Отговори
# 165
  • София
захаросана, дано не ти дойде, а ако случайно се появи, мога да ти вържа един червен конец с пожелание за следващия месец.
На КикиНики и вързах един червен конец и пожелах да забременее. Та резултата се вижда. Стискам палци.

# 166
Честито и от мен на всички!!!! Мен ме отпишете вече ме боли всичко .Бях записана на 04.08.2007г., но съм сигурна че ще ми дойде.

# 167
4естито на вси4ки забременели и тук в седми4ната...Толкова сьм Щастлива,4е успяха голяма 4аст от ветеранките Mr. Green  Heart Eyes Hug
Малко схванато пи6а,но така е с КРЕДОР_а,и4 не му вдявам Mr. Green
Ееееее,на Бургаската сбирка Ще бьде велико Hug

# 168
  • София
KikiNiki Честита бременност и от мен!   bouquet
А така влечете крака, че да опустее тука малко от познати муцунки Hug

# 169
KikiNiki    bouquet Hug Hug Hug

# 170
# 171
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МОМИЧЕТА
ТОЛКОВА МНОГО МИ ЛИПСВАХТЕ,ЧЕ НЕМОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ
НО НЯКАК СИ НЯМАХ ЖЕЛАНИЕ НИТО ДА ЧЕТА НИТО ДА ПИША ИЗОБЩО ЗА НИЩО,БЯХ ПОГЪЛНАТА ОТТ ТОЛКОВА МНОГО РАБОТА ,ЧЕ СЕ СРИНАХ ПРОСТО

НО СЕГА СЕ ЗАВРЪЩАМ И ИСКАМ ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ,
ЩЕ СЕ ЖЕНЯ НА 24.08.07 И СЕГА ЩЕ ВЛИЗАМ ПО РЕДИЧКО,НО ОБЕЩАВАМ ДА СЕ ПОЯВЯВАМ ПОНЕ ЗА ДА ВИ ПРОЧИТАМ КАКВИ ГИ ВЪРШИТЕ
ГЛЕДАМ МНОГО БРЕМЕНЛИЙКИ СИ ИМАМЕ ПАК
[ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ТЯХ
ОБИЧАМ ВИ СЛАДУРКИ

# 172
  • София
Честито и от мен на всички!!!! Мен ме отпишете вече ме боли всичко .Бях записана на 04.08.2007г., но съм сигурна че ще ми дойде.

pav111, тогава ми е рожденния ден. Много искам някой точно тогава да се похвали.. ще ми е на късмет.
Дано не ти идва. Дано изобщо не ти дойде в близките 9 месеца.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 173
  • София
geri-meri(popins) да докладваш подробности ей  Peace

# 174
  • И аз не знам къде...
няма да съм и аз в кюпа.а  и нали на срещата сега трябва някой да изпие алкохола все пак.то всички вече надуха коремите та на мен се падна тая задача.така че аз ще съм друг път.

Ааааа, не са всички, не са! Мен що ме забрай smile3534!

То и аз ще съм за друг път! Не че имам лелка още, ама т.к. и бебе няма, сега си я чакам! Ама много стана вече! Цели 20 дни. Дано вече да идва и да си отива, че ми омръзна този месец!

# 175
Здравейте,момичета! Малко със закъснение искам да си призная,че на 17.07 видях  и аз EFP Исках да мине време и да видя тупкащото сърчице,преди да си кажа. Е,днес го видях. Много е мъничко още,но се надявам бързо да расте:)) Не искам да разбира никоя от вас какво шубе ме гони. Не искам честитки- ще ги приемам през март! Стискам палци на всички ви да усетите трепета от появата на втора чертичка,но много по-силно стискам палци всяка от нас да има щастието да гушне живо и здраво детенце! Хайде сега ме преместете малко по-нагоре в списъка:)

Муши,колко дни ти е цикъла? Понеже все в графиките се ровя и нещо си ми съмнителна:)))  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
КикиНики,всички октомврийки трепетно и с нетърпение очакваме  така важния март.Стискаме палци,да се сбъдне това което заслужаваш.С теб сме и те обичаме Hug Hug Hug

# 176
  • E-CLM & CH-VD
Kikiniki, честито и от мен!!!   bouquet   bouquet Hug

Фрики, ти какво, да не се нареждаш на опашката за братче/сестриче на Андрес?  Mr. Green

# 177
  • близо до София
KikiNiki   bouquetFlowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed
След осем месеца ще ти честитя!!!
Муши за теб още има шанс този месец!!!   Praynig

# 178
KikiNiki, няма да ти честитя - само ще ти пожелая бебчето да расте със скоростта на светлината и следващият път като идеш да го видиш как ритка  Hug
Гери Мери, на теб ти пожелавам най-прекрасната сватба и нека това бъде вторият по значимост ден в живота ви след раждането на едно сладко бебче! Само хубави емоции и ще чакаме снимки после да видим най-прекрасната булка!  Hug  bouquet Heart Eyes
П.С. Стана ми едно такова мило като се сетих, че почти по това време миналата година и аз бях булка - на 19.08.2006. Точно ме тресеше предсватбената треска - това готово ли е, онова как е и т.н. Съвсем скоро имаме годишнина   Blush което ме подсеща - момичета давайте идеи за подарък на милото, какво се подарява на годишнини от сватбата  ooooh!

# 179
Гери-Мери, чудесна новинка ни носиш - браво, желая ви весели мигове околко сватбата и дълъг семеен живот Grinning
Аз се чудех къде се запиля толкоз време, а то - младоженци Flutter

Общи условия

Активация на акаунт