно ще дойда на себе си и ще подхвана серизно рамките.  Joy

# 202
Ted_cat наистина понякога някои снимки са по-хубави без рамка Grinning
Ето и поправения вариант на рамката, ако нещо пак не е наред - казвайте Wink

http://img442.imageshack.us/img442/865/chgeeb7.jpg

# 203
Hot SummeR, na men ramkata mnogo mi hareswa, bih dobawila malko kafqwo wyw fona

nadpisyt, po-tochno shrifta mi se struwa nepodhodqsh

# 204
Hot SummeR, na men ramkata mnogo mi hareswa, bih dobawila malko kafqwo wyw fona

nadpisyt, po-tochno shrifta mi se struwa nepodhodqsh
още кафеви четки ли?

# 205
  • София
Ели, много сте сладки на снимката в подписа Grinning

Тенкс, Лулу!Последните ти са чудесни, прекрасни,много ми харесват!
Харесах още рамките на Ванда, Лати и Весика.
Ето нещо много елементарно от мен:

# 206
Ели и снимката и рамката са страхотни! Мишето сякаш замисля нещо с тази хтира физиономия и тия "разхождащи се" прътчета Grinning Аз понеже днес съм на вълна градивна критика, та да попитам няма ли да е по- добре ако оставиш повече място над и под момиченцето отстрани newsm78

# 207
  • София
Ели и снимката и рамката са страхотни! Мишето сякаш замисля нещо с тази хтира физиономия и тия "разхождащи се" прътчета Grinning Аз понеже днес съм на вълна градивна критика, та да попитам няма ли да е по- добре ако оставиш повече място над и под момиченцето отстрани newsm78
Критика приемам всякаква, даже е добре дошла.Много се притеснявам да ме хвалят фалшиво.Ще пробвам да махна едното копче и да сваля девойчето надолу.Замисля, да, татко й да я носи на конче hahahaвсе едно че не е 20кила, ако не-сладолед.Само ми се пазари напоследък.
Забравих да кажа- добре дошла , Тед!
И едно питане към Кошничката, защо не си направиш албумче с нещата дето твориш, много ми се иска да разглеждам от време на време нещата ти, а нямам време да се ровя из темите.Предполагам , че и на други хора ще им е много приятно.

# 208
Мисля, че така наистина се получи по-добре рамката Grinning Благодаря за градивната критика на лулу! и Malenna  Hug

http://img249.imageshack.us/img249/2672/poslednaeg4.jpg

# 209
 Hot SummeR, така си е добре
имах предвид нещо по тъмно кафяво за контраст, но крайния вариант си е добре, няма какво да го чоплим

Общи условия

Активация на акаунт