Рицарки на бялото кантарче - 30.07. - 05.08.

• 20 142
  • 578
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Пуки, как вадиш захарта от лютеницата?!  newsm78

# 76
Пуки, как вадиш захарта от лютеницата?!  newsm78

Crazy бъзикам се , тя е едно от нещата , които знам , че не трябва да ям ... та се оправдавам , пък който се върже  Wink

# 77
  • Пловдив
Жалко Sad Надявах се и аз да мога да си хапна Wink

# 78
Вещи, има една лютеница на Дерони - която е за диабетици.
Води се , че няма захар.
И в интерес на истината не е така сладка и вкусна като обикновената.  Grinning
Купи си от нея. Ще я намериш по щандовете за диабетични храни.

Лу, под ябълката съм. Само дето те са 5-6 ябълки - та ще притичвам от под дърво на под дърво.  hahaha

Къде е МиметоRolling Eyes  wait

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 11:28 от huffman

# 79
Здравейте!  bouquet
Извинявам се за небрежносттарно искам да ви попитам тук всеки спазва различен режим или се придържате към различни?Ако някой ми отговори ще ви бъда много благодарна,защото виждам колко много сте свалили ,а и аз имам много за сваляне и бих искала да се присъединя към вашия форум!  bouquet

# 80
Целувчице, добре дошла Hug
Моля те да избереш друг цвят, този ми избоде очите. #Crazy
Тук всеки спазва различен режим.
Дай малко инфо за себе си, колко имаш да сваляш.

# 81
  • Пловдив
Здравей Кис, ще се радваме ако се присъединиш към нас. Тук сме основно на два режима - ВМ-НВД и Пиер Дюкан - и за двата режима има отделни темички, но тук си казваме резултатите, защото принципът общо взето е един и същ. Погледни ги и може да си харесаш един от двата   bouquet

# 82
Жалко Sad Надявах се и аз да мога да си хапна Wink

Е какво ти пречи в смесените дни при Дюки да намажеш някоя пържола обилно с лютеница ... хъ хъ
Намери домашна , ако толкова те е страх от една лъжичка захар .
Моето меню нищо , че е далеч от всички диетични принципи , пак има ефект .
Ако можеше да ви покажа как ми се вее панталона и как през две минути си го придърпвам , за да не го изгубя някъде .  hahaha
Остава си верна теорията , че ядеш ли под калориите , които са ти нужни , нема начин да не заслабнеш пък било и то бавно . Mr. Green

# 83
  • Пловдив
Аз имам домашна лютеница, но свеки никога не изпущаше захарта. Все пак тази година имам някаква надежда, защото си е въобразила че има захарна болест и прави компотите с подсладители дори, та може да спести захарта в лютеницата. Но ... всъщност тя е пържена и пак не става  #2gunfire

# 84
 newsm81
Вещи е сменила лентичката и си трае   bouquet

# 85
  • Пловдив
Мерси, Хъфи  Hug

# 86
Аз сега спазвам един режим само на плодове но 1-1,5 кг горе долу.Тежа 77кг и съм висока 170см , а целта ми на първо време  е 60кг.Напълнях от пиене на хомони и от 54 станах 80 (за половин година)  newsm45.Но съм решена до средата на септември да стана поне 64 защото имам важно събитие.Та затова започнах на плодове.за да свалям по-бързо трудно ми е та затова хапвам повече но съм упорито магаре и няма да се предам. smile3534
Щом съм на плодове мога ли пак да се присъединя към вас,ако не е редно няма да се обидя!Благодаря ви много все пак ,много сте мили! newsm51

# 87
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ОНКА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!   bouquet
Добре дошла на Kiss_me !
Вещи, честито намаление!
Попче, ти намалила ли си или си качила? Щото лентичката показва намаление, а ти се оплакваш от покачване.
Аз тая сутрин 88,2. Дано да са задържани течности. Май ще ми се наложи да сменям диетата, че на Ипо тази, която пазя в момента почти вече не действа. Ще ходя пак скоро при него, да видим какво ще каже. Фитнесът ни в ремонт, оплаках ви се вече, дано да намеря вариант за движение. Не става само с ходене. Може би ще намеря някъде да плувам, много обичам и много добре ми действа.

# 88
  • Пловдив
Кис, общо взето тук сме от ядящите и сме стигнали до тук от гладни диети, като тази твоята. Сваля се наистина, но после йо йо ефекта е ужасен. Но ти си избираш. Аз по този начин станах за 8 години от 68 на 90+ кила, докато ми дойде акъла в главата и се надявам сега да си запазя постигнатото. Това ти го казвам като съвет - и то пробван на собствения ми гръб. Ти си избираш де, но може все пак да хвърлиш едно око и на другите режими.   bouquet  bouquet  bouquet

# 89
Разбира се , че си добре дошла   bouquet

По принцип сме малко скептично настроени към бързото отслабване само на
плодове и по-конкретно - към това доколко е здравословно и трайно.
Но в крайна сметка - всеки решава за себе си. 
Опита ми тук в този форум сочи, че е безмислено да се дават съвети в тая посока.
Бих те посъветвала само - да четеш и да се информираш максимално.
А също и да подбираш внимателно източниците си информация   bouquet
Колкото повече и по-добре си информирана - толкова по-добре ще можеш да решиш конкретно за теб
кой вариант е най-добър и най-успешен.   bouquet

Опатках 10 джанки   Rolling Eyes
Сега се чудя как да ги сметна.
Не ми се дири инфо за това как са джанки на английски  Crazy
Ще ги смятам като череши. Довечера в отчета да не се дзверите  Joy

Общи условия

Активация на акаунт