Рицарки на бялото кантарче - 30.07. - 05.08.

• 20 192
  • 578
  •   1
Отговори
# 345
Дубрутру слънчеви  Hug
от оная вечер бях без нет. Доставчика вече ша го обезкостя  #Cussing out

От вчера вече съвсем официално съм собственичка на черната корсарка  Blush Черпя ви по случая

Отивам да ви чета  Heart Eyes

Хубав, усмихнат и спокоен ден   bouquet

# 346
Добро утро и от мен,май ме забравихте вече!!!!!
От днес почвам пак Дюканската диета че го докарах до кривата круша станах пак 58.0кг.
Вече ще съм по редовна в писането че без вас всичко е обречено на неуспех,поне за мен.

Честита ти кола Мечтаеща!Да си е караш безавариино.

# 347
  • София
само, добро утро, че ме мързи да мисля

# 348
Здравейте, момичета!
От два дни все сядам да пиша и все не ми остава време до края  Sad
Току що се разправях с едни молуууумник  /служебно/, направо ме изкара извън кожата  #2gunfire #Cussing out
Аз днес се престраших да се кача на кантара, че последните две седмици я карах през просото, и цикъл и болест ииии. Обаче качам се аз и очаквам поне две кила от отгоре пък то нито едно  Laughing, като се има предвим че уж не беше много постоянно свалено, направо щях да си ударя гъза в тавана  hahaha hahaha
Тази вечер ще имам гости, баща ми и жена му и свекито  свекъра. Че сега ще се захващам да чистя и да готвя, че не ми се ще после да ме коментират /мащехата де/.
Приятен ден от мен.
Бебче как да не те помним бе, помним те  Hug Ти до колко беше свалила, че се притесняваш толкова  Simple Smile
Мариетке   Hug
Литълче, честито ти!

# 349
  • Пловдив
Литълче, леко и безаварийно!  newsm51 newsm01  car003

# 350
ами бях стигнала до 53кг

# 351
  • Пловдив
Добро утро и от мен,май ме забравихте вече!!!!!
От днес почвам пак Дюканската диета че го докарах до кривата круша станах пак 58.0кг.
Вече ще съм по редовна в писането че без вас всичко е обречено на неуспех,поне за мен.

Честита ти кола Мечтаеща!Да си е караш безавариино.

Ами може да пишеш и при Дюканките тогава  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211257.0    bouquet

# 352
Днес обух един панталон , който купих още ноември месец и досега само седеше на закачалката !
Черпя по случая ...

# 353
  • София
Ами честито
А снимка

# 354
Мечтаеща аз не съм много по марките коли и първоначално не схванах за какво черпиш , но ето подсказаха за какво става дума !
Честита ти продобивка ... да си я караш дълги години !
Ето и едно парче , което аз лично обожавам да слушам в колата
http://www.vbox7.com/play:e6a747b1

# 355
Ами честито
А снимка

За снимка трябва да падна поне още два размера ... за да се престраша .
Поне вече съм убедена , че съм свалила доста - този панталон не можех да го закопчая посмъртно .
Сега идва ред на едни дънки с камъни сваровски от страни ... толкова им се точа и съм забила сериозна сума в тях .
Но като ги гледам поне 10 кг , за да ги закопчая Joy ( с тях ще пусна снимка )
Имам ужасния навик да купувам дрехи , които са понякога с по два номера по малки и ужким да ги чакам да ми станат . Wink

# 356
  • Пловдив
И аз ще черпя след малко, само да изнамеря режимна почерпка  Joy

# 357
Днес имам още 400 гр надолу .
Направих два протеинови дни и днес зарязах Дюки .
Бях си поставила цял да сваля до едни определени килограми до морето и сега погледнах , че остават само 6 - имам 20 дена .
Не ми се измъчва с месо и яйца по тези жеги , ядат ми се салати ... зимата може и да се пробвам по сериозно с Дюки , поне видях , че се сваля яко .  Sunglasses

# 358
а аз в протеиновите дни наистина задържам течности и вече ще се откажа да си правя експерименти. сутринта кантарът показа 88,300. прибрах се чак сега. за съжаление толкова много задачи имах, че пих само кафета и кантарът на обяд показа 86,9 кг, което значи че съм пикала като крава задържани течности. защото и вода не можах да пия, само кафе.
сега хапнах 300 г скумрия в лют доматен сос (общо със соса 300 г).почвам да пия вода и ще мисля за довечера. може да сготвя пиле с лук и къри и гъби. диетично е и режимно. моите хора много го ядат.на тях им го запичам във фурната с малко прясно мляко и топено сирене и ядат, та им пукат ушите. за себе си отделям предварително с повечко лук:)))

# 359
  • Пловдив
Ами днес правя половин година, откакто влязох в правия път и съм режимна, така че черпя  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт