Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли български майки, живеещи в Кипър, и как се справят с живота там?
Какви са изискванията за багажа в самолет на Hemus air?
Какви са изискванията за сключване на брак в Кипър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли български майки, живеещи в Кипър, и как се справят с живота там?
-
Какви са изискванията за багажа в самолет на Hemus air?
-
Какви са изискванията за сключване на брак в Кипър?
-
Има ли мултикултурни детски градини в Кипър?
-
Какви са наемите на жилища в Кипър и как мога да ги намеря?

Във ваше лице вече виждам приятелки-сънародници доста преди да съм започнала да си стягам багажа за Кипър. А това ми дава допълнителен кураж!
За съжаление обаче сме в Ларнака и няма да можем да си правим компания в изперкването
Успех и търпение и от мен
Уви едва ли ще мога да се присъединя към вас много скоро - първо че моят любим още не ми е предложил официално, а само гравитира около темата (Може би се опасява от евентуален отказ от моя страна?!) и второ, което е и по-сериозното ми опасение, че ще имам ядове от към бившия ми съпруг (бащата на дъщеря ми). При все, че не е от най-заинтересованите татковци и я вижда веднъж месечно, когато идва да ми подхвърли издръжката, имам чувството че ще се сблъскам с твърдия му отказ да изведа детето от страната (при това за постоянно).
Ако някоя от вас е попадала в сходна ситуация, ще съм много благодарна да ми сподели опита си!

Това ми прозвуча като в авиокомпаниите....хи ....хи...
,евала ти за отзивчивоста и компетентността.Аз нямам много свободно време,защото работя,а в къщи малката на компютъра не ме оставя да седна.На работа успявам да открадна няколко минути за да драсна някои ред.Добре дошли в Кипър на новопристигналите