ФОТОШОП 35

• 25 964
  • 608
  •   1
Отговори
# 570
Карменче, много са хубави, но на втората цветята ми изглеждат разтегнати някак си  Confused (бе само аз ли ги виждам така  newsm78)
Само ти да.
Спамерки hahaha  Joy hahaha Joy

# 571
Благодаря момичета!Ама колко сте бързи само  bouquet

# 572

Карменче, много са хубави, но на втората цветята ми изглеждат разтегнати някак си  Confused (бе само аз ли ги виждам така  newsm78)

знам ли? при мен са нормални... newsm78

# 573
  • Варна, а по празниците в Ямбол

знам ли? при мен са нормални... newsm78

И моите днес бяха нормални, ама Дамаянти каза,чеса криви  hahaha Дамаянти,в твоя телевизор е повредата  Hug Wink

# 574
  • София
Ужасни сте  Crossing Arms smile3534
Няма ли да пусне някой нова тема деее   Whistling

# 575
# 576
  • Вече в моята си приказка...
Ето, нещо което направих по темата за любими храни /е, при мен не е храна, но пък ми е любимо Mr. Green Mr. Green/. Понеже не съм сигурна дали е точно за тази тема, в смисъл не е рамка и за да ви погъделичкам любопитството  Mr. Green Mr. Green ето ви линк:

http://images.mimivi.multiply.com/image/3/photos/4/500x500/97/4e … LzZMBejAtjaflL1Mg

Сега, когато видяхте "произведението ми", моля и за коментари!

Е, моля ви, почакайте с новата тема!!!

# 577
Мира, виждях един много як колаж...

# 578

Ами не бях сигурна точно дали е колаж, какво е! Опитах се да направя рамка с любимата ми бира, ама Sick Реших да използвам максимално четки, и... това е резултата! Laughing

# 579
Мира екстра е!И каква е запотеничкааа....

Абе Кош,какво направи с мен ?До сега събирах снимков материал в готварсия!Иде миии...да изям хладилника,ей Joy

# 580
oooooooooo, mira, много е добро

аз да се разпиша с най-любимият ми мъж! обичам гоооооооооооооо!
http://malena2004.multiply.com/photos/hi-res/295/9?xurl=%2Fphoto … 2Fphoto%2F295%2F9

# 581
Peace  Peace   Peace
Лулу третата е просто  Hug
Ето и от мен две рамки на двама мъже, макар и малки  Mr. Green
На първата нещо ми се струва празно в горният ляв ъгъл и се чудя дали ще е добре ако сложа таг-че newsm78 (Баткото преди около 2г.)

П.п. А и не споделям мнението, че щом детето е момче сме ограничени  и в рамкирането Naughty  Вярно, че в магазините се предлагат повече неща за момичета, но тук нещата зависят от това, което предлага нашето въображение Hug
Лека вечер!

# 582
Malenna, мисля, че това е  една от най-хубавите рамки, които си правила!

# 583
Malenna, мисля, че това е  една от най-хубавите рамки, които си правила!

стига бе, майтап си правиш

мислех да напиша в предния пост, че това е една от най-лошите ми рамки
но за толкова любим човек е ужасно трудно да направиш нещо красиво, след като той е най-красивото нещо на света

мммммммммм, миличкия ми той, разчувствах се Cry

# 584
Malenna, Много съм сериозна дори! Страхотно ми харесва и не го казвам просто ей-така, за да ти направя впечатление! Допадна ми като цветово съчетание. Не очаквах, че толкова ще си подхождат зеленото и лилавото! И отстрани текстът, предполагам е песен на Дж. Майкъл, дава завършен вид на рамката!!!
Поздравления!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт