Ваканция, ура или тези, които не отлетяхме...Немска тема №39

• 12 560
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Само дано сега не дойде някой трол от форум "Хоби" и не иззлобее, че си рекла да се похвалиш. Инсайдерите разбират, аз падам от смях. Laughing
?
Това за мен ли се отнася? Shocked

# 166
  • Германия
Само дано сега не дойде някой трол от форум "Хоби" и не иззлобее, че си рекла да се похвалиш. Инсайдерите разбират, аз падам от смях. Laughing
?
Това за мен ли се отнася? Shocked
newsm78 newsm78 Ти пък откъде го реши това Thinking но и аз кото Татяна не съм инсайдер де..

Мацки, при вас грее ли слънце днес бре?

# 167
При нас грее, ама хич не ми е до греене.
Имам тръшнати веднъж бронхит и веднъж ангина. Познайте какво съм куку. От днес са на антибиотици Crazy
А планирахме да ходим утре на плаж. На ти плаж сега!

# 168
Пепе, при нас грее и е жега. Що при вас да не би да не грее?

# 169
И тук е бая жега. Сега ще ходим да купуваме басейн даже Crazy

# 170
И при нас пе4е  Sunglasses  Sunglasses  Sunglasses О4акват се повисоки температури другата седмица. Ендлих zоммер  Sunglasses

# 171
  • Германия
И при нас гря днес, аз вече гледам недоверчиво, като грее цял ден слънце.
Затуй попитах, дали да вярвам на очите си, че в тази държава и слънце можело да грее.  Crazy

Вечке, то децата да са здрави, майната им на плажовете.

# 172
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Толкова  време седя тук и гледам и 4ак сега да раzбера 4е има и zа мамите ж Германя.Аz са6то сам тук от 9 години имам 2 моми4енца едното е на 8,5 години а другото на 3 месеца.6те се радвам да споделяме каквото и да е тук zаедно а ако има някои блиzо до Aachen или Düren нека пи6е пак можем и да се сабарем на един балгарски мамински купон Hug.До скоро  bouquet

добре дошла Kurnianos  Hug

на първа страница има линк към карта, там можеш да видиш кой къде живее. Peace

# 173
Някаква страшна умора ни беше налегнала тези дни . чак сега се поосвестихме. Не обичаме жегата  Rolling Eyes

# 174
Виви, незнам за вашата умора, но аз май започвам да губя разсъдъка си... Rolling Eyes

четах одеве коментарите в Клюкито за медицинските ни сестри.

и вие ли сте на мнение, че държавата не трябва да се намесва в подобни случаи и че не трябва да им осигурява защита?

и че са виновни?

и че не заслужават обезщетения? - според мен държавата им плаща, защото политиците ни  направиха много гафове още в началото на процеса. - лично мнение все пак Peace

та какво мислите по този въпрос.
защо има толкова негатовно отношение към тях в момента в Бг?

# 175
Е как пък Ще са виновни? Да бе, сигурно оЩе в БГ са zамислили да отидат в Либия и да zараzят невинни де4ица с вируса  ooooh! 

Ася, според мен негативното настроение на хората идва от това, 4е си мислят, 4е парите, платени на Либия, Ще липсва на народа.... Други ги ядосва, 4е zа децата в БГ няма пари да ги лекуват (да йм се плаЩа ле4ението в 4ужбина). Не zнам...

# 176
изкарах няколко мнения, които ме покъртиха...

Цитат
Е, това е вече нахалство, не стига, че ги върнаха живи, ами сега трябвало да съдят държавата. До сега им съчувствах, ама това на нищо не прилича, ами да вземем и ние да ги осъдим, че ни притесняваха толкова години. Направо побеснях и ми идва да крещя.

Цитат
Не държавата ги е пратила в Либия, за разлика от Сергей Антонов, лека му пръст.И след като не ги е пратила държавата, смятам че нямаме никакви ангажименти към тях.

Цитат
Сега ще седя и ще им гледам сеира...

Цитат
Изтърпяли са много, ама аз ли съм ги накарала да ходят да работят в Либия?!? Сами са взели това решение. затова трябва да са доволни, че държавата им подаде ръка, а не да се възползват сега от нея!

Цитат
Да не са били в командировка, че държавата да им плаща? Знаели са в каква страна отиват.

Цитат
Сергей Антонов не поиска и една стотинка от държавата, а мъчениците нито веднъж не видях без грим и боядисани коси докато бяха в затвора. Сори, ама Ашраф излезе по-голям патриот, макар че всички бяха посрещнати като национални герои. Само от него чух да казва, че България била велика страна.

Цитат
Държавата не им дължи нищо. Дори не им дължеше съдействие при воденето на съдебните дела, нито наемане на адвокат, нито нищо. Ни им дължи обезщетение, защото тя няма никаква вина за случилото се. Нито пък беше длъжна да помага.

съгласни ли сте с тези мнения или само на мен ми прави впечатление злобата?
писах в темата, уви след моето мнение я заключиха и не можах да разбера мотивите на тези хора да мислят така  Rolling Eyes
смятате ли, че държавата трябва да застава зад гражданите си във всяка ситуация?
едно време имах шеф, който винаги ми беше зад гърба. най-якият шеф, който съм имала...

споделете нещо, че започвам да си мисля, че моето мислене нещо не е в ред Confused

# 177
изкарах няколко мнения, които ме покъртиха...

Цитат
Е, това е вече нахалство, не стига, че ги върнаха живи, ами сега трябвало да съдят държавата. До сега им съчувствах, ама това на нищо не прилича, ами да вземем и ние да ги осъдим, че ни притесняваха толкова години. Направо побеснях и ми идва да крещя.

Цитат
Не държавата ги е пратила в Либия, за разлика от Сергей Антонов, лека му пръст.И след като не ги е пратила държавата, смятам че нямаме никакви ангажименти към тях.

Цитат
Сега ще седя и ще им гледам сеира...

Цитат
Изтърпяли са много, ама аз ли съм ги накарала да ходят да работят в Либия?!? Сами са взели това решение. затова трябва да са доволни, че държавата им подаде ръка, а не да се възползват сега от нея!

Цитат
Да не са били в командировка, че държавата да им плаща? Знаели са в каква страна отиват.

Цитат
Сергей Антонов не поиска и една стотинка от държавата, а мъчениците нито веднъж не видях без грим и боядисани коси докато бяха в затвора. Сори, ама Ашраф излезе по-голям патриот, макар че всички бяха посрещнати като национални герои. Само от него чух да казва, че България била велика страна.

Цитат
Държавата не им дължи нищо. Дори не им дължеше съдействие при воденето на съдебните дела, нито наемане на адвокат, нито нищо. Ни им дължи обезщетение, защото тя няма никаква вина за случилото се. Нито пък беше длъжна да помага.

съгласни ли сте с тези мнения или само на мен ми прави впечатление злобата?
писах в темата, уви след моето мнение я заключиха и не можах да разбера мотивите на тези хора да мислят така  Rolling Eyes
смятате ли, че държавата трябва да застава зад гражданите си във всяка ситуация?
едно време имах шеф, който винаги ми беше зад гърба. най-якият шеф, който съм имала...

споделете нещо, че започвам да си мисля, че моето мислене нещо не е в ред Confused
при на положението е интересно. държим се през седмицата и уикенда, когато и двамата имаме нужда от малко почивка и някакво време за себе си се оказва, че вески е страшно уморен и не се е надявал другия да помага повече ... а малия не му пука и на растящите зъби не им пука и тази жега невероятна .... ужас, но все пак поотморихме.
по повод сестрите си мисля, че след като другите държави си поддържат поданниците изцяло в международни скандали и нашата трябва да е така ,но уви. С-що мисля,  че имат право да съдят държавата, защото в началото е бил намесена доста голяма група хора от доста д-ржави и само нашите са останали ... защо .
А за хорските приказки, преди няколко дни ви казах, че няма да се разминат. човек няма милост и не му пука как ще се възстанови психически друг човек, ако си мисли,  че в-зстановяването ще му струва и една сухата паста  ... от друга страна, като му кажеш, че го краде цялата мафия и си живее живота и го манипулира кака си иска , скача и се пъне, че не е така, защотот е ненадхитрим ... абе тъпи сме  хората и несъвършенни

# 178
мерси Виви, че ми върна вярата в здравия ми разум Peace

# 179
асялайн, умората може да е от нестабилния климат , от продължително занимание с малкото , без да си отделяш врее за себе си. Натрупва се. Ама понякога доста  ooooh!
А за здравият разум, няма такова нещо. Ако видиш в отчетната се завихри спор : една от участничките , блеменна към края, бебето не се обръща ... споделих, че и моето не се обърнало до последната седмица и че са ми предложили да завъртят бебето, ако до рая не се обърне. Процедурата се прави от лекарски екип, преди раждането, защото могат да се предизвикат контракции и е само ОПИТ за зав-ртане , сила не се прилага ествствено и имат добра успеваемост ... да ама се включва мадамата с пластичните и казва, че раждала в Англия, че онези некадърни, смотани и стинати английски лекари и предложили и на нея, но тя се информирала от светилата (кои не знам) че това било егати касапницата и р-ганицата и дори видяла това нещо ... (въпсовната се оплаква от всичко и всички влк. от новите си цици) ... И най доброто при това положение било секцио , на часа . Аз и казах, че секциото си е операция, че операцията си е операция иначе няма да те питат , като си избираш лекар или подаваш документи при имиграционните,  опериран ли си бил някога .... Е познай какво казаха майчетата в темата ? Ами те не смятали да емигрират   #Crazy  newsm78 #Crazy умно а?

Общи условия

Активация на акаунт