Отговори
# 135
Аз друга мама разконспирирах  вчера Mr. Green, ама то защото Голделина беше заключила графиката  Laughing.

Верич, голяма съм шматка  smile3555 и си вися още в стария списък. Записвам се за 25 август  Grinning

# 136
Здравейте,момичета!
 Нося ви много слънчево настроение от моренцето!  Много хубаво си изкарахме,чак решихме и да поостанем още няколко дни от предварително плануваното. За жалост не можехме да отлагаме прибирането до безкрай,че и тук работи си имаме...
 Честито на всички,които са се сдобили с две чертички, докато ме нямаше. Нямам време да чета темите,които са се изписали,но прегледах списъка и видях новите попълнения:))
 Имам нужда от стиснати палци за утре. После ще пиша пак.

# 137
  • Видин
Добро утро,момичета. Искам да ви помоля да пуснете едно гласче (ако вече не сте) за Криско.Линка към сайта е в подписа ми.Вчера едва заспах при мисълта с какво трябва да се справя това семейство, а аз съм тръгнала да се вайкам, че мойто бебе се бави...Наистина много мъка има по тоя свят и не знам защо се получава винаги хубавите хора да страдат.Както и да е, ще съм благодарна ако пуснете по едно гласче и разпространите на приятелите си..Дано да успее да се нареди в първите 6 и да вземе някакви парички за лечение Sad
Пускам и линк към темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0

# 138
Здравейте момичета кокичета!

Мани, и на мен ми е много мъчно за мъничето Криско, такова нежно създание....направих и продължавам да правя каквото мога, и се моля по-скоро да оздравее юначето!  Praynig

Кате, приятна почивка на Охрид, непременно си вземи камъче от езерото.... Simple Smile

Роши, цункам те и аз и се радвам, че всичко е наред  Heart Eyes

Какво ли става със Стелето.... newsm78  Thinking

Успешен четвъртък....и стискам палци за всички, чакащи и нечакащи.... Hug

# 139
здравейте момичета.не съм чела от вчера какво сте писали защото нямам време влизам само да ви кажа че сега говорих със Стела и ми каза че сега изследванията са по-добри.може да я пуснат за събота и неделя(за срещичката Mr. Green)но най-вероятно в понеделник пак ще се върне в болницата да лежи.
а и друго-вчера със Стеф си прекарахме супер.бяхме само двете защото  всички тук в пловдив са несериозни и много ангажирани.ама ние макар и само двете си изкарахме супер.и да ви издам една тайна мъжа и е голямо сладурче Laughingтой се мерна за малко
аз вчера бях на изследвания и се оказа че пролактина сега ми е в нормите но продължавам да си пия хапчетата и ще действаме.да се надяваме че август може и ние да направим нещо.
сега ви оставям и ви желая лек и спорен ден Hug

# 140
а и друго-вчера със Стеф си прекарахме супер. ама ние макар и само двете си изкарахме супер.
Мдам, и аз туй искаm да кажа - така весело не си бях прекарвала от сума ти време Grinning
После бях ухилена цяла вечер, все едно са ме водили във увеселителен парк Crazy
Само дето беше адски студ, а Мушкото по потник - надявам се да е пила някой Фервекс ooooh!
Да кажа на форумската общност, че тя е прекрасен човек, невероятно излъчване и отношение има - просто да ти е кеф да си в компанията й Hug

и да ви издам една тайна мъжа и е голямо сладурче Laughingтой се мерна за малко
Точно в това му състояние, с тая пораснала брада, прилича на поп, ама утре преди да заминем, ще се приведе в ред, да не уплаши нашите Crazy

# 141
еее Стеф стига ма хвали че ще си помислят че ти плащам за реклама.не съм ма аз съм македонска гаднярка Joy
а за Иван няма да говориш тъй.много си е хубаво момчето и с брада Hugайде като се завърнете и вие една среща ще си спретнем

# 142
Задължително, снощи разправях на Иван и тпй много се въодушеви и иска да се видим по семейному Laughing
А ти пи ли нещо като се прибра (изключвам алкохолеца  Mr. Greenumnikuu

# 143
пих пих чаша вино и 3 витамин С-та Mr. Green

# 144
  • На един клон
Алоууу,чата!
 Mr. Green

# 145
въх Кукумявке Mr. Green.
еее ние тъкмо бяхме дресирали модераторките седмичната тема да е по сумати страници..ама сега малко се поотпуснахме и веднага скастряне Whistling smile3534
недей че да не дойдат ония приказливите че немойм ги озъптим.добре че са в чата Laughing

# 146
  • София
как беше линка за чата все го губя  Blush Blush Blush

# 147
# 148
Здравейте,момичета! Малко със закъснение искам да си призная,че на 17.07 видях  и аз EFP Исках да мине време и да видя тупкащото сърчице,преди да си кажа. Е,днес го видях. Много е мъничко още,но се надявам бързо да расте:)) Не искам да разбира никоя от вас какво шубе ме гони. Не искам честитки- ще ги приемам през март! Стискам палци на всички ви да усетите трепета от появата на втора чертичка,но много по-силно стискам палци всяка от нас да има щастието да гушне живо и здраво детенце! Хайде сега ме преместете малко по-нагоре в списъка:)

Муши,колко дни ти е цикъла? Понеже все в графиките се ровя и нещо си ми съмнителна:)))  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 149
Аз се чудих защо снощи искаше стиснати палци Hug
Мисли позитивно и бъди спокойна - всичко ще е както трябва!

Общи условия

Активация на акаунт