Отговори
# 105
Добрутрууу!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Виждам тук еуфория някаква е настанала?!!!  Crazy Crazy  Аз ще се спукам от любопитство също. Не е добре така... и никаква графика не съм видяла  Crossing Arms Айде чакам мамчето да се похвали!  Hug Hug

Аз да ви кажа вчера на прегледа никави гащи не видяхме. Но голям смях падна. Бебето беше "седнало" по турски, а после си навири краката над главата и така си стоеше. А ние трябваше да взимаме мерки.. голямо ръчкане падна с ултразвука и не се мърдаше и това си е. Страшен инат! За сметка на това му разгледахме стъпалата и петите подробно и обстойно.  hahaha hahaha А и пъпната връв беше между крачетата, така че - нъцки. Другия път! Голям срамежливец, на баща си ще да се е метнал  Twisted Evil

А кучето, какъв номер ни изигра. То понеже спи в друга стая, защото е много шумна - ходи напред-назад, лочи вода, души, иска да те целува докато спиш, което е ужас. Та вчера за първи път ни събуди с дране, тропане, бутане на вратата и скимтене. Умрях от уплах в първия момент  Sick Отворихме вратата - нищо, сложихме и вода и пак си легнахме. След 5 минути пак същото и ние я взехме при нас да спи. Веско ми каза, че явно е усетила нещо - след 5 минути започна голямата буря и гръмотевиците!!!   Shocked Цяла нощ не мигнахме, а тя легна до леглото и умря! Ама втори път на този номер няма да се вържем...  Twisted Evil Twisted Evil

Айде надух ви главите! Ще надничам за добри новини! Прегръщам ви!!  Hug Hug  bouquet

# 106
жаси много си нетърпелива бе душко  bouquet

# 107
  • Варна
жаси много си нетърпелива бе душко  bouquet
Бе аз подозирам кой е.

# 108
Привет сладурани  Hug

Бързо да си казва нашата бъдеща МАМА и да сподели с нас радостта ГОЛЯМА

Вес, ние с коремчо сме много добре - Благодаря ти  Blush  Hug Изкачваме върхове, разхождаме се по планини, карахме картинг - луда работа. Но вече ще го давам по-спокойно...  Blush Утре съм на преглед и вече нямам търпение... Ако бебешора реши може да ни покаже с какви гащички е  Laughing Всички около мен ми казват, че ще имам момче, дори една приятелка ми посолила сол на главата  Joy Joy Joy - утре ще видим дали са познали  hahaha Joy

Морги,  Joy Joy Joy Много е срамежлив вашия бебок, но все някога ще се види  Joy Joy Joy А кучето ви е много хитро  hahaha  
Аз снощи също чух бурята и се сгуших в Тошко, а той миличкия си спинка ли спинка  Hug Hug Heart Eyes

# 109
# 110
# 111
  • Варна
Вече наистина знам. Mr. GreenНе е това което си мислех преди,но вече открих. Mr. Green

# 112
Това е линк, ДесиТ - натисни и ще видиш Wink

Голди е

# 113
  • София
Леле,страшно много се радвам за Голди! Hug Hug

# 114
  • Видин
Добър ден! Hug
Август наистина започва страхотно!
Нашето златно момиче ще си има малко злато! Хайде да и е на късмет!
  bouquet  bouquet  bouquet

Голямо чакане падна за новината ама си заслужаваше... Grinning

http://iskam-bebe-chat.hit.bg

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 10:26 от Жаклин

# 115
Брагодаря ти Славундер  Hug Hug Hug
Безкрайно съм щастлива за нашето момиче...... ЧАКАНЕТО НАИСТИНА СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ...

Скъпа Голди, въпреки всичко преживяно знам, че оттук нататък те очакват само ХУБАВИ НЕЩА.... ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ХУБАВИ МИСЛИ, ЛЕКА И СПОКОЙНА БРЕМЕННОСТ И НАЙ-СЛАДКОТО БЕБЧЕ ПРЕЗ АПРИЛ

# 116
  • София
ЧЕСТИТО НА БЪДЕЩАТА МАМА!   bouquet
Лека и безпроблемна бременност, изпълнена с много сладки мигове, които да станат още по-много и още по-сладки, когато след 9 месеца се появи прекрасното малко създание!  Hug

# 117
Момичета, до петък ме няма.

Междувременно всички да взимат пример от Голди и в най-скоро време да се похвлят с двойка!

# 118
И тук честито на Голди   bouquet но имам чувството че добрите новини още не са свършили Wink

# 119
  • Видин
Хубави неща се случват тук  Party
Аз обаче искам да споделя с вас горчивия ми опит с един гинеколог тази сутрин.Беше изключително некултурен, нито един път не ми се усмихна, въпреки че аз се хилех като краставица.Кво да направя, гледам да съм мила и усмихната винаги Crazy
Та влизам аз и му обяснявам, че имам течение от няколко месеца бла бла с всичките му подробности.Той 10минути само пишеше некви глупости и си щракаше по компютъра.Каза ми да се подготвя да ме погледне.Реших,че няма да е само преглед, ами и с ехограф ще погледне (изрично казах,че отдавна не съм ходила на преглед.) и той ми се сопна 'Как да гледам течението на ехограф?!' Пълен тъпак
После се почна един неприятен преглед - предишния ми гинеколог беше супер внимателен, а тоя все едно ровеше в парче торта  Close
След това ми предписа някакви лекарства, за които дадох 20лв и каза че МОЖЕ и да помогнат, но не бил сигурен.Ако нямам подобрение да му се обадя ...
Сигурно ако бях отишла на частно при него щеше да е много по-културен и любезен.Исках да пусна изследвания разни като цитонамазка и хламидий ама трънки ... то с такъв човек как да говориш на тема бебе, сигурно щеше да ме подпука от вратата.И така моите опити и изследвания за бебе ще останат за октомври когато ще си ида при моя доктор във Видин.
Съветвам ви да не ходите при д-р Димитър Бояджиев в Несебър, няма да останете доволни...  #Cussing out
И така споделих с вас и ми олекна, дано тези лекарства да помогнат и бебка по-скоро да се появи  Praynig Praynig Praynig
Успешен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт