Рицарки на бялото кантарче - 30.07. - 05.08.

• 20 138
  • 578
  •   1
Отговори
# 90
Аз сега спазвам един режим само на плодове но 1-1,5 кг горе долу.Тежа 77кг и съм висока 170см , а целта ми на първо време  е 60кг.Напълнях от пиене на хомони и от 54 станах 80 (за половин година)  newsm45.Но съм решена до средата на септември да стана поне 64 защото имам важно събитие.Та затова започнах на плодове.за да свалям по-бързо трудно ми е та затова хапвам повече но съм упорито магаре и няма да се предам. smile3534
Щом съм на плодове мога ли пак да се присъединя към вас,ако не е редно няма да се обидя!Благодаря ви много все пак ,много сте мили! newsm51

Лично аз бягам от плодовете, защото пълнея от тях.
Кис, общо взето тук сме от ядящите и сме стигнали до тук от гладни диети, като тази твоята. Сваля се наистина, но после йо йо ефекта е ужасен. Но ти си избираш. Аз по този начин станах за 8 години от 68 на 90+ кила, докато ми дойде акъла в главата и се надявам сега да си запазя постигнатото. Това ти го казвам като съвет - и то пробван на собствения ми гръб. Ти си избираш де, но може все пак да хвърлиш едно око и на другите режими.   bouquet  bouquet  bouquet
Аз се присъединявам към казаното от Вещи.  bouquet

# 91
Мерси за съвета вещи,foli,huffman!  bouquet
Горе долу колко сваляте за месец?Аз знам за йо-йо ефекта ,но много ми се иска по-бързо да сваля тея гадни сланини.Другото което мислех да направя е да изкарам 5-6 дни на плодове и след това да започна или пиер дюкан или японското чудо! newsm78
Като гледам успехите ви много ви се радвам!Супер сте!  bouquet

# 92
откакто съм в този форум и аз съм от редовно ядящите. а около мен има повече хора, които цял ден карат на кафета и цигари и се хранят по един път на ден и непрекъснато ми обясняват, че така едва ли ще отслабна.

# 93
Дюкан, Търманд, ВМ НВД - все са по-добре от гладуване с плодове.
И 3те имат отделни теми във форума - прочети тук там, може да ти харесат   bouquet!

# 94
Само не чудото, моля те  Praynig Stop
С един приличен и разумен хранителен режим + СПОРТ
можеш да свалиш не повече от 4-5 кила СЛАНИНА на месец.
С плодуването може да свалиш и повече, ама няма да е сланина.

# 95
Ще попрочета из форумите и ще реша!Благодаря на всички !  bouquet

# 96
Аз съм правила японското чудо, но много трудно се издържа.
Сега съм на Дюкан. За три месеца свалих 16 кг, като 8, 5  от тях през първия месец. Сега задържам вече месец и си отиде още 0,5 кг. , така че за мен това е режимът.

# 97
Аз само   typeuu

и  smile3519

че мнооо бач!!!

newsm51 на всички!!!

# 98
 wavey
Тъй като съм прясно наяден сус свински пражоли и по таз причина неадекватен, свиркам за по кайве и лаф моабет, че друго не върви  Whistling

Привет на Кис    bouquet Истината, която трудно се осъзнава: "За да се отслабва трябва да се яде!"

Пак поради неадекватността си за работа, реших да сметна колко общо кила сме хвърлили дотук. Според данните от 1 стр. сумата от свалените килограми е точно 495 кг   bouquet (Редакция по Вещи    bouquet  Вещи  честито  Hug)
Айде, още някой да даде 5 кила, да ги заформим на 500  Wink
И специално за Майчето    bouquet

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 13:45 от мечтаеща

# 99
  • Пловдив
Литълче, пиши общите кила с 3 повече, защото моите са с 3 по-малко от изписаните там  Flutter

# 100
 newsm81 lalalala  food010
Обявявам общофорумски  седмичен призив -
да закръглим числото
И да минем в новата петилетка  Peace
Хаосче, ти май наистина нямаш работа  Joy
То не че аз като имам е по-различно положението  hahaha
Ще има писък, ама да видим....
Ужасно съм гладна и кисна тук за кураж.
Ако досадя на някой - извинявам се  newsm56

# 101
...Обявявам общофорумски  седмичен призив -
да закръглим числото

smile3501 Включвам се  Hug

Хъфи, не че нямам работа, ама не ми се работиииииии  newsm43 По-добре да ви обърна внимание, докът са посъбудя, че после да съм по-продуктивна в работата  Crazy
А защо не ядеш като си гладна  newsm78 И не си досадна  Hug

# 102
Ям - ама след 1 час - се едно не съм яла.
Намалила съм много калориите - затва.

# 103
  • Пловдив
...Обявявам общофорумски  седмичен призив -
да закръглим числото

smile3501 Включвам се  Hug

А тъй като моите не са написани, може ли да се отчете, че вече съм се включила Wink  Joy

# 104
Хъфи, нарочно ли си намалила калориите? Ако си писала по-напред, извинявай, че пак питам  Hug Ама гледай да не прекаляваш с намалянето  Naughty

Вещи, вече са включени  Hug И не, не може, недей лежа на таз кълка  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт